Vakantie Beoordelingen Roquetas de Mar Andalusie (Costa del Sol / de la Luz) vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Roquetas de Mar

5,8
6,6

2 juni 2012

Roquetas de Mar

Beoordelingen Roquetas de Mar

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Roquetas de Mar. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Roquetas de Mar. Ben je zelf op vakantie geweest naar Roquetas de Mar? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Roquetas de Mar scoort een 7,8 uit 10, op basis van 120 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 12 Appartementen, 6 Aparthotels, 1 Camping en 16 Hotels in Roquetas de Mar. Op Zoover vind je bovendien 84 vakantiefoto's van Roquetas de Mar. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Roquetas de Mar. Bekijk ook andere accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Andalusie (Costa del Sol / de la Luz).

93 beoordelingen over Roquetas de Mar

5,7
6,4
alleenreizend, Okt. 2011
"Lijkt méér en méér op een spookdorp"
TLETAR
Sfeer
11-10-2011 Vergane glorie anno 2011, waar is de tijd dat alle hotels, de bars, de cafeetjes en de winkeltjes floreerden ??? Het kan niet alleen de crisis zijn zoals de Spanjaarden beweren. Veel hotels zijn gesloten, heel veel leegstand, geen kat op straat, als toerist voelt dat vreemd aan. Daarentegen prachtige zandstranden (opppassen voor de wind), natuurpark in de buurt (ook naturisme), fietsje huren is mogelijk, tenminste als de verhuurder opdaagt :)

"Fantastisch"
Danny
Sfeer
13-10-2011 Prachtig strand + promenade vlak aan zee !

"September..."
Verwoerd
Sfeer
12-10-2011 Eind september is het duidelijk dat het hoogseizoen achter de rug is, veel restaurantjes bleven daarom gesloten. Dat maakte dit plaatsje er niet gezelliger op.

"Fantastiche plaats als vakantiebestemming"
sybilla
18-8-2011 prima bestemming voor jong, gezinnen met kinderen en ouderen

"Echt super voor het gezin"
van ons
Sfeer
12-8-2011 we komen net terug ,met twee volwassen en twee kinderen van 5 en 12 ,we vonden het echt super er is genoeg te doen en te zien en het hotel was ook erg goed mooi en schoon,en super was ook het weer ,je kunt er overal goed eten en het strand is ook mooi ,kijk het is geen benidorm ,waar je tot 4 uur s,nachts recht op in je nest zit van de herrie ,maar als je daar van hou moet je daar naar toe gaan ,dus voor het gezin gewoon super ,

met partner, 2011
"Adembenemend!"
M van de Berg
Sfeer
3-8-2011 Voor wie van Cultuur, lekker eten, Gezelligheid, Zon, sfeer, winkelen, rust houd is dit een echte aanrader!! Wij hebben er (mijn man en ik 40 plussers) heerlijk van genoten.
Er is van alles wat, en je zoekt op wat jezelf prettig vind.

"Leuke vakantie en heerlijk weer!"
Judith
Sfeer
6-8-2011 Leuk plaatsje, waar je vooral spanjaarden tegen komt. Het weer is er heerlijk er staat een aangenaam windje waardoor je het niet te heet hebt. Het uiteten in roquetas is ons wat tegen gevallen en eten is dan wel goedkoop maar de kwaliteit ervan valt erg tegen. Een restaurant waar wij wel lekker hebben gegeten is Roma een italiaan met hele goede vleesgerechten. En ze hebben een dagmenu van 10,60 euro voor drie gangen inclusief drinken dus dat is niets. Ook zit er een nederlands tentje panini's waar je lekker frietjes met kroket en frikandel kunt eten ook lekker voor een avondje, ze hebben ook lekkere broodjes etc. Wij zijn met de bus naar gran plaza en almeria geweest is erg goed te doen aangezien de bus lekker airco heeft en heel goedkoop is! Als je komt om te stappen dan zit je niet goed, je kunt sávonds wel op veel plekken lekker een cocktail drinken of karaoke zingen maar echt stappen zit er niet in! Het is voor ons een heerlijke rustgevende strandvakantie geweest!

"Ideaal voor wie van lange standwandelingen houd."
pascale_smout
Sfeer
9-5-2012 Heel lange wandeldijk. Vele restaurantjes. Voor wie van rust houd, wij gaan hier altijd in juni. Ideaal. Bijna niemand op het strand. In juni is het al mooie weer, maar niet te warm , zodat je volop van de zon kan genieten.

met vrienden, Jan. 2011
"Zeer goed verzorgt"
monique
Sfeer
11-2-2011 alles is zeer netjes geen vuil op de straat nette goed onderhouden stranden,
goede en lange wandel boulvar langs de kust

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Aanrader!"
Marian
Sfeer
27-8-2010 Roquetas de Mar is ons uitstekend bevallen, we willen er graag nog eens naartoe.
Transfer ong. 45min vanaf luchthaven Almeria.
Mooi strand, boulevard, lekkere en gezellige restaurants en ondanks het hoogseizoen tamelijk rustig.
Vooral geschikt voor gezinnen, stelletjes en ouderen. Voor jongeren is er weinig te beleven, deze zijn er dan ook niet of nauwelijks.
Alles is er goed betaalbaar, denk aan eten of een taxi.
Langs de boulevard ligt een fietspad, heerlijk om te fietsen en zo zie je nog eens wat.
Gran Plaza is een groot overdekt winkelcentrum, met op donderdag een markt.
Er is een groot waterpark en verder worden er leuke excursies georganiseerd.
Alles is goed te bereiken per bus. Bv een dagje naar Almeria stad is goed te doen.
Alles voor een fijne zon, zee en strand vakantie!