16-9-2012
na een mooie vakantie wil ik toch mensen wijzen op dit appartementen complex, wij zijn er na een aantal jaar en niet te zijn geweest , weer eens naar toegegaan, zijn erg geschrokken hoe dit appartementcomplex is achteruit gegaan , aan de buitenkant gaat het al aardig op een bouwval lijken, de tuin is prachtig ! de kamers zijn er verouderd, er is ook veel veranderd , er werd niet goed schoongemaakt en we lagen twee weken op het zelfde linnengoed, niet echt fris, verder moet je voor bijna alles betalen, wc papier zelf kopen , en dat was ook nooit zo, geen airco, zouden ze ook eens kunnen overwegen, de ligbedjes in het zwembad kun je huren 2 euro niet duur, maar ze liggen voor géén meter en zijn door gezakt !!
het had altijd erg allure en we kwamen er ook erg graag, maar carihuela park is niet meer wat het was, jammer want ik heb altijd veel vrienden dit aangeraden en ze zijn er ook altijd op ons advies heen gegaan, maar nu zal ik dit niet meer doen, want dan zou ik me schamen,jammer
16-9-2012
erg verouderd !!!
tuin is goed onderhouden, maar het heeft zijn glorie wel verloren !!
we kwamen er om de aantal jaar was een paar jaar gelden, maar we schrokken enorm wat een bouwval is het geworden, binnen ook erg verouderd, de dames van de balie zijn niet vriendelijk alleen dat jonge meisje met de bril , dat is een toppertje die regelt veel en is wel klantvriendelijk!!
s'avonds geen gezelligheid meer zoals vroeger , bedjes in het zwembad moet je betalen en zij doorgezakt oude troep, schoonmaak en onderhoud complex is nihil, erg jammer dat dit zo achteruit is gegaan , hoop dat het veranderd anders gaan ze veel klanten verliezen, want carihuela park dat was het complex van torremolinos!
opknappen , airco's erin , en de oude service van wel eer terug, dan gaat het goed komen anders is het voorbij denken we voor dit complex en dat is jammer, want ondanks deze tegenvaller dit jaar hebben wij ook mooie herinneringen aan het complex, hopen dat het terug komt