Beoordelingen Hotel BlueBay Banús****

6,6

22 mei 2013

BlueBay Banús****
Beoordelingen Hotel BlueBay Banús****
Ctra. De Cádiz, km. 173, E-29600, Puerto Banús / Nueva Andalucía (bij Marbella)
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel BlueBay Banús**** in Puerto Banús / Nueva Andalucía (bij Marbella), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel BlueBay Banús**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel BlueBay Banús scoort een 7,3 uit 10, op basis van 78 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel BlueBay Banús**** in Puerto Banús / Nueva Andalucía (bij Marbella), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel BlueBay Banús****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel BlueBay Banús**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 28 vakantiefoto's van Hotel BlueBay Banús**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Andalusie (Costa del Sol / de la Luz). Vergelijk Hotel BlueBay Banús**** met andere accommodaties in Puerto Banús / Nueva Andalucía (bij Marbella).

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

72 beoordelingen over BlueBay Banús****

6,6
"Goed hotel"
E. van Kampen-van D...
31-5-2012 Mijn man en ik zijn een week in hotel Bluebay Banus geweest.Over het algemeen vonden wij de kamer en badkamer zeer ruim en schoon.Personeel vriendelijk,behalve in de eetzaal.Daar liep het personeel te rennen omdat het zo druk was.Te weinig personeel voor het aantal gasten.Wij noemde het een vreetschuur,zag er niet gezellig uit.Ligging hotel rustig.Voor ons geen tweede keer dit hotel,maar verder geen klachten.

"Prima hotel prijs/kwaliteit"
van trigt
5-6-2012 Hier al geweest in de tijd dat het nog riu was, nog steeds ruim voldoende voor de prijs en prestaties. Goede kamer met faciliteiten, prima balkon met heerlijke lounche stoelen

met partner, Mei 2012
"Prima plek, auto is wel handig om erbij te hebben"
Frans
22-5-2012 Iedereen kan en mag er anders tegen aankijken, wij hebben genoten van het hotel, de voorzieningen, de prima verzorging van de lunch, het goed schoongehouden zwembad. het heerlijke terras balcon bij de grote hotelkamer. dae kastjes en andere zaken waren misschien niet nieuw maar prima geschikt voor het bedoelde gebruik. Naast de hotelkamer was ook de badkamer zeer royaal en goed schoongemaakt.

"Prima Hotel"
Tineke
24-2-2012 Snap echt de opmerkingen hier over verouderd en verloederd niet. Hebben wij niets van gemerkt. Het was er schoon en ruime kamers met heerlijke stoelen op het terras. Lopend naar de haven in ongeveer 10 minuten, langs de weg of langs het strand.

Wij zijn hier 1e week september 2011 geweest. Auto gehuurd direct op de luchthaven. Prima hotel als basis voor onze golfvakantie en het verkennen van de omgeving. Ook het ontbijt was goed. Wat ons betreft is dit hotel voor herhaling vatbaar en wij zullen het zeker ook aan anderen adviseren. Vooral de kamer aan het sinasappelpleintje, waar wij zaten. De ingang ligt wel aan een drukke weg, maar dat vonden wij niet hinderlijk.

met partner, Mrt. 2011
"Viel een beetje tegen"
lieve
17-3-2011 Het hotel ziet er op de plaatjes mooi uit. Maar de werkelijkheid valt wat tegen. De kamers zijn wel schoon maar alles is verouderd.
Het eten is ook niet zo goed. De service is wel goed, het personeel is ook vriendelijk.

met partner, Mrt. 2011
"Nooit meer"
Ackermans
9-9-2011 vieze kamer inhet ziekenhuis er van gelegen
slecht eten

met partner, Nov. 2010
"Prachtige omgeving en aangenaam klimaat"
Ravos
10-1-2011 In de omgeving : Marbella (oude stadsdeel), Ronda, Mijas, Nerja, Gibraltar, Granada, Puerto Banus.

"Prima hotel voor een week"
Katie
27-7-2010 Prima hotel, schone kamers, goede schoonmaak, ontbijt gewoon goed niet heel uitgebreid, aardig personeel, strand is even weg aflopen maar door een prachtige omgeving is dat een plezier. 1 minpunt: wij hadden een auto voor de hele week maar de afslag naar het hotel is een ramp, verstandig om aan de receptie even te informeren hoe je de afslag het beste kan nemen....

met oudere kinderen, Juli 2010
"Geen 4 sterren waard"
Karla
23-2-2011 Wat ons vooral tegenviel aan deze vakantie was de mindere kwaliteit van het eten en het verouderde, rumoerige restaurant met telkens vuile glazen aan tafel, vuile koffiekannen voor het ontbijt, verstopte peper- en zoutvaatjes, versleten tafelkleedjes... Kortom, zeker geen 4 sterren waard. Voor het ontbijt lag er soms nog brood of gebak van de dag ervoor. Er waren ook maar een 15-tal kleine tafeltjes buiten om te eten. Als je daar geen plaats had, zat je in het grote, muffe restaurant binnen waar je niet rustig kon eten door het gekletter van de borden. Onze kamer (superior) was wel in orde en ook de shows 's avonds waren super. De handdoeken op de kamer mochten ook wel vervangen worden want sommige hadden gaten.Dit hotel is zeker aan vernieuwing toe.
We hadden al onze twijfels omdat de prijs een stuk goedkoper was dan andere vakanties voor 4* hotels. Hier mag je geen luxe verwachten.

"Gewoon goed"
m.geenen
14-6-2010 dit is een groot, goed hotel
eten, rumoerig , maar goed
personeel zeer vriendelijk

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit