Hotel Enfrente Arte*** in Ronda Spanje beoordelingen 9.4 | Zoover

Hotel Enfrente Arte*** Ronda

Beoordelingen Hotel Enfrente Arte***

Calle Real 40, 29400, Ronda
Hotel Enfrente Arte scoort een 9,4 uit 10, op basis van 23 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Enfrente Arte***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Enfrente Arte*** in Ronda, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 46 vakantiefoto's van Hotel Enfrente Arte*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Enfrente Arte*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Andalusie (Costa del Sol / de la Luz). Vergelijk Hotel Enfrente Arte*** met andere accommodaties in Ronda.

21 beoordelingen over Enfrente Arte***

9,5
"Heel bijzonder hotel!"
Maaike
11-6-2011 We verbleven slechts 1 nacht in Hotel EnfrenteArte en vonden het enorm spijtig dat we niet langer konden blijven.
Van zodra we het hotel betraden, voelden we ons zeer welkom en werden we meteen aangenaam verrast door de unieke decoratie van de loby en de bar.
Het is zeker een hotel met een twist wat een aangename verademing is in vergelijking met de vele standaard hotels.
Alle drank van de self-service bar is inbegrepen in de prijs van de kamer en je krijgt tevens gratis toegang tot alle faciliteiten (zwembad, sauna, internet, …).
Decoratie is zeer origineel en gaat van funky tot bohemien en trendy.
Er hangt een leuke vrijblijvende sfeer.
We hebben ook enorm genoten van de fantastische tuin met de vele leuke zithoekjes en van het mooie uitzicht vanop het terras.
Het personeel was aardig, open-minded en meertalig.
Zeker een goede prijs-kwaliteitverhouding.
We verheugen ons nu al op ons volgend verblijf in dit fantastisch hotel!

met partner, Sept. 2010
"Apart!"
Ino & Angela
23-9-2010 Dit is wel echt het meest aparte hotel wat ik ooit gezien heb. Fantastisch mooi ingericht met hele grappige details. Ontbijt is super en het feit dat je zelf achter de bar mag is natuurlijk ook erg leuk. Enige nadeel vonden wij dat de kamer (de Torre, 3 verdiepingen!) ondanks het feit dat het zeer ruim was niet echt praktisch is ingericht. Bij binnenkomst het bad met toilet, daarboven een totaal nutteloze zithoek in het donker en op de 2e verdieping pas de slaapkamer. Over het algemeen wel erg leuk om een aantal nachten te verblijven, ik kan het iedereen aanraden!

met vrienden, Mei 2009
"Helemaal te gek, artistiek hotel"
Anne
16-12-2009 Heel liefdevol met oog voor detail ingericht hotel, aan de rand van Ronda.
Elke kamer ziet er anders uit, bij aankomst krijg je een "rondleiding" door de hoteleigenaar, die als kleine jongen in België heeft gewoont en nog steeds enkele
woorden Nederlands spreekt.
Meerdere mooie binnenplaatsjes en terrasjes. Overheerlijk ontbijt, wat je op elke gewenste plek kunt nuttigen. De bar is voor zelfbediening bedoeld en je kunt de hele dag koffie, thee, frisdranken, wijn etc. GRATIS zelf pakken.
We vonden het jammer, dat we maar 1 nacht bleven.
Kortom: een echte AANRADER.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Enfrente Arte*** bij:

"Bijzonder leuk hotel"
Francis
3-5-2009 Mooie ligging vlakbij de oude stad. Vraag wel een kamer aan de achterkant dat is een stuk rustiger. Goed ontbijt, totaal eigen en unieke sfeer. Heel vriendelijk en goed Engels sprekend personeel. Geweldig dat je je eigen capuchino kunt zetten en kunt nemen wat je wilt op elk moment van de dag.

Ludo Koninckx
17-7-2008 Dit hotelletje stond al langer op mijn verlanglijstje (gevonden via krantenartikel over dEUS en dan de site van het hotel). En we hebben het ons gedurende de acht dagen zeker niet beklaagd (juni 2008). De formule van laat ontbijt en gratis drank is prima. Alles goed verzorgd, rekening gehouden met de 'leeftijd' van het gebouw. Gewoon een gezellig hotelletje waar je tot rust kan komen en zeker terugkomen.

met partner, Apr. 2008
Paula Zuidhof
22-5-2008 Verrassend hotel, met veel vrijheid en mogelijkheden om andere mensen te ontmoeten. Bijzondere binnenhuisarchitectuur, met gewaagde kleuren. Niet één kamer is hetzelfde. Wij hadden de pech onder de machinekamer te zitten (Exotic Room). Het personeel gebruikte de kamer ernaast en wist niet hoe gehorig het was. Verder geen klagen, prachtige badkamer bijv. met mozaiekbad. En het ontbijt heb ik geloof ik nog niet beter gehad.

Familie, Mei 2007
Nancy Kalbvleesch
17-2-2008 Wij zijn hier vorig voorjaar geweest en het is inderdaad een uitzonderlijke beleving. Ook ons zoontje (toen 5 jaar) vond het er geweldig. Allemaal geheime plekjes.
Dona Pepa een geweldig restaurant, het rokers gedeelte met stierevechtersatributen, voorin niet roken. Klassieke muziek en fantastisch eten.

met vrienden, Mei 2007
Michael
25-7-2007 Wat een genot om in dit hotel voor een tweede keer terug te mogen komen! Het beeld wat in mijn geheugen gegrift stond, klopte nog helemaal met de werkelijkheid.
De gastvrijheid, de kamers, het ontbijt (zo lekker eet Juan-Carlos 's ochtends nog niet), de plekjes die iedere keer verrassend blijven, het uitzicht. Dit is werkelijk een pareltje. Wil hier graag weer terugkeren. Please!!!

met een groep, Juni 2006
Jan
11-6-2006 Schitterend hotel met een unieke sfeer - 24-uurs bar waar je zelf je pintje tapt of een glaasje wijn inschenkt, zalig. Tientallen terrasjes om rustig te genieten en te luieren en een supervriendelijke ontvangst (Bedankt Dimitri, Filip, Curo en rest). Ideaal om als uitvalsbasis te gebruiken (zijn zelf naar Malaga, Granada en Marbella geweest). We komen zeker terug!

Monique
20-5-2006 2 nachten in dit hotel verbleven en van mij had het nog wel langer gemogen, maar ja, helaas komt er een einde aan de vakantie! Prima hotel, met ruime kamers, sfeer van het hotel is werkelijk subliem. 's Avonds is het heerlijk rustig om buiten op 1 van de vele terrasjes te zitten en te genieten van de geur van kamperfoelie.
Parkeerplaats voor de deur in rustige straat en alle bezienswaardigheden van Ronda op loopafstand.