Villa Escalada de Bentomiz in Torre del Mar Spanje beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Villa Escalada de Bentomiz

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
1 beoordeling

Beoordelingen Villa Escalada de Bentomiz

Torre del Mar
Villa Escalada de Bentomiz scoort een 8,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Villa Escalada de Bentomiz? Bekijk hier dan de beoordelingen van Villa Escalada de Bentomiz in Torre del Mar, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Villa Escalada de Bentomiz vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Andalusie (Costa del Sol / de la Luz). Vergelijk Villa Escalada de Bentomiz met andere accommodaties in Torre del Mar.

1 beoordeling van Escalada de Bentomiz

1 beoordeling
met partner, Aug. 2008
"Erg leuke en gezellige mensen"
Boris de Groot
11-12-2008 Wij zijn bij la Escalada de Bentomiz geweest en het was erg eenvoudig en leuk. Diana en Eric en hun Berner Sennen hond Simba zijn erg attent. De hond is lief en we hebben zelfs hondenkoekjes gekocht. Het verblijf is eenvoudig en gewoon goed. Het beste was, dat de gastheren overal alles van wisten. Wandelingen in de buurt, leuke dingen om te bekijken en natuurlijk was het altijd mooi weer. Ze zijn ook een paar keer meegegaan en dat was leuk. Ze kunnen niet stuk voor ons, want toen onze portemonee gerold was in de stad, zijn ze vrijwillig meegegaan om aangifte te doen.
Echt een aanrader.