Tips over Appartement Bajondillo*** in Torremolinos | Zoover

Tips Appartement Bajondillo***

Het app gezien vanaf het strand

Tips Appartement Bajondillo***

Paseo Marítimo s/n, 29620, Torremolinos

3 tips van Bajondillo***

2-5-2012
Louise

Huur een auto en verken de prachtige omgeving. En als je naar Tanger wilt (Marokko) vergeet dan je paspoort niet (ik had alleen mijn id-kaart bij me).

17-4-2012
fr_woning

Tijdens onze vier weekse vakantie in aparthotel Los Jazmines , zaten onze vrienden 2 weken in een twee kamer apartement van Bajondillo . Dit maal zaten ze op de zesde etage , gelukkig voor hun dat er een lift aanwezig was . Verder hadden ze een balcon op de zonnige kant . Je hebt er een prachtig uitzicht over het oude stadsgedeelte van Torremolinos . Vanaf het balcon heb je zee zijzicht . In de huiskamer gingen wij in de avond een spelletje kaarten . Het complex ligt aan de boulevard en strand.

28-10-2011
Simone

Wij zijn vanuit Torremolinos verschillende steden gaan bezoeken (per auto). Wat goed te doen was, en zéker de moeite waard! Cordoba 2,5uur, Ronda 1,5uur, Granada 2uur. Malaga per trein 15min!Tip: parkeer je auto niet half op de stoep, ookal staan er meer auto's zo. Met wat geluk wordt dan je auto niet weggesleept en kost het (maar) €100, en anders €200. De haven van Benalmadena is erg gezellig, en goed te lopen 'savonds over de boulevard! Parkeren is heel moeilijk/druk, na 19uur wordt het beter!

Meld misbruik
Is het de eerste keer dat je een tip geeft? Let dan even op de regels voor het plaatsen van tips!
Log in met Facebook

Plaats ook een tip