Appartement Puente Real** in Torremolinos Spanje beoordelingen 7.1 | Zoover

Appartement Puente Real** Torremolinos

Beoordelingen Appartement Puente Real**

LG Playa Dl Lido, S/N, 29620, Torremolinos
Appartement Puente Real scoort een 7,1 uit 10, op basis van 49 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Puente Real**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Puente Real** in Torremolinos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 37 vakantiefoto's van Appartement Puente Real** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Andalusie (Costa del Sol / de la Luz). Vergelijk Appartement Puente Real** met andere accommodaties in Torremolinos.

1 2 3 4 5 volgende

"Heerlijke meivakantie gehad"
Snippenberg
28-5-2012 Appartementen netjes iedere dag schoonmaak
Omgeving is mooi
Alleen een beetje ver van de stad
Personeel erg vriendelijk
Eten is perfect
Kindvriendelijkheid is goed

"We hebben daar een fijne vakantie gehad."
nico jansen.
27-9-2011 Ons appartement was klein maar groot genoeg..De keuken-kastjes durf je niet open te doen want dan hou je de deurtjes in je handen !De bedden liggen erg lekker.We hadden een appartement in de "bananenbomenlaan"".Erg rustig ,voor ons ouderen.De zwembaden zien er schoon uit.
Het eten :er is altyd iets bij dat je wél lust !Genoeg te eten en bijtijds bijgevuld .Aardige jongen buiten voor de kleine hapjes tussendoor,die erg lekker waren..Service aan de balie :prima !Ook tijdens de ziekenhuis-opname van mijn man :ik mocht eten meenemen en de laatste dag in het appartement blijven zitten vanwege onze late vlucht terug.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Mooie vakantie gehad"
snippenberg
11-8-2011 Was voor ons de 8e keer dat we hier waren alles was weer oke alleen het eten mag wel wat meer variatie hebben was andere jaren beter. Personeel was erg vriendelijk behalve waar je friet en kipsate kon krijgen de kip was vaak half gaar en die ouwe die er stond was nu ook niet het toppunt van hygiene.Maar voor de rest alles top

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Puente Real** bij:

met partner, Aug. 2010
"Ligt echt TE ver van het centrum!!!!!!!"
Nathalie
12-8-2010 Het appartement is oud, maar schoon. Word elke dag schoongemaakt, kan beter.Konden zelf elke dag de kamer vegen!
Wat echt een min punt was, is dat je geen airco op je kamer had. Ja kon wel, moest je € 3 per dag voor betalen.Word trouwens nergens vermeld in de brochure.
Het personeel kan wel wat vriendelijker.Het eten is goed, gevarieerd, word steeds bijgevuld. Bij het zwembad was het veels te druk, elk bedje werd door handdoeken bezet gehouden terwijl aangegeven stond dat het niet mocht.
Het appartement ligt echt TE ver van het centrum. Is bijna een uur lopen.Zijn 1 x met de bus naar het centrum geweest en hebben terug maar een taxi moeten nemen omdat de bus er na een uur nog niet was.
Verder is het strand echt heerlijk, boulevard oversteken en je bent er.
Voor € 4 heb je echt een heerlijk bedje.
Vonden het echt jammer dat er weinig winkeltjes in de buurt waren.
Carhuela is echt veel gezelliger met veel leuke tentjes.Volgende x wel weer Torremolinos maar dan naar Carhuela!!!!!

met oudere kinderen, Juli 2010
"We komen nog wel een keer terug.."
Karel van Rossum
5-8-2010 Je kunt er goed vertoeven, en een woord ETEN EN DRINKEN GENOEG..

met jonge kinderen, Juli 2010
"Prijs kwaliteit heel goed "
Dekens - De Clercq
7-8-2010 Net terug van onze vakantie (6/8/10) met twee kleine kinderen (4 en 1,5). Heel goed meegevallen. Het zwembad is fantastisch ! De temperatuur van het water is heerlijk (vooral voor onze peuter). Het appartement is vrij klein, maar dat vonden we niet zo erg aangezien je op vakantie toch voornamelijk buiten leeft.Je kan er wel degelijk kiezen voor airco tegen betaling van 3 euro per dag(vakantieboeken vermelden dit niet !) Personeel was in het algemeen vriendelijk, de ene al wat meer dan de andere. Tegenover de kinderen was het personeel heel joviaal. Het eten was niet echt afwisselend, maar toch kon je elke dag vlees, vis, pasta en verse groenten eten. Het hotel ligt wel vrij ver van het centrum van Torremolinos. Met twee kinderwagens is dat toch 30 min stappen. Je kan ook de bus (1,30 pp) of taxi nemen (6euro). Het centrum heeft veel trappen.

met oudere kinderen, Juli 2009
"Super gezellige locatie"
donny smol
12-8-2009 niets,maar dan ook werkelijk niets op dit complex aan te merken! ontzettend vriendelijk personeel,mooie schone appartementen,lekker gevarieerd eten en hygienisch. speciaal eten voor de kleintjes,schoon zwembad,leuke animatieteam spraken engels,duits en spaans uiteraard,gunstige ligging.na twaalf uur echt rust op het complex,waardoor eventuele klachten DIRECT worden verholpen,bij het copmplex bushalte naar het centrum,strand aan de overkant van de weg! het personeel en de mensen bij de receptie doen er echt WERKELIJK ALLES aan om hun gasten tevreden te stellen! ECHT EEN DIKKE VETTE TIEN WAARD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

met oudere kinderen, Juli 2009
"Niks te klagen,was buiten verwachting erg goed!!"
jolanthe
25-7-2009 Zijn net terug uit Puente real,en naar aanleiding van deze beoordelingen hier,waren we erg huiverig wat we konden verwachten,maar dat viel 200% mee
Kwamen 22:30u aan en werden gelijk opgevangen,en er stond nog een maaltijd klaar ...erg vriendelijk en eten was boven verwachting..voldoende variatie....we hadden all inclusive en dat was ideaal, eten en drinken de hele dag door...bedden sliepen uitstekend,appartement werd iedere dag goed schoongemaakt...
Personeel deed hun uiterste best om t naar je zin te maken ,als je wensen had..
Het strand lag aan de overkant door een weg over te steken,dus ook weer ideaal...
Centrum was goed te doen met de bus ,of evt lopend en ook erg gezellig

Wij komen hier zeker weer terug!!

groet jo en ro en aad

Familie, Sept. 2008
"Dit is niet voor herhaling vatbaar."
s. van Toorn
11-9-2008 De bedden zijn slecht. De keukenspullen te vies om aan te raken. En het ergste was nog dat het er krioelde van de pissebedden. Ze liepen in de hal, in de keuken, in de badkamer en in de slaapkamer. M'n zoontje heeft niet op de grond gespeeld. Toen we om een schoonmaker vroegen (wat al moeilijk was omdat niemand echt goed engels sprak) kwamen ze om gif te spuiten. En dat terwijl m'n zoontje naar bed moest. Hij is 8 maanden dus slaapt nog s'middags. We zijn toen naar het hotel gegaan. De kamer was beter. Geen beestjes. Alleen het eten in het hotel was echt niet lekker. We hadden all inclusive. Als we drinken gingen halen mochten we maar 2 p.p. Dus als ik voor m'n partner en m'n zoontje drinken wilde hebben moest ik 2 keer lopen. Ook al hadden we ons all inclusive bandje laten zien.

"Zonde van je geld"
Anita
6-8-2008 Wij zijn net terug(02-08-08),waren hier 5 jaar geleden ook geweest,was toen super hotel.Ik wist niet wat ik zag toen ik aan kwam,het hele hotel is verschoven,en niet in positieve zin.Het zwembad ligt appart van hoofdgebouw,als je in het hoofdgebouw zit moet je dus oversteken naar t zwembad van het hotel,bij het zwembad ligt ook een gebouw,dit is nieuw.Als je daar in zit en je gaat eten(dat is in het hoofdgebouw)moet je dus ook weer oversteken.Het lijkt net alsof het 2 apparte hotels zijn.Het eten is eentonig,en het eten bij het zwembad is onhygienisch,de man die daar achter staat draagt geen handschoenen en pakt alles met blote handen,we hadden ook nog allinclusive!Bah kom hier nooit meer terug.

1 2 3 4 5 volgende