Bed and Breakfast Cortijo Perla Blanca in Ronda Spanje beoordelingen 8.8 | Zoover

Beoordelingen Bed and Breakfast Cortijo Perla Blanca

5,9

Bed and Breakfast Cortijo Perla Blanca Ronda

Beoordelingen Bed and Breakfast Cortijo Perla Blanca

Fuente de la higuera, s/n, 29400, Ronda
Bed and Breakfast Cortijo Perla Blanca scoort een 8,8 uit 10, op basis van 16 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast Cortijo Perla Blanca? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast Cortijo Perla Blanca in Ronda, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 18 vakantiefoto's van Bed and Breakfast Cortijo Perla Blanca vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Andalusie (Costa del Sol / de la Luz). Vergelijk Bed and Breakfast Cortijo Perla Blanca met andere accommodaties in Ronda.

15 beoordelingen over Cortijo Perla Blanca

6,2
met partner, Mei 2012
"Geweldige plek om Ronda en omgeving te verkennen"
Jeanneke
20-5-2012 De accommodatie is rustig gelegen in de omgeving van Ronda (ca. 10 min. rijden). Het uitzicht is geweldig. We werden door Sylvia hartelijk ontvangen. Onze kamer was prima ingericht; met leuke details. Ook werden we verrast met een lekker flesje Cava op de kamer. Het ontbijt is uitgebreid, met o.a. verse jus d'orange. Er is geen restaurant in deze B&B. Wel voorziet de eigenaresse je van leuke tips. De sfeer is gezellig en informeel. Zeker een aanrader!

zakelijk, Mrt. 2012
"Mooie Bed & Breakfast vlakbij Ronda"
Fles Y.M
2-4-2012 Mooi rustig gelegen. Mooie moderne kamers. Op 4 minuten afstand van Ronda met de auto. Vlakbij de witte dorpen.

met partner, Okt. 2011
"Fantastische B&B nabij Ronda"
Anne
29-10-2011 Wij verbleven hier in oktober 2011 en werden gastvrij ontvangen door Erwin. De kamers zijn zeer modern en verzorgd ingericht met uitstekende bedden en heerlijke donzen dekbedden. Alles is erg smaakvol ingericht. 's Ochtends werd een ontbijtbuffet geserveerd met een glaasje verse jus d'orange. Jammer genoeg konden wij maar één nacht blijven maar deze B&B is absoluut voor herhaling vatbaar!

De beste prijzen en lastminutes voor Bed and Breakfast Cortijo Perla B...

"Heerlijk genieten en ontspannen"
Henk & An
15-8-2011 Eigenlijk helemaal niets op aan te merken, hele mooie en verzorgde B&B, heerlijke gastvrije mensen, goed ontbijt, mogelijkheid tot consumeren van drankjes aan eerlijke prijzen, zwembad, terras, .....Als je Ronda en omgeving wil bezoeken: gewoon doen !
Hier komen we nog 's terug!

met partner, 2011
"Schitterende accomodatie"
Chris en Liranda
12-6-2011 Wij zijn een rondreis aan het maken in het zuiden van Spanje en hebben net Ronda aangedaan. Leuke stad en bezoek zeker de Arena. Zo'n beetje de oudste van Spanje en daar proef je echt het verleden. Vervolgens een overnachting gehad in deze B&B. Een schitterend complex waar je ook gewoon een week kan verblijven. Alles is daar op en top geregeld. Netjes en heel erg schoon. s-Ochtends wakker worden en vanaf je bed een uitzicht op de bergen. Ja dat is wat anders dan dat wij in Nederland gewend zijn. Aardige gastvrouw/heer. Zeer gastvrij en alles is eigenlijk mogelijk. In de omgeving 3 nationale parken. Ga ook zeker naar Zahara. Een leuk wit dorp in de omgeving en een mooi meer met stuwdam. Een bezoek naar Sevilla hier vandaan is goed te doen. De weg van Ronda naar Sevilla gaat door een heel gebied. Kortom een verblijf in deze B&B is een echte aanrader. Voor kort en lang verblijf.

met partner, Mei 2011
"Heel fijn verblijf"
Jos en Tilly
30-5-2011 Jammer dat we maar 2 nachten geboekt hadden! Een zeer verzorgde accomodatie met zwembad op korte afstand van Ronda. Prima ontbijt en hele aardige gastvrouw/heer. We hebben genoten!
Een absolute aanrader!!!
Jos en Tilly

met partner, Apr. 2011
"Heerlijke frisse B&B in prachtige omgeving"
Sylvia
14-5-2011 In april hebben we 6 nachten naar volle tevredenheid in de B&B gelogeerd. De B&B is heerlijk ruim, schoon en fris. De eigenaren doen er alles aan om het de gasten naar hun zin te maken. Een extra bakje verse aardbeitjes, een vers geplukte citroen uit één van de citroenbomen, tips voor goede restaurants of mooie bezienswaardigheden in de omgeving... De ligging vonden wij ook erg gunstig, de Cortijo ligt vlakbij de stad Ronda, die een bezoek meer dan waard is en waar je erg lekker kunt eten in goede restaurants. Verder hebben we een aantal natuurparken bezocht en een gedeelte van de witte dorpen route gedaan. De 6 dagen waren eigenlijk te kort. Wij komen zeker terug!

met partner, Apr. 2011
"Een ontdekking! uiterst verzorgd en heel gastvrij!"
M. Barendse
17-4-2011 Cortijo Perla Blanca is een luxueuze bed&breakfast in een nieuwe villa. De Nederlandse eigenaren, net gestart toen wij er logeerden, waren zeer attent en zorgzaam. De kamer was prima en het ontbijt heerlijk. Juist aan de details is te merken dat de gastheer en gastvrouw zich voorgenomen hebben het tot in de puntjes te verzorgen.

"Heerlijk ontspannen plek"
loes
7-4-2011 ontspanning met cultuur binnen handbereik. Mooie cortijo, goede sfeer en adembenemende landschappen. 1 om naar terug te keren.

"Aanrader"
Just Pineapple
1-5-2011 Bijzonder aardige gastvrouw en gastheer. Zeer verzorgde accomodatie. Gewoon 5 sterren niveau. Mooie omgeving. Goed als "tussenstop" bijvoorbeeld op reis van Sevilla naar Granada of vv. Ook prima vanuit Cordoba. Ook zeer geschikt voor langer verblijf voor bijvoorbeeld wandelvakantie. Ronda is zeker een bezoek waard. Rijke historie. Niet allen het Bed is uitstekend. Het Breakfast is zeer verzorgd. Kortom aanrader!