99x.xxx beoordelingen - 39.953 bestemmingen - 237.185 accommodaties - 13.455 bezienswaardigheden - 162 bezoekers online

Beoordelingen El Pajarero

19 maart 2010

9,7
9,5
9,8
9,9

Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Villa El Pajarero? Bekijk hier dan de beoordelingen van Villa El Pajarero in Torre del Mar, geschreven door andere reizigers.
  • Weer

NL (67)

9,7
9,5
9,8

Toon score en beoordelingen van :
Met partner (42)
Fam. met oudere kinderen (5)
Fam. met jonge kinderen (4)
Vrienden (9)
Alleen reizend (1)
Met partner, onbekend Annemie en Frans, 28-1-2010
Uitmuntend adres
Wij waren hier om de kerstdagen eens ver weg van alle drukte te genieten van de rust. Een kamer hadden wij geboekt, maar kregen een compleet appartement. Er was slecht weer gemeld en zo kregen we meer ruimte aangeboden van Jan en Klaas. Geweldig dus, pure luxe in een prachtige omgeving. Rust hebben we inderdaad gevonden want je kunt er de stilte horen... Het is moeilijk om de ervaringen en de herrineringen met anderen te delen omdat dat deze zo uniek zijn. Er staan ook al zoveel goede dingen op deze site. Ik kan alleen maar zeggen dat het deze keer een uitzonderlijk en zeer zalige kerst was. Met dank aan Jan en Klaas, twee supergastheren.

PS Malga met kerst is een zee van licht. Een heerlijke stad

Fam. met oudere kinderen, onbekend Joop Oosterveld, 31-10-2009
terecht nummer 1 locatie in Spanje
Wat is dit een superlocatie zeg, een fantastisch uitzicht en een heerlijk appartement. Het is hier genieten op topniveau met veel luxe, comfort, rust en ruimte om je heen. Ben je een filmliefhebber dan kom je hier helemaal aan je trekken.
Er is zelfs een huisbios waar je de nieuwste films in Blue-Ray kan bekijken. Met een weekje vakantie hier kan je de hectiek van Nederland weer helemaal aan.

Met partner, onbekend erica, 7-10-2009
geweldig
4 fantastische dagen hier doorgebracht.De gastvrijheid is ongekend, niets is te veel, 'alles' mag. Wij vonden het een voorrecht om te mogen meegenieten van zo'n mooie omgeving, zo'n prachtig huis, en zulke vriendelijke gastheren.
Een bijzondere ervaring!

Met partner, Sept. 2009 Denise, 1-10-2009
Algemene indruk
Hier ervaar je het ultieme vakantiegevoel!!
2 jaar geleden zijn we hier ook al geweest, toen in het appartement. Nu voor het eerst de torenkamer B&B.Wat een genieten!! Jan en Klaas zijn geweldige gastheren! De torenkamer is erg mooi ingericht en ruim genoeg. Ongelooflijk is het privedakterras of eigenlijk 2, altijd zon en geweldig uitzicht!!! 's ochtends uitgebreid ontbijtje. Echt, dit is het ultieme vakantiegevoel. Helaas hadden wij een paar dagen minder goed weer, maar toen hebben we met z'n allen film gekeken en in de 'bioscoop' in de kelder. Wauw!
We missen MIdas en Nena nu al, wat een schatten! Ze weten van geen ophouden als je met ze gaat spelen rond het zwembad. Tja, hoe kan je hier nou niet enthousiast over zijn!!

Met partner, onbekend jos en tine, 1-10-2009
een paradijsje in andalucia
we zijn hier op huwelijksreis geweest begin juni en zijn nog steeds aan het nagenieten van de goede zorgen die we kregen van jan en klaas, het adembenemend uitzicht hoog op de berg en de oase van rust die dit alles uitstraalt. En als je het ff allemaal niet meer weet, vraag dan gerust raad aan de uitstekende gastheren, ze helpen je met plezier.

Met partner, onbekend Mutert Tine , 29-9-2009
gewoon genieten!!!
Half september hebben wij een weekje El Pajarero gedaan. Eén woord GEWELDIG!
Mooie ligging, mooie kamers en een geweldige accomodatie.
Mijn man was jarig en het was onze huwlijksverjaardag, de gastheren hebben van die 2 dagen iets speciaals gemaakt.
Ik heb zelfs warm water in het zwembad gekregen. Bedankt Jan!!!
Wij hebben ons geweldig vermaakt die week en gaan zeker volgend jaar terug.
Ben je zinnens die richting uit te gaan, is dit een echte aanrader. Gewoon genieten.
Bedankt Jan en Klaas, tot volgend jaar.

Fam. met jonge kinderen, Sept. 2009 Jan de Wit, 27-9-2009
Algemene indruk
Wij komen hier graag terug! Top vakantie gehad!
Tja met al die tienen ben ik in verlegenheid gebracht. Ik wil de gastheren immers niet afvallen.

Ik heb El Pajarero gevonden via Zoover. Al die prachtige beoordelingen scheppen uiteraard verwachtingen. Wij hebben desondanks een fantastische vakantie gehad in een prachtige villa op een prachtige locatie bij zeer goede gastheren. Bovendien is de omgeving meer dan de moeite waard ook voor de inwendige mens en de portemonnee.

Algemene indruk; als je voor het eerst aankomt ben je simpelweg onder de indruk. Als je weggaat nog steeds. Ligging; prachtig op een berg. Rust en uitzicht en in tien minuten sta je aan zee. Service; Niets is te veel. Een lekkere lunch (alles vers) of een koud roséetje, bovendien voor een prix d'amis. Prijs; gewoon top. Je waant je god in Frankrijk, eh Spanje voor onder de 100 euro. Inrichting; prachtig, wel voor de torenkamer meer kastruimte graag en een iets groter bed. Ruimte; prima. Kinderen; Animatie door de lieve honden. Val echter niet van de berg af!

Top!

Vrienden, onbekend moniek reinen, 31-8-2009
We gaan voor de 10 !
Sinds gisteren terug van El Pajarero, het was onze tweede keer en wat hebben we weer genoten!!!
Dit verveeld nooit, hoe kan het ook anders: 14 dagen in de watten gelegd door Klaas en Jan en dan bedoel ik ook ECHT in de watten gelegd! Combineer dit met het fantastische uitzicht en het uiterst comfortabele huis en je hebt een DROOMVAKANTIE!
Jan en Klaas: alweer bedankt en tot mei met de rest van ons gezin!
Liefs Wim Moniek en Joep

Met partner, Aug. 2009 Anita Vlaanderen, 30-8-2009
Algemene indruk
Wat een rust en uitzicht..
We hebben nog nooit zo'n ontspannen vakantie gehad.. op het weggetje ernaar toe na(maar dat went wel).
Wat een rust en wat een mooi uitzicht, je krijgt er niet genoeg van.
En het motto "niks moet alles mag" kun je hier doen.
De villa is prachtig, alles is aanwezig!!!!!
De gastheren zijn super evenals de honden.
We hopen zeker volgend jaar weer te komen.

Met partner, onbekend Anita Vlaanderen, 30-8-2009
Algemene indruk
Wat een rust en wat een uitzicht
Wij hebben nog nooit zo'n ontspannen vakantie gehad.
Je zit bovenop een berg, het weggetje ernaar toe is wel een beetje eng, maar het went wel.
Maar als je er dan ook bent dan heb je een uitzicht daar krijg je niet genoeg van.
Wat een supervilla alles is aanwezig, en dan de gastvrijheid van Jan en klaas echt super!
Dan nog 2 geweldige honden Midas en Nena.
We hopen dat we er volgend jaar weer terecht kunnen.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

Zoeken

Goed beoordeeld

Plaats Zoover op je website! Kopieer onderstaande link

Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site

Wat drink jij het liefst op vakantie?