Beoordelingen Appartement Nucleo Cristal**

19 juni 2013

Nucleo Cristal**
Beoordelingen Appartement Nucleo Cristal**
Calle Decano Pedro Navarrete , E-29630, Torremolinos
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Nucleo Cristal** in Torremolinos, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Nucleo Cristal** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Appartement Nucleo Cristal scoort een 5,7 uit 10, op basis van 98 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Nucleo Cristal** in Torremolinos, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Nucleo Cristal**, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Appartement Nucleo Cristal** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 47 vakantiefoto's van Appartement Nucleo Cristal** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Andalusie (Costa del Sol / de la Luz). Vergelijk Appartement Nucleo Cristal** met andere accommodaties in Torremolinos.

97 beoordelingen over Nucleo Cristal**

5,9
5,2
6,4
met partner, Mrt. 2013
"Eenvoudig, maar goed"
J.J. Zeeman
2-4-2013 Nucleo Cristal ligt zeer centraal in het gezellige Carihuela en vlak bij de zee, Zeer eenvoudig 60tiger jaren complex, goed balkon op de zon, maar zee nauwelijks te zien. Erg onduidelijk waar touroperator kantoortje zit, aan buitenkant niets te zien. Goede service aldaar en bij balie receptie, maar receptionist slordig gekleed. Goede bedden en zitgelegenheid., maar alles ziet er toch niet zo goed onderhouden uit. Complex moet worden gerenoveerd, Handvaten op kastdeuren zwak en kapot. De houten voet van de wasbak in de doucheruimte was verrot. Goede schoonmaak en schone lakens en handdoeken. Vriendelijk personeel.

met vrienden, Okt. 2012
"Slecht-weer vakantie, maar Prima Appartement"
Wim Telkamp
20-11-2012 Voor de tweede keer in dit complex (dat uit 3 gebouwen bestaat), we zaten nu in het B-complex op de derde verdieping met frontaal zeezicht, 2-kamers. Het B-complex heeft geen eigen receptie, dus daarvoor moet je naar het hoofdgebouw (A-complex). Ook hier lift met sleutel, goed voor de veiligheid.

Bij aankomst was het appartament zéér schoon en diverse meubilair was zo goed als nieuw. De man in het kantoortje lijkt saai, ¡maar dat is hij niet als je een beetje Spaans kent! Hetzelfde geldt voor de receptie.

Verwarming en koken nog steeds op propaangasfles. De gaskachel doet het prima, en voor ons tweeën is de elektrische boiler groot genoeg, vierpits fornuis met elektrische oven en magnetron/hete lucht oven. Voldoende keukeninrichting, maar ik slijp wel even enkele messen (zelf slijpsteentje meenemen).

Op de laatste dag had mijn moeder een ongelukje, en we zijn prima geholpen door de receptie. Het enige wat tegen zat was het weer.

Schoonmaak 1/week, handdoeken 2/week

met oudere kinderen, Aug. 2012
"Gezellig en een goed onderhouden"
simone
4-9-2012 accomendatie zag er prima uit ,omgeving en accomedatie waren goed.
was redelijk dichtbij winkeltjes en het strand,personeel was behulpzaam als zij er waren.de staat van de kamer was goed werdt alleen niet schoongemaakt toen wij er waren kregen wel 1 x nieuwe schone handdoekenverder was het moeilijk het licht te vinden als je s nachts aankomt maar uit eindelijk gevonden bleek een schakelaar te zijn die je omhoog moet doen als je het app ,binnenkomt en kwa licht in de gang er zitten lichtknop naast de lift

met partner, Apr. 2012
"Beter dan tot nu toe is beoordeeld"
Sandra Grijsen
23-5-2012 Het gemiddelde cijfer 5,6 doet geen recht aan dit complex. Er valt best wat op aan te merken maar dat zijn kleinigheden. Handdoeken werden halverwege de week verschoond (waren schoon), het was een groot en schoon appartement met een groot balkon, fijne ligging en voldoende ingericht. Geen cijfer 10 maar een 6,5 vonden wij het zeker wel waard en voor deze prijs ruim voldoende.

met vrienden, Mrt. 2012
"Nucloe Cristal"
naam naam
24-3-2012 Eenvoudig . Min punt is de schoonmaak en wisseling schone handdoeken.

alleenreizend, Okt. 2011
"Nooi meer!"
Femke
20-10-2011 Het begon al toen ik aan kwam 'savonds dat je op de hoek vd straat werd gedropt en je het verder maar moest uitzoeken. Receptie gevonden en daar stond een niet engels sprekende recepionist die zo de sleutel op de balie kwakte, kortom ik voelde me al meteen welkom!
Appartement voor mij alleen was ruim genoeg alleen toen ik verder ging kijken, zag ik dat het toch wel erg vies was, alsof ze geaaid hebben ipv schoongemaakt. De slaapbank was helemaal niks, want in het midden zit een houten lat waardoor je twee smalle kanten overhoudt om te slapen. Op een van de kussens zaten bloedvlekken en de handdoeken waren grouw waardoor ik me af vroeg of ze wel gewassen zijn.
De ligging van het appartement was verder goed, aantal supermarkten in de buurt en dichtbij het strand en de boulevard.
Conclusie: Ik ga er nooit meer heen!!!!

"Nooit meer wat vies daar"
g. de haas
9-10-2011 slechte service van touroperator je word op de hoek gedropt en zoek het uit.
bij aankomst zag het app er..wel...aardig uit. totdat je goed keek.hele slechte bedden, smerige lakens werden ook niet verschoond evenals de handdoeken bahbah, erg jammer want de locatie is wel goed. maar nooit meer voor ons

met vrienden, Sept. 2011
"Neem dit ter harte!!!!!!"
Bijl
13-10-2011 Appartementen Nucleo Cristal raad ik iedereen af! De prijs kwaliteit verhouding is ver te zoeken. Ik ben 57 jaar dus ik ben al wat keertjes op vakantie geweest, maar zoiets vreselijks als dit appartement heb ik nog nooit meegemaakt. Ik zal je details besparen want dit moet je absoluut niet boeken!!!!! Het is voor het programma "Redt mijn vakantie" wel een aanrader. Roberto ga er snel naar toe!!

"Nooooiiit Meerrrrr!!"
I.Nieuwkoop
8-10-2011 Dit hele gebouw moet gesloopt worden. Een smerige jaren zeventig badkamer. De ruimte wat keuken wordt genoemd is zeer klein. Koffieapparaat zeer slecht, deed er een half uur over. Vieze bedden, enkel een lakentje , geen onderlaken dus direct op een vies matras. Sprei stonk zo erg die heb ik op het balkon gegooid. Bedbank zit een gat in, vieze gordijnen, een schuifpui die niet normaal open kan, die moest ik optillen. Gasfles op het bloedhete balkon. 8 dagen niet schoongemaakt, dus een overvolle afvalemmer. 1 keer schone handdoeken gehad. Gat in de buitendeur. 2 liften die het niet deden. Brandgevaarlijke situatie in de algemene ruimte. De lounge banken in de daarvoor bestemde ruimte zijn van zeer slechte kwaliteit. De receptie is een lachertje, spreken geen engels. Laat ik het dan maar niet hebben over de 4 hostess, dat is echt om te huilen. Totaal geen service gehad. Dus Nooooiiit Meeeerrr!!!!!

met vrienden, Sept. 2011
"Absoluut af te raden. "Nooit meer"!!"
Irma & Nelleke
16-9-2011 Appt. "Nucleo Cristal" in Torremolinos (Carihuela) wil ik hierbij sterk af raden! Het appt. is sinds de jaren 70 niet meer opgeknapt, alles is oud, vies en versleten. Het is 2 sterren maar dit is niet te accepteren.Klagen helpt niet. Er wordt niets aan gedaan! Prijs/kwaliteit is absoluut ver te zoeken! De foto's zijn niet van de appt. voor de verhuur maar van eigenaren die een appt. gekocht hebben. Schuifpui werkt niet, gasfles op balkon in de zon, vieze matrassen, koelkast verborgen achter de deur, geen airco met de hele dag de zon er op! (ze zijn daarvoor verzekerd!), alle deuren klemmen of gaan niet open, De bank was voorzien van brandgaten, het kluisje heeft een slot wat niet naar behoren werkt, Handdoeken worden maar 1x per week verschoond, het afval wordt niet verwijderd. De hostessen van touroperator (bij 4 hebben wij onze klachten neergelegd) zeggen gewoon: "Mevrouw, U heeft niets te willen"!! Totaal niet klantvriendelijk! Kortom: Nooit meer"!!

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?