Aparthotel Mediterraneo Carihuela*** in Torremolinos Spanje beoordelingen 8.1 | Zoover

Beoordelingen Aparthotel Mediterraneo Carihuela***

4,9

Aparthotel Mediterraneo Carihuela*** Torremolinos

Beoordelingen Aparthotel Mediterraneo Carihuela***

Carmen 43, 29620 , Torremolinos
Aparthotel Mediterraneo Carihuela scoort een 8,1 uit 10, op basis van 37 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Mediterraneo Carihuela***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Mediterraneo Carihuela*** in Torremolinos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 13 vakantiefoto's van Aparthotel Mediterraneo Carihuela*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Andalusie (Costa del Sol / de la Luz). Vergelijk Aparthotel Mediterraneo Carihuela*** met andere accommodaties in Torremolinos.

37 beoordelingen over Mediterraneo Carihuela***

4,9
met vrienden, Juni 2011
"Een TOP LOCATIE.Komen er al voor de 9de keer."
Marianne Moot
20-6-2011 Super fijn Hotelletje met hele aardige eigenaren.
Mijn vriendin en ik komen er al voor de 9de keer.
Echt geweldig .
We voelen ons daar thuis.
Als je op sjiek wilt moet je hier niet zijn.
Maar wij komen voor de goede bedden en de douche en het verdere vertier doe je toch allemaal buiten.
Bedankt weer Antonio

met partner, Mei 2010
"Prima gelegen complex"
Ellen en Jan
27-5-2010 We zijn gisteren terug gekomen van 2 weken in Carihuela.
Het complex is verouderd, maar desondanks hebben wij het er goed naar ons zin gehad. Kamer is niet groot, maar met het balkon (zeezicht) erbij, kan je er goed uit de voeten. Goede badkamer, heet water en goede douche (in bad) en elke dag schone handdoeken. Keukentje (in kast) piepklein, maar voor een ontbijtje prima te doen. (er is keukenlinnen aanwezig en zelfs de afwas werd gedaan door de schoonmaakster !!)
Airco werkt ook goed. Televisie is aanwezig, maar op vakantie vind ik dat overbodig.
Er zit dag en nacht iemand bij de receptie, dat geeft een veilig gevoel. Het is een complex voor "ouder" publiek. Lekker rustig, weinig last van gehorigheid. Wij hadden geen ontbijt erbij, maar hebben in het bijgelegen restaurant wel een keer een ontbijtje gedaan. Erg lekker.
Dit complex is zeer zeker aan te bevelen. (lift aanwezig)

met partner, Okt. 2009
"Super leuke vakantie gehad!"
Caro en Arjan
17-10-2009 Wij zijn net een paar uurtjes terug uit spanje! maar hebben het erg naar ons zin gehad! Lekker weertje, klein hotelkamertje maar je komt er eigenlijk toch alleen om te slapen dus zo erg is dat niet. netjes iedere dag schone handdoeken. bedden opgemaakt en de vloer geveegt. Bij de receptie ook altijd erg vriendelijk. en altijd bereid om te helpen als je iets nodig hebt. Ontbijten in het restaurantje naast het hotel, gewoon ontbijt kiezen van de kaart! dat is dus wel luxe. We hebben een top week gehad!!

"Topper"
sylvia
9-10-2009 geweldige ligging, heel vriendelijk personeel, niets is te veel gevraagd, boek wel een kamer met zeezicht, anders zit je op een binnenplaatst uit te kijken en je hebt dan ook geen balkon.
Zeker voor herhaling vatbaar

alleenreizend
"Heerlijke week! Op een super stek!"
Belle
3-7-2009 Ik was er half oktober 2009, in kamer zeezicht. Prachtig weer, mooi balkon aan - en uitkijkend over - het strand/zee. Elke ochtend genieten als de zon op komt, en je wangen warmt terwijl je nog in je bed ligt. Lekkere 2 eenpersoonsbedden. Keurige badkamer, gedesinf.wc, goede stevige douche, nette kamer, geen keuken, was blij met een mini-waterkoker die ik mee had. Wel koelkast + tv. Bij 'n supermarkt 'n mini-dienblaadje geregeld om mijn stokbroodje op te snijden. Bestek had ik mee, ook afwasmiddel in potje, met schuursponsje voor afwas. Voelde me prettig daar; de bediening bij de receptie was reuze lief en aardig. Waren er altijd en dat geeft een veilig gevoel. Als er wat was, belden ze met de interne telefoon naar de kamer. Ik zou zó weer gaan. Of hier heen of naar Plazamar er vlakbij. Bij Mediterraneo is ook een appartement/studio mogelijk en heeft dan wel een keukentje. Veel plezier!

met partner, Mei 2009
"Schoon maar wel verouderd"
Rob en Nel
11-6-2009 wij zijn hier in Mei 2009 geweest, de kamers zijn wel wat verouderd, maar er zijn prima bedden. De keuken is heel klein in een kast. De schoonmaak is super, elke dag schone handdoeken en twee maal per week schone lakens.
De eigenaren zijn aardig en behulpzaam.

met vrienden, Dec. 2008
"Uitstekend gelegen aan zee"
MGM en JJ
30-12-2008 Ik heb verschillende reviews gelezen en vroeg me toch af of ik het juiste appartement had gekozen. Maar het viel mij 100% mee. Wij hadden zeker niet de kleinste kamer en uitzicht op zee. De zonsopgang is echt fantastisch. De bedden waren goed en de kamer gerenoveerd. Elke dag schoonmaak en frisse handdoeken. Keuken kun je het eigenlijk niet noemen, het is meer een kast met een 2-pitter, koffiezetapparaat, spoelbak en koelkast, maar voor ons ideaal. We hadden alleen de koelkast nodig en servies voor het ontbijt. Omdat het aan de boulevard ligt, kan ik me voorstellen dat het in het hoogseizoen best rumoerig kan zijn en dat er geluidsoverlast van de omringende restaurants en cafeetjes is. Wij hebben een hele fijne vakantie gehad en komen zeker nog een keertje terug.

Familie
"Eerst renoveren dan komen wij terug"
Nellie verhoef-Kett...
14-9-2008 Wij Ma en dochter waren hier 28-08-2008 tot 6-09-2008.Ligging kamer uitzicht op zee top. Personeel vriendelijk. Kamer zeer verouderd douche spoot alle kanten uit, keuken: een kast met een mini -ijskastje wat regelmatig lekte.Niet eens ruimte om een broodje te smeren.Matrassen wel goed.Moet nodig gerenoveerd worden dan komen wij graag terug. Tip il Gusto aan de boulevard TOP Italiaans eten en de vriendelijkste bediening van alle restaurants in Carihuela.

met vrienden, Aug. 2008
"Perfecte ligging en vriendelijk personeel"
Michelle & Jaimy
20-8-2008 De ligging is perfect! Kamers zijn niet al te groot maar prima te doen en erg schoon! Iedere dag werd er schoongemaakt en nieuwe handdoeken. Zelfs toen we een keer een flinke kater hadden en het bordje niet storen hadden opgehangen hebben ze in de middag rond een uur of 4 nog schoongemaakt!! echt geweldig! Personeel erg vriendelijk een leuk familiehotel!! Denk dat de kamers met uitzicht op zee wel spectaculair zullen zijn dus zeker een aanrader om dit als prefentie op te geven. Wij komen zeker volgend jaar terug!

met partner, Juli 2008
"Prima hotel"
petra
14-7-2008 Ik ben hier 2 weken geweest van 28 juni tot 12 juli prima hotel uitzicht op zee perfect...kamers prima voor ze 2 hoor en elke dag schoongemaakt en ook elke dag schone handdoeken een topper hoor!!!! Ook 24 uurs receptie aanwezig
Lekker overal dichtbij echt een aanrader