1.146.638 beoordelingen - 42.085 bestemmingen - 255.455 accommodaties - 15.448 bezienswaardigheden - 967 bezoekers online

Je gebrulkt een internetbrowser die wij helaas (nog) niet volledig ondersteunen.

Zoover zal beter werken als je een van de volgende internetbrowsers gebruikt:Internet Explorer 8 of Firefox 3.
Maak een keuze uit een van de browsers om deze gratis te downloaden.

Beoordelingen Joaquin

6 september 2010

9,5

Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Villa Joaquin? Bekijk hier dan de beoordelingen van Villa Joaquin in Salobrena, geschreven door andere reizigers.
  • Weer
Lettergrootte: A   A   A

13 beoordelingen van Joaquin

NL (13)

met jonge kinderen, Mei 2010
Geweldige vakantie in een fantastisch huis!
Femke Femke
9-6-2010 We hebben 2 heerlijke weken gehad. Ook met 2 kleintjes (1 en 3) was het zeer goed te doen. De 3e is op komst en dan wordt het huis net iets te krap, dat is dan ook de enige reden dat wij niet meer terug komen.
Verder is het namelijk echt een aanrader!!!
Niek en Gerard bedankt voor de geweldige gastvrijheid en de heerlijke 2 weken!

met vrienden, Apr. 2010
Geweldig
Bert Stehmann Bert Stehmann
7-6-2010 Geweldige vakantie in Zuid Spanje!!
Van 29 april t/m 7 mei een heerlijke vakantie gehad in de prachtige villa Joaquin. Alle beoordelingen die we hebben gelezen kloppen !! We waren met twee stellen en dat gaat prima in dit huis. Auto is noodzakelijk. Salobrena een leuke vakantieplaats, mooie omgeving, 2 geweldige gastheren. Een aanrader! We gaan zeker nog eens terug.

met partner, Mei 2010
Fantastisch !!
Tanja Tanja
6-6-2010 Zijn net terug van 10 fantastische dagen in villa Joaquin.Wij vonden het er geweldig, kan geen minpuntje bedenken. Wij gaan zeker een keer terug.

met jonge kinderen, Feb. 2010
Heerlijke plek
Danielle Danielle
28-2-2010 Prachtige omgeving. Heel veel privacy. Prachtige tuin.
Mooi uitzicht (op zee, dorp, bergen, groen).
Het is een heerlijke plek om te genieten. Zelfs in februari in het zonnetje in bikini.
Je hebt in de tuin meerdere plekjes om te zitten. De kinderen (8 en 5 jaar) hadden ook plezier in de vele hoekjes in en om de tuin. Het zwembad was nog erg koud maar ze zijn er twee keer in geweest.
Bungalow is ook goed. Alles is aanwezig!
De gastheren zijn zeer gastvrij. Flesje wijn, water, koude drankjes stonden klaar bij aankomst.
Ideale ligging om uitstapjes te maken naar de bergen, kust.

alleenreizend, Okt. 2009
Even lekker genieten
John John
30-12-2009 Heb een heerlijke korte vakantiebreak gehad dit najaar in Zuid-Spanje. Ook met vliegtuig (vanuit Eindhoven) en bus (vanuit Malaga) bleek het kustdorpje Salobrena goed te bereiken via een mooie route langs de gevarieerde kustlijn van de Costa del Sol. Het vakantiehuis was ruim, van alle gemakken voorzien, kindvriendelijk en mooi gelegen op een heuvel met uitzicht op een kasteel en zee. Bovendien was het heerlijk om elke ochtend een verfrissende duik te nemen in het prive-zwembad. De eigenaren zijn zeer gastvrij, waarbij er veel privacy geboden wordt. In de nabijgelegen kustplaats Motril bevindt zich een mooie 18-holes golfbaan, met clubhuis aan het strand, naast een priveverblijf van de Belgische koninklijke familie (idee voor WA en Maxima?). Heerlijk gegeten en gedronken. Erg genoten en voor herhaling vatbaar.

alleenreizend, Dec. 2009
super
Annelies van Iersel Annelies van Iersel
18-12-2009 Prachtig gelegen op heuvel met uitzicht op wit bergdorp met aan de horizon de zee. Zeer schoon, sfeervol, warm en smaakvol appartement met alle luxe zoals zeer comfortabel bed, grote keuken, douche met altijd stevige warme waterstraal, lekkere bank, TV. Zeer uitgebreide terras-partij rondom het zwembad waar zelfs in december tot 18.00 uur volop zon was (20 graden). Heerlijk om hier in het najaar te vertoeven terwijl het in Nederland bere-koud is. 's Morgens en 's avonds fris, wat een warme trui vraagt, maar een kachel in het huis maakt het geheel huiselijk en compleet. Service is top! Een half uurtje wandelen naar het dorp, maar een auto is zeker aan te raden om te genieten van de prachtige landschappen en dorpjes die Andalusië rijk is. Er zijn ook gemarkeerde wandelroutes. De bus van Salobrena naar Malaga en vice versa is een aanrader; leuke indrukken van de plaatsen die deze aan doet. Al met al een dikke aanrader en dit voor een heel redelijke prijs.

met partner, Sept. 2009
Voor herhaling vatbaar
netty goertzen-achterbosc... netty goertzen-achterbosc...
22-10-2009 Ons bezoek aan Villa Joaquin in september 2009 was een groot succes.
Het huis is zeer comfortabel, smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien.
De tuin was, ook in september, nog een plaatje (zie bijgaande foto's).
Het zwembad, in dit warme klimaat een "must", wordt goed onderhouden (2x per week).
Het huis ligt wat afgelegen. Hierdoor zijn rust en privacy gegarandeerd. Ten opzichte van de vele bezienswaardigheden in de omgeving, is de ligging echter zeer centraal.
De gastheren Gerard en Niek zijn zeer gastvrij en doen er alles aan om het hun gasten naar de zin te maken.
Wij kijken met veel plezier terug op ons verblijf bij hen en komen zeker nog eens terug!

met partner, Aug. 2009
Heerlijke stek aan de Costa Tropical!
Rene Rene
9-9-2009 Uitstekende vakantiewoning met veel ruimte, mooi onderhouden en groene fruittuin en heerlijk zwembad. Prima locatie in een authentiek stukje Spanje, zo'n 100 km ten oosten van Malaga. Stranden en rustige baaien vlakbij. Centrale ligging, dus voor elk wat wils zoals Granada, de Alpujarras, Nerja en de warme pleintjes met leuke tapasbarretjes in Almunecar. Veel privacy, goede service en warme belangstelling van de eigenaren Niek en Gerard. Kortom, een aanrader!

Comfortabel vakantiehuis in prachtige omgeving
Jannie Mansveld Jannie Mansveld
2-5-2009 Wij zijn van 22 maart tot 14 april in Villa Joaquin geweest. De omgeving is erg mooi: Granada en het Alhambra (45 minuten rijden). Wandelen in de Alpugarras(35 minuten rijden). Sierra Nevada (70 minuten rijden).Erg mooie kustroutes (direct vanaf het vakantiehuis naar het oosten en het westen).
Voor de wandelliefhebber zijn hier volop mogelijkheden.Langs de stranden en in het achterland.
Dit gebied is erg goedkoop (het is nog niet toeristisch).Een driegangenmenu kost nog geen 10 euro.
Niek en Gerard zijn geweldige gastheren. Het vakantiehuis is erg ruim en comfortabel. De tuin en het grote terras zijn prachtig en je hebt een eigen zwembad. Wij vinden het een echte aanrader. We hebben gevlogen vanaf Eindhoven naar Malaga.
Weer:21-25 gr.zon

met partner, Apr. 2009
Comfortabel vakantiehuis in prachtige omgeving
Jannie Mansveld Jannie Mansveld
19-4-2009 Wij zijn van 22 maart tot 14 april in Villa Joaquin geweest. De omgeving is erg mooi: Granada en het Alhambra (45 minuten rijden). Wandelen in de Alpugarras (35 minuten rijden). Sierra Nevada (70 minuten rijden).Erg mooie kustroutes rijden (direct vanaf het vakantiehuis naar het oosten en het westen).
Het vakantiehuis ligt in Salobrena (een prachtig stadje) aan de Costa Tropical waar bijv.avocado's, chirimoya's,sinaasappels en citroenen groeien. Vooral de sinaasappels zijn erg goedkoop.
Dit gebied is sowieso erg goedkoop (het is nog niet toeristisch). Een driegangenmenu kost nog geen 10 euro.
Niek en Gerard zijn geweldige gastheren. Het vakantiehuis is erg ruim en comfortabel. De tuin en het grote terras zijn prachtig en je hebt een eigen zwembad. Wij vinden het een echte aanrader. We hebben gevlogen vanaf Eindhoven naar Malaga en hadden een auto gehuurd
Weer:21-25 gr. zon

9,5

Toon score en beoordelingen van :
alleenreizend (2)

Print beoordelingen
RSS feed

Zoover Weblog

Plaats Zoover op je website! Kopieer onderstaande link

Ik zou absoluut NIET op vakantie gaan naar...