Appartement Moguima** in Roquetas de Mar Spanje beoordelingen 8.2 | Zoover

vanaf ligbed bij zwembad

Beoordelingen Appartement Moguima**

C/ GONDOLA, 11 URB. PLAYA 11, 4740, Roquetas de Mar
Appartement Moguima scoort een 8,2 uit 10, op basis van 38 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Moguima**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Moguima** in Roquetas de Mar, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Appartement Moguima** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Andalusie (Costa del Sol / de la Luz). Vergelijk Appartement Moguima** met andere accommodaties in Roquetas de Mar.

37 beoordelingen over Moguima**

"Mooi, centraal gelegen met lekker zwembad"
hilde.berkhof
7-9-2011 appartement schoon en erg ruim. goede bedden, keuken ruim ingericht. wij hadden appartement op begane grond, vlakbij zwembad. Super zwembad, zeker ook voor onze kinderen (9 en 7 jaar). Wij hebben geen vliegen gezien en airco werkte prima. schoonmaak 2x per week. Alles op loopafstand: winkels, supermarkt en strand. Is streek waar vooral spanjaarden op vakantie gaan. Dus nauwelijks nederlanders gezien. Heerlijk eten aan strand. Spanjaarden eten overigens echt pas vanaf een uur of 10 's avonds. Uitstap naar mini-hollywood is aan te raden. Verder niet heel veel mogelijkheden voor uitstapjes in de nabije omgeving. Heerlijk genoten van het spaanse leven.

met oudere kinderen, Juni 2011
"Leuk complex met centrale ligging"
Fam. van Leeuwen
17-7-2011 App. MOGUIMA zijn netjes en voor een korte periode prima. Het complex heeft een mooi zwembad met toezicht en douches, nadeel waren de vliegen.
Het restaurant zou meer aan uitstraling mogen doen. De ligging is prima t.o.v. restaurants / boulevard/ strand etc.
Gezien de zomerstemp. van gemiddeld 37C was het een fiasco dat de Airco constant uitviel, ondanks dagelijkse melding werd het niet opgelost
Al met al toch een fijne periode gehad.

met vrienden, Sept. 2010
"Prima appartement"
Babs
28-9-2010 Moguima was prima!! Voor 'n spotprijs 7 dagen geweest met 'n vriendin. Appartement was redelijk netjes onderhouden. We waren erg laat in het seizoen en daardoor was er niet zo heel erg veel meer opne., was het bijbehorende restaurant niet open. De brildragende receptioniste is inderdaad niet consequent/vriendelijk in haar gedrag, maar daar heeft zij zelf het meeste last van, hoop ik. Een vriendelijk gezicht brengt overal licht, toch?! Ik denk dat ze baalde dat wij heerlijk vakantie konden vieren en zij niet. De tussenstop met vliegreis had vooraf wel door reisorganisatie vermeld mogen worden. Velen wisten daar niks van.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Heerlijk rustig"
Marian
27-8-2010 Wanneer wij nogmaals besluiten naar Roquetas gaan dan gaan we zeker weer Moguima!
Ondanks het hoogseizoen was het er heerlijk rustig en schoon! Het zwembad wordt goed onderhouden en er is een badmeester.
Geen last gehad van vliegen en/of kakkerlakken.
Ons appartement 402 zag er goed verzorgd en schoon uit.
Bij de receptie werden we goed geholpen en de laatste dag konden we tegen betaling nog de hele dag van ons appartement gebruik maken.
Alles op max. 5 min loopafstand, zoals restaurants, strand, supermarkt, bus/taxi en zelfs een apotheek/dokter.
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Rustig gelegen"
van Hamburg
28-7-2010 Appartementen is niets mis mee, echter de schoonmaak zou wat ons betreft vaker mogen. Wij hadden nl. last van kakkerlakken in de badkamer, net als andere bewoners van de appartementen!!
Wat echt irritant in Roquetas zelf is is de overlast van vliegen, werkelijk overal zitten ze.
Zwembad en rest van de accomodatie is gewoon goed envenals de centrale ligging t.o.v. centrum en strand. De Spanjaarden zelf spreken zeer beperkt Engels wat wel zijn charme heeft.

met partner, Juni 2010
"Goed bevallen"
Petra
17-7-2010 Wij hebben de locatie als goed ervaren. Het was er schoon! We hadden geen last van ongedierte. Wel veel last gehad van vliegen. Zowel op balkon als bij het zwembad. Dat was echt een punt van ergernis! Hier kan de eigenaar van Moguima overigens niets aan doen. Verblijf was prima. Einde van de vakantie verliep minder goed. Er was toegezegd dat als we niet langer op de kamer konden blijven dat er altijd een kamer beschikbaar bleef om te kunnen douchen. Wij vertrokken immers om 19.15 uur. Dit bleek niet het geval. Pas na heel wat heen en weer gekibbel kregen we alsnog deze gelegenheid. Dit moeizame verloop was overigens tegen de afspraken in die TO met ons had gemaakt. Dat is dan een grote domper op je vakantie. Regel dit dus erg goed vooraf met je hostes. De dame achter de balie is namelijk een zeer inflexibele ongemotiveerde dame die alleen spaans of duits spreekt en niet meedenkt. Deze mening delen meerdere die hier mee gekampt hebben. Overige baliemedewerkers zijn wel top.

met jonge kinderen, Mei 2010
"Heerlijke vakantie gehad!"
Annemarie
25-5-2010 Prachtig 3-kamerappartement, groot, schoon en alles was aanwezig.
Wij zijn in de meivakantie geweest, het was er heerlijk rustig, verlaten stranden en een vrijwel verlaten zwembad. Nog niet alles was open, maar dat mocht de pret niet drukken. Vooral spaanse touristen, dat sprak ons wel aan. Heerlijk weekje gehad.

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Een echte aanrader voor gezinnen"
van de Vossenberg
1-9-2009 Wij hadden een 6-pers. app. op de begane grond,
app. zeer ruim met veel kleerkastruimte. In de keuken een grote koel-vriescomb. magnetron, koffiezetapp., broodrooster. Heel fijn was de goed werkende airco. Een mooi, maar ook zuiver zwembad. Om de 4 dagen worden de bedden verschoond en krijg je weer schone handdoeken.Voor ons (wij hebben vier kinderen in de leeftijd van 6 t/m10 jaar) was het een geweldige locatie.
Ook de ligging want als je het straatje uitloopt sta je al meteen bij winkeltjes en restaurantjes en naar het strand is tussen de 5 en 10 min. lopen.

met jonge kinderen, Juli 2009
"Perfecte vakantie voor een perfecte prijs!"
Fam. Van Antwerpen
30-7-2009 Onze verwachtingen waren hooggespannen door de foto's en de beoordelingen op Zoover. En we hebben gekregen waar we zo op hoopten! Een schitterend park, fantastische palmbomen, heerlijk rustig terwijl we in het hoogseizoen zaten. Fantastisch zwembad, heel leuk en speels van opzet en zeer schoon. Ruimte om het zwembad heen ook zeer ruim en netjes. We hadden een benedenappartement gevraagd en gekregen en dit was ook top. Airco, ruime kamers, goede schoonmaak, fijn terras aan de gezamelijke tuin. Onze vier kids konden zo naar het zwembad lopen en in de tuinen spelen. Het hele comlex is omheind en geeft een veilig gevoel. De ligging is inderdaad ook perfect. Rustig en toch zit je zó in de winkelstraat met gezellige winkeltjes, terassen en restaurants en binnen 7 min op het prettige grindstrand. Genoeg vertier voor de kids (kermisje, speelhallen, fietsenwagens, waterfiets met glijbaan, midgetgolf etc.). Kortom: wij willen graag terugkomen volgend jaar!

Familie
"Heerlijke plek"
Wess
3-9-2008 Net thuis gekomen van een super vakantie. Ons appartement (312) was goed verzorgd,compleet en een lekker bad. Het zwembad is top vooral voor onze kleine jongen van 2 die het heerlijk naar z'n zin had in het peuterbad. Het personeel mag wat vriendelijker zijn maar ja het was een slecht seizoen voor de mensen daar. Wij gaan er graag weer heen en zeker voor wat we kwijt waren. Moguima is een leuke plek voor jonge ouders met strand op loop afstand. Aanrader!