Hotel Riu Nautilus**** in Torremolinos Spanje beoordelingen 8.8 | Zoover

Hotel Riu Nautilus**** Torremolinos

Beoordelingen Hotel Riu Nautilus****

Salvador Allende 39, 29620, Torremolinos
Hotel Riu Nautilus scoort een 8,8 uit 10, op basis van 337 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Riu Nautilus****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Riu Nautilus**** in Torremolinos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 243 vakantiefoto's van Hotel Riu Nautilus**** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Riu Nautilus**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Andalusie (Costa del Sol / de la Luz). Vergelijk Hotel Riu Nautilus**** met andere accommodaties in Torremolinos.

314 beoordelingen over Riu Nautilus****

met partner, Dec. 2011
"Gaan er beslist terug naar toe"
c_ros9
7-1-2012 Hotel is schoon eten is goed.Wij hadden zij zee zicht.Het was een nette buurt.Hotel ligt aan het strand.Personeel was ook heel vriendelijk en behulpzaam Prijs kwaliteitin verhouding goed. Eet gelegenheid prima.De kamers zijn schoon iedere dag schoon handdoeken de kamers worden iedere dag goed schoongemaakt. Er is niet zoveel speelgelegen heid voor de kinderen.

alleenreizend, Dec. 2011
"Geweldige service"
martin
15-12-2011 Vlotte en zeer vriendelijke check in door Javier die heel goed nederlands praat. Proficiat Javier. Nette en ruime maar gehorige kamers want ik kon mijn buurman een ganse week horen snurken. Bediening in restaurant is prima en ook het eten is heel lekker al vond ik het eten in hotel Pez Espada nog lekkerder. Wel wordt er gegeten in shiften en krijg je voor het diner een vaste tafel toegewezen, wat ik niet zo'n goed idee vind. Ligging van het hotel is zeer goed.
Veel Nederlandse en Belgische hotelgasten en in mindere mate ook Engelsen en Duitsers. Hoofdzakelijk 60 plussers.
Besluit : wie van een goede service houdt met een gunstige prijs/kwaliteit die is hier aan het juiste adres maar persoonlijk verkies ik toch hotel Pez Espada omdat de hotelgasten er minder luidruchtig zijn en ik er beter kan slapen en bovendien uitstekend kan eten.

met partner, Okt. 2011
"Super hotel!"
maria
21-10-2011 Geweldig hotel, zeer schoon, heerlijk vers eten, zeer vriendelijk personeel, geen kritiek op iets in dit hotel, een echte aanrader!!

met vrienden, Sept. 2011
"Prima RIU hotel!"
Geertien
28-9-2011 - Ligging prima! Vanaf het zwembad loop je zo de boulevard op. Linksaf naar Carihuela, rechtsaf naar de Marina van Benalmadena;
- Kamers netjes en schoon;
- Zeer vriendelijk personeel, het serviceniveau ligt hoog;
- Eten zoals in all RIU hotels erg goed. Uitgebreid buffet met ruime keuze, zowel voor het ontbijt als het diner.

Kortom: aanrader!

"Geweldig hotel"
Ankie en Ad
4-10-2011 Het hotel ligt lekker centraal tussen Carihuele en Benalmadena. Het service is erg goed en het eten voortreffelijk. We komen er nu 7 jaar op rij en gaan volgend jaar zeker terug. Het hotel is vooral geschikt voor mensen zonder kinderen. Het geboden entertainment is niet aan ons besteed (oubollig). Verder echt een super hotel om als uitvalsbasis te gebruiken. Begin 2013 wordt het hotel geheel gerenoveerd.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Goed"
schrauwen_marc
22-8-2011 Goed hotel !
slechts 1 groot - punt!
Op dag van vertrek na 12u geen mogelijkheid meer tot douchen of u deftig op te frissen.

"Ja en nee"
Arwin
19-8-2011 Geweest met vrouw en dochter van 2-8 t/m 12-8.
Het is ok maar tegelijkertijd toch ook weer net niet.
Hele goede dingen zoals 99% van de mensen is supervriendelijk en behulpzaam, supermassage, buffet bij late aankomst, oplettende badmeester.
Minder: Animatie, lag niet aan Alex (die is top) maar aan faciliteiten die ze tot haar beschikking heeft, ook flameco was goed maar verkeerde belichting op een podium vol met stoelen etc.
Veel handoekenleggers al vanaf 06.45 uur want kon ik vanaf onze kamer zien. (ondanks verbod!)
Eten, iedereen ook hier super aardig, eten op zich niet slecht maar uiteindelijk toch een (goede) gaarkeuken. Niet voor niets dat mensen met HP toch elders gingen eten.
Consumpties redelijk aan de prijs.
Wij hadden een juniorsuite( +€60/nacht) maar die was alleen groter en balkon met zeezicht verder ook niets meer luxe.
Alleen wifi tegen betaling in de hal.
Zeker niet slecht maar kan zeker op sommige punten anders/beter!
Fijne vakantie gehad, dat zeker!

"Een aanrader"
sjef en nelly
11-8-2011 voor de derde keer terug geweest naar riu nautiles,alles nog even goed behalve
het diner zeker de eerste week onder de maat na enige opmerkingen en lege tafels,
de tweede week het eten zeer goed verder een prima hotel en vriendelijke
bediening,zeker een aanrader voor mensen die twijfelen,
wij zijn geweest van 26-07 tot 05-08 ,

"Het is en blijft een topper...aan te bevelen"
Jurgen
1-8-2011 De buitenkant lijkt sober, maar de binnenkant is een heel ander verhaal.
Zeer goede service, zeer vriendelijk, fantastisch eten, rustig, voortreffelijke ligging.
Wie hier klaagt over het eten, vind zijn genade nergens....Ik heb al vele hotels bezocht....dit blijft een onvergetelijk hotel.

"Goed, maar rumoerig."
G&M
18-7-2011 Omdat Belplaya alleen all-in was te boeken, zijn we een keer uitgeweken naar Nautilus. Het hotel is op zich goed, met vriendelijk personeel.
Op onze (ruime) kamer aan de straatkant van de laagbouw hadden we, vooral
's nachts in het weekend, nog wel eens last van feestgangers in de buurt. De omgeving is duidelijk drukker dan bij Belplaya en minder ruimtelijk.
Het avondeten viel wat tegen; kennelijk mag het niet te veel kosten.
Bij het zwembad volop 'handdoekje leggen, niemand zeggen'. Aan het strand genoeg ruimte; een parasol met 2 ligbedden kostte 9 Euro. Soms daar bediening door de bijbehorende 'chiringuito' (voor de liefhebbers).
Veel winkeltjes rondom het hotel. De supermarkt naast het reisbureau is prijzig, maar vlakbij.
Ondanks een mooie week blijft het voor ons bij de kennismaking met Nautilus.