Hotel Melia Costa Del Sol**** in Torremolinos Spanje beoordelingen 9.1 | Zoover

Hotel Melia Costa Del Sol**** Torremolinos

Beoordelingen Hotel Melia Costa Del Sol****

Paseo Maritimo 11 Playa De Bajono 11, 29620, Torremolinos
Hotel Melia Costa Del Sol scoort een 9,1 uit 10, op basis van 28 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Melia Costa Del Sol****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Melia Costa Del Sol**** in Torremolinos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 25 vakantiefoto's van Hotel Melia Costa Del Sol**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Melia Costa Del Sol**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Andalusie (Costa del Sol / de la Luz). Vergelijk Hotel Melia Costa Del Sol**** met andere accommodaties in Torremolinos.

27 beoordelingen over Melia Costa Del Sol****

zakelijk, Apr. 2012
"Niet het goedkoopst, wel het beste hotel"
Arie Kreukniet
4-5-2012 Zeer schoon, alles glimt en blinkt. Personeel heel gastvriendelijk. Ontvangst
hal, restaurant geheel in Jan de Bouvrie stijl gerenoveerd, hoewel niet direct mijn smaak. Ontbijtbuffet zeer uitgebreid, champagne, gerookte zalm,
veel keus uit vleeswaren en eieren in elke vorm ter plekke klaargemaakt.
Slechts 15 min. van Malaga Airport, aan overkant van de weg ligt het strand
met een eindeloze boulevard naar zowel links tot aan vliegveld en rechts aan Carahuela voorbij tot ver na Benamaldena. Zowel stranden, straten en boulevards, worden 7 dagen per week grondig schoon gemaakt.

"Aan het strand gelegen fantastisch hotel."
P. Coenen
13-9-2011 Hebben al in vele hotels verbleven, maar hotel Melia is een van de toppers.
Wij hadden half pension geboekt en zowel ontbijtbuffet alsook dinerbuffet waren fantastisch.
Het hotel beschikt over een eigen lift die je zo naar het centrum van Torremolinos brengt.
En het brede zandstrand ( 8 km. lang) ligt voor de deur.
Hotel Melia van harte aan te bevelen!

"Een paar nadelen ..."
paul vermeersch
25-6-2011 vrij duur, ligging uitstekend maar toch lawaaierig wegens de stijgende geluiden van het slechtgelegen zwembad, zwembad te klein en bijna onmogelijk een plaats te veroveren
positief : hotelpersoneel verwijdert de 'reservatie' handdoeken op de schaarse ligzetels
internet te betalen (aan die prijzen mag dat wel gratis zijn)
lift naar 'boven' torremolinos is eigendom van het hotel maar hotelgasten dienen OOK te betalen ...
lawaai op de gang te horen in de kamers
kamers zijn klein maar héél proper, goede roomservice
voor de prijs die ik betaalde had ik wel een ontbijt verwacht, zeker in het niet zakenseizoen
over het algemeen wel tevreden

alleenreizend, Apr. 2011
"Daar wordt je blij van"
Arie Kreukniet
4-5-2011 Zo'n 3 - 4 keer per jaar verblijf ik in dit uitstekende 4* hotel. Zojuist in de lobby en restaurant vernieuwd/gemoderniseerd. Niet echt mijn smaak, maar op de toekomst gericht.
Wat blijft is dat alles super schoon is, het personeel je je echt gast laat voelen en het eten, zeker het ontbijt met champagne, gerookte zalm enz., verdient 5*! De ligging is ook super, direct aan de eindeloze boulevard en strand. Ook de gemeente Torremolinos verdient een dikke pluim; iedere dag, zelfs 's zondags, worden de straten en strand schoongemaakt!

"Fantastisch hotel"
Hans en Yvonne
26-6-2010 Wij hebben 14 dagen in dit hotel doorgebracht en het is ons erg goed bevallen. Pluspunten zijn de schone kamers, het goedverzorgde eten en de locatie aan het strand. Veel vliegtuigbemanningen verblijven hier: heeft zeker te maken met de kwaliteit en service.
(Kleine)minpunten: geen NL zender op de tv en de beperkte afmetingen van het zwembad. Alles in en om het zwembad wordt wel tot in de puntjes bijgehouden: geldt trouwens voor het gehele complex. Een aanrader!!

met vrienden, Juni 2010
"Heerlijke rustige plek"
Raymond
9-7-2010 wij komen net terug van een heerlijk rustige vakantie!.
bij aankomst werden we hartelijk ontvangen door mensen die daar werken.

plus punten van het hotel
vloerbedekking door het hotel.
vriendelijke service
de bedden lagen heerlijk niet van die kuilen bedden(als je begrijpt wat ik bedoel)
het ontbijt was zeer uitgebreid,alle broodjes werden vers gebakken er was geen NEE te koop
de koffie werd aan je tafel gebracht met een kan warme melk.

minpunten
een veel te klein zwembad
geen nl zender op de tv.
een klein balkon
veel te duur drinken(flesje bier kost al gauw 4 euro)
voor de rest hebben we zeer genoten van dit rustige hotel.

en wij gaan dit hotel zeker aanraden bij onze familie

en wie weet tot volgend jaar!

groeten de hengstjes en de langoortjes

"Top top top top "
Claudia
2-12-2009 Wij bezochten vorig jaar dit hotel eind en rapporteerden zoals zijnd het beste hotel wij ooit binnen bleven en wij ons eerlijk aandeel stadsonderbrekingen doen. ski vakantie en reizen verder ver weg. Vorig jaar namen wij een taxi van de luchthaven van Malaga voor ongeveer 10 euro. Dit jaar werden wij aangerekend 25 euro. De bestuurder zei dat het " was; Al Hallows" de dag en de officiële feestdagen kosten dubbel. Volgend jaar zullen wij de trein van de luchthaven aan Torremolinos ten koste van euro 20 centen 1 nemen. De tijd van de reis is 12 minuten. De post aan hotel is net onder een half uur van meestal het steile lopen. Wij vonden hotel' s normen onverminderd. Op de het boeken SolMelia website die wij om een hoge ruimte hebben gevraagd en gevraagd op de hoogste vloer. Elke ruimte schijnt om een balkon te hebben overziend het overzees.

"Byzonder goed"
R.Procee
26-11-2009 Mooie ligging!
Perfecte buffetten
mooie schone kamer we hadden uitzicht over Middellandse zee!

wij raden dit hotel zeer aan onze familie

fam Procee

"Classy Vakantie"
Aninda Van Scheltin...
25-11-2009 Super Hotel
Iets wat kleine zwembad.
eten heel goed wordt vers klaar gemaakt!
Kamer heel schoon en groot genoeg.
Perfecte ligging in het centrum.
aardig personeel

Tips;
- Vraag om een handdoek in het winkeltje of zwembad! Is gratis en scheelt weer een natte handdoek in de koffer!
- Winkelen in Torremolinos is verder niet zo heel boeiend. Pak de metro vanuit centrum naar Malaga Maria Zambrano (of zoiets dergelijks iig het eindstation vanuit torremolinos) daar heb je winkelcentrums met o.a. H&M Vero Moda Desigual etc.

met jonge kinderen
"Perfecte ligging"
denise
23-11-2009 De ligging van dit hotel is erg goed, heel dichtbij centrum, aan zee maar geen overlast.
zwembad ziet er goed uit! Klein in verhouding met de grootte van het hotel, maar strand ligt er tegenover..

wij hebben zeer genoten van deze vakantie