Vakantie Beoordelingen Rota Andalusie (Costa del Sol / de la Luz) vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Rota

6,3

Rota

Beoordelingen Rota

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Rota. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Rota. Ben je zelf op vakantie geweest naar Rota? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Rota scoort een 7,9 uit 10, op basis van 24 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Appartement, 1 Aparthotel, 2 Campings, 2 Hostels en 6 Hotels in Rota. Op Zoover vind je bovendien 23 vakantiefoto's van Rota. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Rota. Bekijk ook andere accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Andalusie (Costa del Sol / de la Luz).

21 beoordelingen over Rota

6,1
met partner, Mrt. 2012
"Overzichtelijk en toch gezellig"
greet
Sfeer
5-4-2012 Geen plek voor jongeren, wij hadden slecht weer maar bij mooi weer is het heerlijk met strand en boulevard zo dichtbij.

alleenreizend, 2012
"Rota is gezellig en provinciaal."
hans koudenburg
Sfeer
3-3-2012 Stranden zijn super! De sfeer is er prima, nog een beetje "Echt Spaans"
De mensen zijn er vriendelijk en behulpzaam. Met de ferry (boot) 20 min van de stad Cadiz!!! Een fantastische dag uit!

met partner, Okt. 2011
"Leuk"
Saskia
Sfeer
10-10-2011 Rota is een leuk stadje. Wij konden alleen in het centrum geen restaurant ontdekken. Misschien waren we te laat in het seizoen. We hebben lekker gegeten bij Pizza&Pasta vlakbij ons hotel Playa de la Luz. Daar eet je voor heel weinig tussen de lokale bevolking, erg leuk. Wij vonden Chipiona en Sanlúcar de Barrameda leukere plaatsen dan Rota. Cádiz en Jerez de la Frontera zijn ook erg leuke steden voor een bezoek!

"Typisch spaanse badplaats"
Marc
Sfeer
22-8-2011 We hebben vier dagen in de jachthaven van Rota gelegen. Leuk beetje middeleeuws aandoend centrum, veel restaurantjes maar die gaan pas laat op de avond open, mooie stranden en alleen maar spanjaarden en je komt geen nederlander, duitser etc tegen. Geen grote supermarkten gevonden en als tip: haal even een plattegrond bij de plaatselijke VVV dat zoekt makkelijker en de bus naar Sevilla (mooie stad) kost nog geen 10 Euro, wel even een dag van te voren kaartjes halen anders zit ie vol.

met partner, Sept. 2009
"Heel goed"
Vanbrabant Willy
Stranden
7-10-2009 Rustige en mooie bestemming en niet duur,de ganse dag busvervoer in de stad aan 60 cent de rit

"Ietwat ingeslapen stad"
jan
Omgeving
2-5-2009 aardige stad met zeer fraai strand. Ietwat ingeslapen. Het ontbreekt aan betere restaurants.
Nogal ver van grotere plaatsen met betere infrastructuur: Cadiz (40 km), Jerez (25 km)

met partner, Okt. 2008
Myriam Buyens
Stranden
15-10-2008 Is voor "Costa de la Luz" normen een echt vakantiestadje, is niet zo heel veel te zien maar is een prima uitvalsbassis voor een bezoek aan de provincie Cadiz.

met partner, Sept. 2008
"Prima tussenstation"
G. Telkamp
Stranden
11-7-2009 Een klein toeristisch plaatsje op zich. Mooie hotels, maar weinig te doen. Bezoek deze stad vooral als je strand en stad (Cadiz) wilt combineren!

anita
16-7-2008 Rota is een klein stadje, enkele winkeltjes en terrasjes
vooral veel schoenenwinkels!!

gezellig om te wandelen en iets te drinken, prachtig zandstrand

J.J.P. Jansen
Stranden
7-6-2008 Aardig stadje. Winkels gaan om 13.30 uur dicht. Daarna uitgestorven. Lekker gegeten, maar ook een keer onbeschoft behandeld.
We zaten bij de Marina te wachten op lijn 3 naar Ballena. De chauffeur van lijn 1 meldde dat die niet kwam, maar hij nam ons (zonder te betalen) mee. Heeft via de portofoon contact gezocht met de chauffeur van lijn 3, die ons onderweg oppikte. Leuke service.