Aparthotel Pueblo Camino Real*** in Torremolinos Spanje beoordelingen 7.8 | Zoover

Beoordelingen Aparthotel Pueblo Camino Real***

Aparthotel Pueblo Camino Real*** Torremolinos

Beoordelingen Aparthotel Pueblo Camino Real***

Urbanización Los Alamos S/N Avda. de la, 29620, Torremolinos
Aparthotel Pueblo Camino Real scoort een 7,8 uit 10, op basis van 187 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Pueblo Camino Real***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Pueblo Camino Real*** in Torremolinos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 139 vakantiefoto's van Aparthotel Pueblo Camino Real*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Andalusie (Costa del Sol / de la Luz). Vergelijk Aparthotel Pueblo Camino Real*** met andere accommodaties in Torremolinos.

160 beoordelingen over Pueblo Camino Real***

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Uitstekend hotel voor een relaxte gezinsvakantie"
jackannemarie
4-5-2012 Prima prijs-kwaliteit verhouding. We waren met zessen ( vier jonge kinderen) en hadden 2 drie persoonskamers die naast elkaar lagen. Hotelkamers waren keurig in orde, nieuwe flatscreen tv's op kamer en iedere dag werd er zeer goed schoon gemaakt. Veel en ruime keuze in ontbijt en dinerbuffet. Onze kinderen hebben er van genoten. Personeel erg vriendelijk. Ook over mini club en gratis tennis, voetbal en midgetgolf erg tevreden. Zwembad ideaal voor kinderen met aflopend gedeelte. Ligging direct aan zee en boulevard is erg handig als niet heel het gezin naar zee wil of kan. Veel mooie eetgelegenheden aan strand, enige nadeel is dat er weinig winkeltjes aan boulevard liggen. 's Avonds iedere avond mini disco gevolgd door andere show. Onze kids vermaakte zich hier prima . 5 minuten lopen en je bent bij het treinstation vanwaar uit je snel bij bijvoorbeeld Tivoli park of Plaza Major bent. Tivolipark wel oppassen ,entree lijkt laag ( 6,95 pp) maar per attractie komt hier nog eens 2,00 pp bij.

met jonge kinderen, 2011
"Geweldig!!"
Brenda
11-11-2011 Ik kom hier al jaren en je kan idd twisten over de kamers. .Deze zijn wat verouderd. Maar ik zit bijna nooit op mijn kamer en heb daar dus eigenlijk weinig last. Ligging perfect! Aan het strand. Vlakbij luchthaven. En ver van centrum dus rustig! kan je ook niets van zeggen want dat staat keurig aangegeven.
Verder doen de mensen die er werken er alles aan om het iedereen naar de zin te maken

met oudere kinderen, Sept. 2011
"Voor herhaling vatbaar"
MarRuud
1-10-2011 Dit hotel ligt rustig gelegen buiten Torremolinos direct aan het strand. Goede bereikbaarheid met de trein vanaf de luchthaven ( C1 Aeroport naar Los Alamos €1,40 pp). Onze studio was perfect en de directe omgeving schoon met mooie tuinen met palmbomen. Elke dag werd de studio schoongemaakt en kregen we schone handdoeken. Het ontbijt was goed alsmede het buffetdinner. Dagelijks werd er een verschillend een uitgebreidt buffetdinner aangeboden. Ook de bar, terras en zwembad was fantastisch. Je kunt met de bus, bushalte naast nabijgelegen bushalte, naar Torremolinos maar wandelend langs de boulevard is ook de moeite waard. Met de trein kan je ook andere plaatsen aandoen zoals Fuengirola en het grote winkelcentrum Plaza Major. Al met al een zeer goed hotel die wij graag aan een ieder willen aanbevelen.

"Super vakantie"
fam.v.d.Akker
22-8-2011 Het is een resort met goede verzorging. Zeer aangenaam voor gezinnen met jonge kinderen. De medewerkers werken ontzettend hard en zijn erg vriendelijk. Het eten is goed, niet al te gevarieerd. prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend.

"Geweldig hotel"
Janssen
3-8-2011 Dit was helemaal geweldig een mooie grote 2 kamerappart. wat erg schoon was en die elke dag weer netjes verzorgd was als we terug kwamen van het geweldige zwembad heerlijk dicht bij de zee. Het eten was super je komt hier niks te kort. De all incl is zo goed en met heel vriendelijk personeel. De shows s'avonds hebben wij en onze twee kinderen van genoten!!! Wij hopen hier volgend jaar weer te zijn.
Heerlijk relax !!!

met oudere kinderen, Juli 2011
"Fantastisch hotel"
fam vd putten
24-7-2011 Wij zijn vanacht thuisgekomen na 7 dagen hotel camino real en snappen niet dat mesnen zo klagen . We hebben er 7 geweldige dagen gehad ,de bedden lagen dan wel wat minder ,maar de rest was Super goed.
We hadden all in geboekt en hebben daar totaal geen spijt van gehad. Het eten was goed en gevarieerd,maar natuurlijk is nooit alles perfect er was volop keus elke dag.
Het personeel was heel erg vriendelijk en gezellig ,ook het amusements programme was elke avond gevarieerd.
Kortom gaan we nog eens ooit naar spanje dan zeker weer naar Hotel Camino Real.

"Super!"
Sharon
20-7-2011 Ben hier met mijn vriend heen geweest. We hadden een ''voordeelkamer'' geboekt dus we verwachten niet veel van de kamer. Tot onze grote verbazing kregen we een kamer met uitzicht op zee, het zwembad en konden de animatie die er s'avonds was super goed volgen vanaf ons balkon. De animatie maakt het alleen leuk voor zichzelf, doen weinig met de kindjes vonden wij. Bij de receptie spreken ze gebrekkig Engels. De kamers waren overigens erg schoon en vriendelijk personeel. Het eten was alleen erg koud, en weinig variatie. Alleen het toetje is erg lekker met vers fruit en veel keuze! Zeker een aanrader!!

"Te gek"
Dijs
28-7-2011 het aparthotel is zeer de moeite waard al is het alleen maar om de service.

"De moeite waard"
Hans en Petra
19-6-2011 Wij zaten in een 1 kamer appartement met uitzicht op het zwembad en zee die zoals men dat noemt gedateerd was deze was wel aan een opknapbeurtje toe ,maar was wel schoon, ook de bedden waren niet heel comfortabel maar een volgende keer zouden we een hotelkamer nemen.
het eten was prima ondanks de negatieve reacties er was keuze genoeg
wij zouden hier zeker nog een keer naartoe gaan

met vrienden, Mei 2011
"Gewoon goed!!!"
toosjanssenhoeks
30-5-2011 Camino Real,is een prima hotel.
Eten prima.kamer ook goed.
Wat wil je nog meer,echt aanrader.