Appartement Sol Timor*** in Torremolinos Spanje beoordelingen 7.6 | Zoover

6,5

Beoordelingen Appartement Sol Timor***

Salvador Allende , 29620, Torremolinos
Appartement Sol Timor scoort een 7,6 uit 10, op basis van 126 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Sol Timor***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Sol Timor*** in Torremolinos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 62 vakantiefoto's van Appartement Sol Timor*** vinden. Je kunt 3 video's van Appartement Sol Timor*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Andalusie (Costa del Sol / de la Luz). Vergelijk Appartement Sol Timor*** met andere accommodaties in Torremolinos.

126 beoordelingen over Sol Timor***

6,5
met partner, Mei 2012
"Top ligging!"
etienne en patricia
29-5-2012 Wij hadden de middelste kamer op de 7e etage met vol zeezicht en dit was echt super! Heerlijk genieten van de zeegeluiden. De kamer is ouderwets maar zeer ruim ingedeeld en schoon. Het bed is keihard dat wel. Het zwembad is zeer ruim opgezet met voldoende bedjes (2,50 pppd) De ligging is perfect. rechts de haven, links carihuela en iets verder lopen torremolinos. Allemaal goed te doen. Wij hebben lekker gegeten bij La Rubia en 3 amigos en gezellig gezeten bij het trefpunt.

met jonge kinderen, Mei 2012
"Geweldige locatie, app. rijp voor renovatie"
fam. Meij
17-5-2012 Locatie is geweldig, direct aan boulevard en strand. Geen auto's aan die kant, dus veilig voor de kinderen. Veel eetgelegenheden, pin, lidl en haven op loopafstand. Appartementen zijn redelijk schoon, zeer eenvoudig ingericht en niet compleet wat betreft inventaris. Zo misten een blikopener, schaar en kurkentrekker. De receptie kon ons hier ook niet aan helpen. Receptiepersoneel kwam wat ongeinteresseerd over. Bedbank was oonbeslaapbaar, maar na dit aangegeven te hebben werd er zonder problemen een extra bed bij gezet. Zwembad en peuterbad zijn mooi. War nog handig was waren de waterdichte moltons op de bedden en de verduisterende gordijnen, zeker als je met kinderen gaat.

"Voor herhaling vatbaar"
Ad & Ria
4-10-2011 Sol Timor was voor ons nog een vraag daar wij niets van de Costa del Sol kende maar voor ons is het de ideale plek tuusen Benalmadena en Torremolinos in ideal plek om van hieruit te wandelen Lidl in de buurt bij de super op de hoek elke morgen vers brood de bushalte vlakbij en alles op loopafstand zelfs Torremolinos dus voor ons een prima appartement ruime ligweide en betaling geen probleem met zo'n rustige plek. App. ook prima elke dag werden de openbare ruimtes zoals gangen en toilets goed schoon gehouden , super aardig aan de receptie dus voor ons voor herhaling vatbaar

"Direct aan boulevard met zwembad"
adnil
9-10-2011 Voor een weekje zonder kinderen is het wel te doen.
Bedden zijn wel aan vervanging toe.

met vrienden, Sept. 2011
"Uitstekend hotel voor een strandvakantie"
anoniem
16-9-2011 heerlijk ontbijt buffet, ligging perfect.
kamers niet heel modern, maar wel schoon en goed onderhouden.

met jonge kinderen, 2011
"Nooit meer"
Fam. Bakker
1-9-2011 Nog nooit zo,n oud en vies hotel gehad. De koekast deur viel er uit als je deze opende. Achter de keuken kastjes verschenen elke dag wel een paar kakkerlakken. De keuken maken ze nooit schoon staat op het papier gemeld wat je aan het begin krijgt schoonmakers doen precies 5 minuten over het schoonmaken eens in de twee dagen. Erg jammer voor zo,n hotel want de locatie is prachtig.

"Mooie lokatie tussen benalmadena en torremolinos"
johan brandsma
14-10-2011 appartement op 9de verdieping ( hoogste ) met airco. App is eenvoudig maar wel heel goed schoon. Fantastisch uitzicht over zee. Voor onze huur auto konden we een parkeerplaats huren. Personeel is heel vriendelijk. We hebben het restaurant niet bezocht omdat je in de buurt veel restaurants hebt.

"Perfect!"
Sandra
29-7-2011 Perfect ligging, aan boulevard / zwembad / haven. Schoon. Appartementen zijn eenvoudig. Personneel erg vriendelijk en behulpzaam. Jong / oud, met of zonder kinderen. Prima appartementen in een heerlijke vakantie bestemming

"Geweldige ligging!"
Waalwijk
12-8-2011 we zijn 2 weken in Sol Timor (eind juli/begin aug 2011) verbleven en het was geweldig qua locatie; mooi zwembad, aan de boulevard, aan zee, centraal gelegen tussen Torremolinos en Benalmadena. Het appartement was wat gedateerd maar wel schoon en alles werkte naar behoren.

met jonge kinderen, Juni 2011
"Heerlijke vakantie gehad hier!!"
Fam. Daane-Krabbend...
17-7-2011 Wij zijn hier eind juni 2011 geweest!!
Hadden appartement op de 9e verdieping,pas gerenoveerd met airco!!!!
Het was erg schoon!!
Personeel erg vriendelijk,ook tegen ons dochterje van bijna 2!!Zeker antonio die in het restaurant staat!!
Zwembadgedeelte is wel aan renovatie toe,denk dan aan de paadjes rondom en trapjes!!
Ontbijtbuffet was goed!!
Dinerbuffet was ook goed,maar na 10 dagen heb je het wel gezien!!!Laatste dag ziek geworden van het eten......
Lekker dichtbij het strand!!Wel strandschoentjes meenemen ivm schelpjes en steentjes aan de waterkant!!!
Wij hebben het super naar ons zin gehad hier,zit net aan de rustige kant van de boulevard!!
Om de dag schone handdoeken en schoonmaak van appartement!!
Kortom prima plek voor een vakantie!!