Hotel Best Western Salobrena*** in Salobrena Spanje beoordelingen 7.3 | Zoover

2 juni 2012

Hotel Best Western Salobrena*** Salobrena

Beoordelingen Hotel Best Western Salobrena***

Ctra. Málaga-Almería, Km. 323, 18680, Salobrena
Hotel Best Western Salobrena scoort een 7,3 uit 10, op basis van 10 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Best Western Salobrena***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Best Western Salobrena*** in Salobrena, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 55 vakantiefoto's van Hotel Best Western Salobrena*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Andalusie (Costa del Sol / de la Luz). Vergelijk Hotel Best Western Salobrena*** met andere accommodaties in Salobrena.

9 beoordelingen over Best Western Salobrena***

met partner, Okt. 2010
"Geen 3 sterren hotel meer"
C & F
2-11-2010 Algehele onderhoud is achterstallig, jammer.
In het zwembad zat een zwarte rand, dus niet schoongemaakt, stoelen/bedjes ook niet erg schoon.
Weinig te doen in het hotel, veel ouderen.
Eten is goed.
Voor een Best Western hadden we beter verwacht.

met partner, Okt. 2010
"Geen 3 sterren hotel meer"
C & F
2-11-2010 Algehele onderhoud is achterstallig, jammer.
Weinig te doen in het hotel, veel ouderen.
Eten is goed.
Voor een Best Western hadden we beter verwacht.

"Prachtige ligging,ideale uitvalsbasis."
C.Bovens
4-7-2010 Kamer netjes verzorgd.Iedere dag schone lakens,handdoeken.Mooi groot balkon met uizicht op zee/bergen.Eten is gevarieerd,elke dag vers fruit/broodjes.Vnl op oudere engelsen georienteerd hotel.Avonds niets te doen ook geen sfeer,Het aanbod van animaties is karig en sober.Ook overal achterstallig onderhoud,erg jammer anders zou dit een toplokatie zijn!! Zwembad is groot en er is voldoende aanbod van ligstoelen.Hotel is aanrader voor rustzoekers en kalmte.Afrader voor ouder(s) met kinderen /jongeren.Auto= must.Prijs,kwaliteit is goed verder.Wij hebben een prima vakantie gehad.Strand van Salobrena is breed en lang,vnl kiezelstrand ,met leuke restaurantjes.

met partner, Juni 2010
"Schitterende ligging met panorama."
C.Bovens
27-6-2010 Nette ruime kamers met ruim balkon;zee/berg zicht.Elke dag schoongemaakt met schone lakens/handdoeken.Eten is goed en gevarieerd,vers fruit en broodjes elke dag.
Koffie uit automaat;op bakplaat worden er eieren/vlees/vis gebakken.
Mooi ruim zwembad met ligstoelen en parasols.Personeel is vriendelijk,echter aan de bar kon het aanzienlijk beter.
Avonds is er geen vertier ,sfeerloos en de aangeboden animaties zijn sober van karakter.
Als je goed kijkt is het hotel slecht onderhouden/modernisering toe.Dit vind je overal dus in het hotel.Erg jammer anders zou dit een toplokatie zijn!!!Hotel is vnl op oudere engelse toeristen georienteerd,in het weekend is het aanmerkelijk drukker.
Hotel is geschikt voor ouderen,rustzoekers en kalmte.
Zeker niet geschikt voor jongeren en ouder(s) met kinderen.Er zijn hier hiervoor geen faciliteiten!!
Een auto is een must.Wel prima voor uitvalsbasis.
Wij hebben ons prima geamuseerd.
Salobrena heeft brede,lange kiezelstranden met leuke restaurantjes.

"Een echte aanrader"
m.wilms
9-11-2009 we hebben een prachtige vakantie gehad in dit hotel.unieke ligging,mooie schone ruime kamers ,vriendelijk personeel,goed gevarieerd eten,ideale uitvalbasis voor toeristische tochten.
je hebt wel een auto nodig hier.
met kinderen moet je hier niet zijn.

Familie
Marianne
26-5-2008 In de meivakantie 1 week geweest.
Prima hotel. Mooie ligging. Nette kamers. Schitterende tuin met zwembad.
Restaurant erg sfeervol en goed eten.
Vriendelijk personeel. Enige minpuntje: Beslist geen hotel voor gezinnen en zeker niet in het voorjaar. Alleen maar bejaarden.
All inclusive formule werkt niet echt met kinderen. Tussen de maaltijden door geen ijsjes of chips te krijgen.
Verder was er wel heel de dag koffie en thee, maar zoals bij Alltours in de reisgids stond dat er tussen 16.00 en 17.00 gebak is, klopt niet.
Heel de week geen gebakje bij de thee en koffie gezien. Maar de maaltijden zijn zo goed, dat je dat dan ook weer niet echt mist. Animatie is er weinig.
Soms was er 's avonds wat muziek, maar ook weer alleen gericht op ouderen.
Voor stelletjes en bejaarden is dit een geweldig hotel.Voor gezinnen geen aanrader. Auto heb je bij dit hotel echt nodig.

Rob & Joke
18-9-2007 We zijn net een weekje (7/9 - 14/9 '07), op aanraden van ALLTOURS, in het Best Western Salobrena geweest. De reis hadden we geboekt incluis een auto en het was er super!! Veel van de omgeving gezien, Grandada, Nerja en Salobrena zelf. Kerken, kastelen, grotten en ook het Alhambra bezocht.
De reis was prima verzorgd (ook de vlucht) door ALLTOURS, we werden netjes bij onze auto gebracht en gehaald. Hotel is goed en de kamer prima, bediening is vriendelijk. Kortom, een fijne vakantie! En een aanrader voor mensen die niet alleen maar van het strand houden. Maar ook is te doen in Salobrena.

Marjolein
7-8-2006 Het hotel is prima geschikt als je alleen voor de zon naar Spanje gaat. Cultuur of natuur is er in de directe omgeving niet te vinden.
Het hotel ligt een eindje (3 km) van het centrum vandaan, zonder auto ben je nergens. Het eten was ok en ook gevarieerd maar alles behalve spaans. Kippenpootjes, friet en appelmoes hebben we daar gegeten. Doordat het buffetvorm was, was het erg chaotisch! Onze tafel was bijvoorbeeld al helemaal afgeruimd, er zaten al andere mensen aan terwijl wij even ons toetje aan het halen waren!! Het personeel dacht blijkbaar dat we uitgegeten waren.
De kamers zijn wel erg mooi, ruim en schoon. Personeel erg vriendelijk en goede service.

verluyten
21-2-2006 het eten is daar gewoon super
het personeel is echt heel vriendelijk
en het uitzicht is gewoon prachtig
we zijn er nu al 5 keer geweest
en het blijft nog altijd onze droom bestemming
het is een hotel waar de meeste mensen terug naar toekomen
xxx