Aparthotel Los Jazmines*** in Torremolinos Spanje beoordelingen 7.2 | Zoover

Beoordelingen Aparthotel Los Jazmines***

5,9
6,1

Genomen vanaf de rotonde " Los Jazmines " in volle glorie .

Beoordelingen Aparthotel Los Jazmines***

Avenida de Lido 6, E-29620, Torremolinos
Aparthotel Los Jazmines scoort een 7,2 uit 10, op basis van 111 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Los Jazmines***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Los Jazmines*** in Torremolinos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 120 vakantiefoto's van Aparthotel Los Jazmines*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Andalusie (Costa del Sol / de la Luz). Vergelijk Aparthotel Los Jazmines*** met andere accommodaties in Torremolinos.

108 beoordelingen over Los Jazmines***

5,8
"Hotelkamer viel tegen"
Greetje
5-2-2012 Aparthotel Los Jazmines is een goed hotel vlak bij het strand.
Neem geen voordeelkamer want dan kom je in een kamer wat op een
kelder lijkt zonder balkon.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Een prima plek direct aan zee"
Vakantievierders
23-8-2011 Wij verbleven in een 3 kamer appartement. Ruim en schoon. Vanaf balkon zicht op zee, geen last van lawaai verkeer. Het is heerlijk om het strand zo dichtbij te hebben. Met een huurauto zijn wij op stap geweest. Malaga is een mooie stad met een fraaie oude ruïne, Mijas is een leuk bergdorpje, Benalmadena heeft een prachtige jachthaven en in Marbella is Puerto Banuz echt de moeite waard. Kortom wij hebben een weekje genoten van prachtig weer, lekker strand en fraaie omgeving.

met vrienden, 2011
"Lekker om er even tussenuit te gaan"
Iris
6-6-2011 We zijn begin juni 2011 naar dit hotel geweest. We waren met z'n tweeën.

Onze kamer was klein maar fijn. Alles wat je nodig had was aanwezig. Alleen zou een koelkast wel handig zijn geweest.
Onze kamer werd elke dag goed schoongemaakt en het personeel was vriendelijk.

Er waren veel oudere mensen in het hotel en stelletjes. We hadden weinig geluidsoverlast alleen soms hoorde je de buren wel als ze hard aan het praten waren of in ons geval hard aan het snurken.

Het ontbijt was erg minimalistisch maar ok.

We gingen elke avond uiteten. Er waren genoeg eetgelegenheden.

Om naar het centrum te komen moet je omhoog op trappen of via een andere route. De route langs de boulevard is niet aan te raden voor mensen in een rolstoel want om dat op de hoofdstraat te komen moet je trappen op en anders heel hard duwen op de onhandige lagere trappen bestemd voor mensen in een rolstoel.

Een goed hotel met een goede prijskwaliteit verhouding.

"Leuk hotel met eenvoudige goede buffetten"
Murk
23-6-2011 De hotelkamer van ons was zonder meer goed. Dagelijkse schoonmaak en handdoeken. Leuke bediening in kleine eetzaal. Buffetten waren eenvoudig doch goed. Gelegen aan een 8 km. lange boulevard met leuke en gezellige winkelstraatjes richting Torremolinos. Reizen per hypermoderne trein vanuit Torremolinos is spotgoedkoop. Een bezoek aan Mijas (1 van de vele witte dorpjes) per excursie of bus is zeker aan te raden. Wat wij misten waren parasols bij het zwembad (uitgezonderd die paar vaste parasols)en een koelkastje in de hotelkamer. Vooral dit laatste was wel een gemis! Verder een heerlijke en ontspannen vakantie gehad.

met vrienden, Apr. 2011
"Goede complex , wel wat gedateerd ."
Fawo
19-4-2012 Wij zijn er tweemaal geweest en twee weken vonden we lang genoeg . Wij hebben geen ontbijt en diner erbij genomen . De supermarkt is vlakbij en sávonds uit eten is ook gezellig . Wat er fijn is , dat het strand en de boulevard vlak voor de deur liggen . Langs het strand wandelen vinden we heerlijk . Een wandeling naar de Marina haven , bevelen we aan.

met partner, Sept. 2010
"Net niet?"
John Daemen
25-9-2010 Hotel ligt goed ten opzichte van de Middelandse zee. Vanaf de uitgang bij het restaurant maximaal 50 meter.

De service tav van het halfpension is matig.Er zijn 20 tafels voor meer dan 100 kamers?, 35 hotel kamers en meer dan 65 appartementen. Ontbijten was wachten tot iemand vertrok of om 8.15h voor de deur staan wachten in de rij.
Overigens was het personeel vriendelijk.

Eten, zou ik niemand halfpension aanraden, het ontbijt is goed maar het diner daarentegen zeer matig. Vanaf 18.30h tot 21.00h de mogelijkheid te dineren, maar om 20.00h waren de meeste gerechten al niet meer verkrijgbaar om maar niet te spreken van een nagerecht buiten het dagelijkse ijs.

Je verwacht van een kleiner hotel eigenlijk meer service.

met partner, Sept. 2010
"Geweldige vakantie gehad !"
J van Boxtel
25-9-2010 Wij zijn met z'n tweetjes naar hotel "los Gazmines"geweest en is goed hebben het er goed naar onze zin gehad ! Er zijn altijd mensen die er iets op of aan te merken hebben maar je moet je altijd in zo een vakantieland aanpassen. de prijs kwaliteits verhouding is goed. Als je vroeg ging eten was er altijd genoeg en was het eten ook warm maar ja kom je wat later dan was het wel eens op en moest je wachten tot het was bijgevuld . maar er waren ook mensen die hun bord overdadig vol propte ( en later lieten staan ) dat de volgende misgreep. de ober deed altijd zijn best om het de mensen naar hun zin te maken daarom moest hij in zijn eentje flink aanpoten (zweten )
De enige opmerking die iwij over dit hotel hadden dat er geen koelkastje op de kamers aanweziig waren ! en als je 's-avonds op je kamer iets wil drinken bv een koud pilsje of een koel rose'tje dan ging dit niet maar al met al het was genieten !

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Geweldig gehad!"
Fam Peters
11-8-2010 Na de recensies gelezen te hebben viel het me reuze mee.
Erg vriendelijk personeel
Geweldige ligging, mooi 3kappa zag er goed verzorgd uit.
Twee keer in 8 dgn nieuw beddegoed en handoekken gekregen.
Tuin was erg mooi zwembad zag er ook goed uit.
Onze kinderen zijn 5 en 7 een hebben het goed naar hun zin gehad bij het zwembad.
Wij hadden dan niet all in maar hebben wel er een paar keer gegeten niks op aan te merken was gewoon goed.
Ligging was super straat over en je zat al op het strand.
Kortom een leuke vakantie gehad en er zijn mensen die altijd wel te klagen hebben wij in ieder geval niet!
Gr familie Peters

met partner, Juli 2010
"Voor ons perfect!"
Rik
8-2-2011 In Juli 2010 ben ik hier 10 dagen geweest met mijn vriendin. Heerlijk!!
Ik kan me voorstellen dat mensen met kinderen, of oudere mensen het hier minder vinden omdat er vrij weinig te doen is voor de kids. En de ouderen willen 2 á 3x per dag in het hotel eten, en het is nou eenmaal een hotel keuken, geen restaurant. Wij hadden alleen ontbijt omdat we dat de vakantie ervoor gemist hadden, dit was prima! Ook de ligging was perfect, hoefde alleen de straat over te steken en we waren op het strand. Wij hadden helaas niet de mogelijkheid, maar het schijnt dat je ook vaak zelf nog mag kiezen welke kamer je neemt. Dan is zee zicht echt een aanrader! Verder was het enige kleine minpuntje dat er geen koelkast aanwezig was voor koud drinken, maar er is ons verteld dat het dit jaar misschien wel geregeld is! Maar een plekje in de schaduw was genoeg voor mijn koude biertjes. Kortom, voor jonge stellen een ideaal adres voor een lekkere zon vakantie!

met partner, Juli 2010
"Mooi appartement met mooie ligging"
Niels
21-6-2011 Een heerlijke zomervakantie gehad hier op Torremolinos. Wij hadden een appartement geboekt, maar omdat er iets met het licht was hebben we de eerste avond in het hotel gezeten, we kregen daarbij ook eenmalig het ontbijt. Gelukkig is het bij het ontbijt gebleven en hebben we niet het eten daar egdaan, want dat is echt geen aanrader, simpelweg niet goed en een hele kleine eetzaal. Je hebt in torremolinos heel veel restaurantjes dus dat zit wel goed. Het appartement is heel erg ruim en zeer netjes. Helemaal ingericht met alles erop en eraan, echt super, kon niet beter. Ook de ligging was top, als je de tuin uitloopt, kom je op de boulevard en dan loop je zo het strand op, echt helemaal top. Ook aan te raden de boulevard af te lopen, om de berg kom je in het naastgelegenstadje en daar alleen maar nl, wel gezellig. In ieder geval een heerlijke vakantie op een mooie plek. PS, in het complex zitten ook particulieren, die zijn wel luidruchtig en soms zelf asociaal.