Beoordelingen Hotel Puente Real***

24 mei 2013

Puente Real***
Beoordelingen Hotel Puente Real***
Playa del lido, 79, E-29620, Torremolinos
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Puente Real*** in Torremolinos, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Puente Real*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Puente Real scoort een 7,0 uit 10, op basis van 240 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Puente Real*** in Torremolinos, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Puente Real***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Puente Real*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 103 vakantiefoto's van Hotel Puente Real*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Puente Real*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Andalusie (Costa del Sol / de la Luz). Vergelijk Hotel Puente Real*** met andere accommodaties in Torremolinos.

225 beoordelingen over Puente Real***

6,7
met jonge kinderen, 2012
"Super hotel"
rik maas (11 jaar)
4-11-2012 ik vond dit hotel gewoon super,dit hotel is echt een aanrader!
wij zijn er al 2x geweest en elke keer was het een geslaagde vakantie.
er word ook veel gedaan voor de kinderen,ook daarom vind ik dit hotel een echte aanrader.
het eten is ook heerlijk. (ik vond de minni pizza s het lekkerst)
de appartementen (waar wij 2x verbleven) zijn naar mijn smaak heel leuk.
de lokatie is meer dan perfect je hoeft bijna niet te lopen om op het zandstrand te komen.
dus ik vind dit hotel een echte aanrader!

met oudere kinderen, Okt. 2012
"Na 1 keer wel gezien."
franciska
24-10-2012 het weer was heerlijk en daardoor een heerlijke vakantie gehad! hadden voor 6 dagen een auto gehuurd en jammer dat we niet wisten dat we als gasten van Puente Real parkeergeld moesten betalen voor het parkeren van onze huurauto!! 8,50 per dag...beetje jammer. appartement was prima en kregen iedere schone handdoeken ( twee handdoeken voor drie volwassenen!!) ook een minpuntje dus. strand tegenover hotel was waanzinnig en hebben daar iedere heerlijk van de zon genoten! eetzaal was sfeerloos en ongezellig...ontbijt prima maar diner viel tegen dus ook maar driex uiteten geweest om toch maar de spaanse sfeer te proeven. toch wel een heerlijke vakantie gehad!

met jonge kinderen, Sept. 2012
"Geweldig"
g
13-10-2012 echt een geweldige vakantie gehad, alles is daar gewoon ok, het enige - punt zou kunnen zijn dat er buiten het resort weinig te doen is maar dat weet je als je boekt. lekker dicht bij de luchthaven, lekker weer wat moet je nog meer???? als je niet van winkelen houd een echte aanrader.

met vrienden, Sept. 2012
"Rustige mooie ligging"
m,horn
27-9-2012 Schoon hotel zowel binnenals buiten. Lakens veelvuldig verschoond. Kamers worden dagelijks schoongemaakt en handdoeken vervangen.
Er staat een gratis flesje wijn en in het koelkastje een flesje water. Op de badkamer staat een vol gevuld mandje met zelfs een tandenborstel en een scheerapparaatje. Aan onze vraag om een extra kussen en BVN op de TV werd meteen gehoor gegeven. Het zwembad is in avond dicht, dus geen kans om een ligbed te claimen, heerlijk

met partner, Sept. 2012
"Géén 4 sterren waard-onpersoonlijk, massaal hotel"
René de Jong
20-9-2012 Receptie/publieke ruimtes ongezellig/sfeerloos. Ondanks preferentie kamer op 6 hoog. Slechts na sterk aandringen een kamer op de 2e etage. Superior kamer blijkt standaard, ondanks hogere prijs. Restaurant + bar: Enorme wachtrijen: ingang van het restaurant-koffieapparaat-broodrooster-buffetten. De saladebar was uitstekend, het overige aanbod weinig keus + niet smaakvol. Te weinig personeel ingezet, daarom personeel ongemotiveerd, enorm afstandelijk, werken niet al te hard en er niet kan worden gelachen. De crisis is terug te zien, behalve in de prijs die we er zelf voor hebben moeten betalen. Zwembad gaat pas om .9.30 uur open, is erg klein en niet berekend op het aantal gasten. Elke avond wordt alles weggehaald, hetgeen een sfeerloze uitstraling geeft. 's Morgens mensen wachtend op een ligbed.Het all inclusive principe is te beperkt, voor ice tea moet je betalen, terwijl je wel cocktails met 4 verschillende soorten alcohol kunt bestellen, de bars zijn om 23.00 uur gesloten.

met oudere kinderen, 2012
"Kindvriendelijk"
ella
1-8-2012 Aangekomen in hotel om 9u, 1ste kamer was pas vrij om 13u tweede kamer om 13u30.We moesten onze plan trekken,valiezen werden tijdelijk in een kamertje gestoken bij andere valiezen.
Properheid van de kamers hangt af van waar je zit,en welk personeel,op onze 2 kamers werd er niet met water gekuist,onder bed werd niet gedaan,afvoer van bad zat nog vol met haar van vorige klant.2 x gemeld aan receptie,geen verandering te zien,terras werd niet gekuist, terwijl er in de andere gedeeltes van het hotel goed gekuist werd met water,kon je zien van uit het zwembad.Rustig slapen zat er voor ons niet in veel lawaai van straatkant.
Eten bestond uit buffet,maar na enkele dagen wordt je het beu.Beter is geen All in te nemen, eten is er goedkoop,voor 10euro kan je er een lekkere visschotel eten. Animatie is top voor kinderen onder de 12 jaar,maar niet voor kinderen tussen 13 en 16 jaar

"Goed hotel"
robert de ridder
27-8-2012 Hotel is schoon eten redelijk animatieteam zeker goed voor kinderen zwembad mooi iets te weinig ruimte voor de ligbedden strand op 50 meter ( overkant van de weg) , iets buiten het centrum waardoor het in en om het hotel rustig is drukte op loop afstand en openbaar vervoer trein, bus etc dicht bij waardoor je makkelijk de andere gedeeltes kan bereiken

met partner, Juli 2012
"Topvakantie"
Steef
27-8-2012 Wij komen nou al een aantal jaar in dit hotel en het bevalt ons nog steeds prima! Het personeel is hartstikke vriendelijk, de kamers worden goed schoongemaakt alleen het eten kan wel iets beter. De animatie is redelijk maar wel heel goed voor kleine kinderen. Het hotel heeft een ideale ligging. Je hoeft niet lang te reizen om bv. naar het centrum te gaan. Alles is op loopafstand. Wij komen volgend jaar zeker weer terug!

met oudere kinderen, Juli 2012
"Zonde van je zuurverdiende centen!"
Eck
12-8-2012 Wat een dramatisch slecht hotel! App zijn echt aan renovatie toe. Schoonmaak was echt minimaal. Zwembad was een hele nieuwe kijk op mensen, ik noem het handdoekje leggen 2.0 ongelooflijk! Bedjes zitten tot 9 uur aan de ketting, daarna breekt de gekte los. Nog nooit zoiets meegemaakt. Zwembad is veels te klein voor zoveel mensen. Resultaat, van de 11 dagen slecht 3x bij het zwembad kunnen liggen. All inclusive, verwacht er niet teveel van. Dit is echt belachelijk. En het eten, echt van minimale kwaliteit! Schouderkarbonades, samengeperst vlees, zwaar opgespoten kipfilet dat echt nergens naar smaakt. En voor iedereen die zegt dat er keus genoeg is...... Echt niet. En dan elke ochtend in de rij staan voor je ontbijt. Wij noemden het de eetschuur, BAH. Echt een baalvakantie gehad, hier hadden we veel meer van verwacht!

"Schandalig......."
Sandra
4-8-2012 Op de gevel pronken 4 *, hier op de site staan er 3, nou, in het echt is het krap aan 2*. nog nooit zo'n slecht hotel meegemaakt. Crisis is duidelijk te merken in de kostenbesparingen die ze doorvoeren. Eten is echt verschrikkelijk. Maar als we al in de rij moeten staan om de eetzaal binnen te komen, is het toch echt wel een teken dat er teveel gasten zijn op zo'n kleine eetzaal! All inclusive is echt een wassen neus. Het is echt belachelijk! Kamers worden amper nog schoongemaakt, alleen bedden opgemaakt. Kortom, belachelijk veel betaald voor een slecht hotel. Zonde van mijn vakantie en ik moet nog een week hier.....pfffff

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?