5-9-2011
Kamers: proper en in orde. Hotel is vooral gericht op locals, Spaans is de voertaal (animatie ook), maar met een beetje Engels/Frans lukt het wel. Wij vonden het personeel correct - zeker nièt onvriendelijk. Wel is het erg moeilijk om een rustige plek te vinden, en er is weinig buitenruimte voorzien naast de zwembadzone: je kan er niet buiten eten en het terras aan de bar is beperkt. Het eten zelf vonden wij meer dan ok voor een grootkeuken: uitgebreid ontbijt, elke middag èn avond 3 soorten vers gebakken vis èn 3 soorten vlees/kip, plus stoofpotjes allerhande, soepen, salad bar, warme groenten, vers gebakken pannenkoeken, desserts, vers fruit ... Ze blijven bovendien lang aanvullen. Hoe vroeger je eet, hoe minder chaos - hoe later je eet, hoe meer chaos en lawaai (want dan komen alle Spanjaarden ook). Dat het eten koud was, is ons 2x gebeurd met een stukje vis, verder niet. Roquetas is heel erg proper, veel speeltuinen. Maar het had ons iets te weinig te bieden. Strandboulevard = leuk