Hotel Petit Palace Marques Santa Ana**** in Sevilla Spanje beoordelingen 7.7 | Zoover

Beoordelingen Hotel Petit Palace Marques Santa Ana****

9,9
6,2

Hotel Petit Palace Marques Santa Ana**** Sevilla

Beoordelingen Hotel Petit Palace Marques Santa Ana****

Jimios 9-11, 41001, Sevilla
Hotel Petit Palace Marques Santa Ana scoort een 7,7 uit 10, op basis van 10 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Petit Palace Marques Santa Ana****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Petit Palace Marques Santa Ana**** in Sevilla, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 35 vakantiefoto's van Hotel Petit Palace Marques Santa Ana**** vinden. Je kunt 4 video's van Hotel Petit Palace Marques Santa Ana**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Andalusie (Costa del Sol / de la Luz). Vergelijk Hotel Petit Palace Marques Santa Ana**** met andere accommodaties in Sevilla.

10 beoordelingen over Petit Palace Marques Santa Ana****

9,9
6,2
"Ligging perfect"
jacq
10-8-2011 Mooi hotel. Precies waarvoor het bedoeld is. Om goed te slapen en siesta te houden. Niet meer, niet minder. Want in Sevilla heb je daarvoor alleen een hotel nodig. Buiten gebeurt het allemaal. Je loopt het hotel uit en je staat midden in het oude centrum. Werkelijk alles op loopafstand. Ongelofelijk mooie stad.

met partner, Mrt. 2011
"Prima locatie tussen alle bezienswaardigheden in"
Evelien
17-3-2011 Op een paar minuten lopen van alle highlights in de stad Sevilla en toch rustig gelegen. Goed ontbijt met heerlijke koffie. Laptop met gratis internet + docking station voor de iPod op de kamer.
Minpunten waren voor ons het gebrek aan een zitje op een superior kamer en de ontzettend harde matrassen. We hebben veel hotels bezocht, maar dit was echt slecht voor onze rug. Nog geprobeerd over te stappen naar een ander hotel. Dit is uiteindelijk niet doorgegaan.

met partner, Aug. 2010
"Ideaal doorreishotel"
Marientje
25-8-2010 Dit hotel is ideaal als doorreishotel, de ligging is perfect. Je bent idd meteen aan de kathedraal en het centrum. Vraag parking indien nodig, want in het stad geraak je je auto niet kwijt. Receptionistes waren heel vriendelijk. Er is gratis water, thee en fruitsap op het gelijkvloers. Het is een hightec-hotel maar dit bleek enkel uit de gratis laptop op de kamer en de autolift. De laminaat op onze badkamer is dringend aan vervanging toe, die was helemaal stuk en opgekrult van de vochtigheid. En de bedden zijn echt hel, zo steenhard dat je 's morgens ontzettende rugpijn hebt. Ideaal hotel voor een paar dagen maar niet om een week of langer in te verblijven.

met partner, Sept. 2008
"Super centraal"
Bart
8-9-2008 Binnen een minuut bij de kathedraal, rond om restaurantjes en cafes.

Filip
7-2-2008 heel goed hotel, kan me grotendeels aansluiten bij hetgeen Sander gezegd heeft... het hotel zelf heeft geen zwembad of animatie (reactie op bericht van Peter) maar ja, een citytrip dient volgens mij toch om de stad te bezichtigen en niet om in het hotel rond de hangen... Indien ik Sevilla, nog eens zou bezoeken, keer ik er zeker terug!

Sander
28-1-2008 Top hotel! Strak design interieur. De kamer is compleet, schoon en zeer verzorgd. De ligging van het hotel is ideaal, op perfecte loopafstand van alle bezienswaardigheden, bodegas (heerlijke tapas) en de winkels! Verder beschikt het hotel over een dakterras met heerlijke ligstoelen. Lekker om even te relaxen in de spaanse zon. Dit hotel is echt een aanrader!

met vrienden, Nov. 2007
JP
29-11-2007 strak ingericht voor de liefhebbers, kil en zakelijk, zo ook het personeel. prijs rechtstreeks bij hotel te boeken, te duur en zeker niet waard. via reisbureau goede prijs gekregen, maar gaan zeker niet terug naar dit hotel. bij vertrek geen medewerking van receptie om taxi te bellen, dit wordt niet gedaan voor de gasten. een paar straten verder is een standplaats waar je naartoe wordt verwezen. dus zeer klant onvriendelijk.

Familie
Gothard Seghers
30-7-2007 Absoluut top-ligging, midden in de stad, vlakbij alle monumenten. Design interieur, alles prima in orde, maar de kamers waren aan de kleine kant.
uitzicht op de straat was ook een minpuntje. ontbijt zeer lekker en volledig. Absoluut een aanrader!

Peter de Veer
23-2-2007 Prima ligging (midden in centrum), recent gerenoveerd en prima kamers maar.......vroeg ontbijten is een aanrader(binnen 1 uur is het meeste op en wordt niet meer aangevuld), toen wij er verbleven was er een grote groep jonge amerikanen de halve nacht veel lawaai aan het maken, het personeel vond het niet nodig om in te grijpen, behalve je eigen kamer en het inderdaad veel te kleine ontbijtzaaltje is er helemaal niets te beleven in het hotel. wat ons betreft zeker geen aanrader

Yolanda Peijnenburg
3-6-2006 Uitstekend stadshotel met erg mooie, recent gerenoveerde design kamers. Prachtige badkamer. Zeer centraal en toch rustig gelegen. Ontbijtruimte beetje aan de kleine kant, maar ontbijt prima. Mooie lounge en dito patio. Groot dakterras, maar helaas geen meubilair en/of parasols. Uitzicht vanaf de kamer was minder, maar dat was don ook het enige minpuntje. Echt een aanrader; wij hebben het in mei geboekt, was veruit de goedkoopste aanbieder.