20-9-2012
Receptie/publieke ruimtes ongezellig/sfeerloos. Ondanks preferentie kamer op 6 hoog. Slechts na sterk aandringen een kamer op de 2e etage. Superior kamer blijkt standaard, ondanks hogere prijs. Restaurant + bar: Enorme wachtrijen: ingang van het restaurant-koffieapparaat-broodrooster-buffetten. De saladebar was uitstekend, het overige aanbod weinig keus + niet smaakvol. Te weinig personeel ingezet, daarom personeel ongemotiveerd, enorm afstandelijk, werken niet al te hard en er niet kan worden gelachen. De crisis is terug te zien, behalve in de prijs die we er zelf voor hebben moeten betalen. Zwembad gaat pas om .9.30 uur open, is erg klein en niet berekend op het aantal gasten. Elke avond wordt alles weggehaald, hetgeen een sfeerloze uitstraling geeft. 's Morgens mensen wachtend op een ligbed.Het all inclusive principe is te beperkt, voor ice tea moet je betalen, terwijl je wel cocktails met 4 verschillende soorten alcohol kunt bestellen, de bars zijn om 23.00 uur gesloten.
1-8-2012
Aangekomen in hotel om 9u, 1ste kamer was pas vrij om 13u tweede kamer om 13u30.We moesten onze plan trekken,valiezen werden tijdelijk in een kamertje gestoken bij andere valiezen.
Properheid van de kamers hangt af van waar je zit,en welk personeel,op onze 2 kamers werd er niet met water gekuist,onder bed werd niet gedaan,afvoer van bad zat nog vol met haar van vorige klant.2 x gemeld aan receptie,geen verandering te zien,terras werd niet gekuist, terwijl er in de andere gedeeltes van het hotel goed gekuist werd met water,kon je zien van uit het zwembad.Rustig slapen zat er voor ons niet in veel lawaai van straatkant.
Eten bestond uit buffet,maar na enkele dagen wordt je het beu.Beter is geen All in te nemen, eten is er goedkoop,voor 10euro kan je er een lekkere visschotel eten. Animatie is top voor kinderen onder de 12 jaar,maar niet voor kinderen tussen 13 en 16 jaar