Bed and Breakfast Finca Alegria de la Vida***** in Pizarra / Zalea Spanje beoordelingen 9.5 | Zoover
Kies een internationale website
Video's toevoegen
Accommodatie toevoegen
Acco informatie toevoegen
Spanje
Andalusie (Costa del Sol / de la Luz)
Pizarra / Zalea
uit
, op basis van
beoordelingen
Lees meer >>
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast Finca Alegria de la Vida*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast Finca Alegria de la Vida***** in Pizarra / Zalea, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 89
vakantiefoto's
van Bed and Breakfast Finca Alegria de la Vida***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in
Andalusie (Costa del Sol / de la Luz)
. Vergelijk Bed and Breakfast Finca Alegria de la Vida***** met andere accommodaties in
Pizarra / Zalea
ENSCHEDE - TWENTHE
Van:
Naar:
jun '13
Vul een vluchthaven van vertrek in
Vul een aankomstvluchthaven in
De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Ophaallocatie:
Terugbrenglocatie:
jun '13
Vul een ophaallocatie in
Vul een terugbrenglocatie in
De ophaaldatum mag niet na de terugbrengdatum liggen
City Search
(1)
alleenreizend
(9)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(66)
ALL
met partner, Mei 2012
"Onthaasten en genieten in een super B&B"
Inge
30-5-2012
De 2e x dat ik hier ben en zeker niet de laatste. Leuk om te zien dat het (in mijn ogen perfecte) gastvrouw en gastheerschap weer verder geperfectioneerd is met bijv. een lunch. Heerlijk om liggend bij het zwembad te kunnen lunchen. En wat voor lunch! SUPER!! Net als de mogelijkheid om 'savonds te kunnen aanschuiven voor het eten. Dit is pas relaxen! Voor het eerst in Amerillo, de safaritent, geslapen. Wat heerlijk! 'sMorgens op je eigen veranda in je schommelstoel genieten van de ochtend en de stilte om je heen. Alleen gerinkel van geitenbelletjes. Daarna aanschuiven voor een mega-ontbijt. Zo, daar kom je de dag wel mee door. Malaga, de mooie stad, is in no time te bereiken voor een dagje cultuur en winkels. Maar ook de prachtige natuurparken zijn vlakbij (helaas dit keer geen steenbokken gespot).
Bert en Margreet, bedankt voor de super vakantie en zeker tot een volgende keer. Wellicht met buitendouche??
Inge
met jonge kinderen, Mei 2012
"1e vakantie met baby: echt genoten!"
Marielouitje
1-6-2012
We zijn net een week terug uit Spanje en hebben 4 nachten in Pizarra gelogeerd. Wat een prachtige finca hebben Margreet en Bert! We sliepen samen met onze dochter van 9 maanden in de blauwe kamer. Deze kamer heeft een mooi, groot terras met super uitzicht! Onze dochter kon hier lekker op een kleed rond kruipen. En als onze dochter sliep zaten wij lekker op het terras of met de babyfoon bij het zwembad of aan het ontbijt of diner. Daar hebben we genoten van de heerlijke jam van Margreet en de lekker broodjes, salades en nasi van Bert. Met zo'n kleine is het wel handig als je lekker op de finca kan eten, het was echt smullen. Bert en Margreet zorgen voor een ontspannen en ongedwongen sfeer. Je kan kletsen met hen en de andere gasten, maar ook rustig zelf een plekje opzoeken. Margeet heeft de finca prachtig aangekleed. Heerlijk om er rond te lopen of de hond Durak een aai te geven. De omgeving is ook prachtig: Antequera, Almogia, Ronda, de bergen... Echt een aanrader.Boeken dus!
met partner, Mei 2012
"Fantastisch"
jack en yvonne
16-5-2012
Drie dagen verbleven in dit kleine paradijsje.
2 nachten in de safari-tent overnacht en 1 nacht in de Tipi-tent. Heerlijk geslapen in deze prachtig ingerichte accommodaties.
Top kok Bert zorgde voor de inwendige mens (BBQ , Paella ) en Margreet geeft je het gevoel of je hier al jaren komt.
Dit was absoluut niet de laatste keer dat we hier hebben overnacht.
met partner, 2012
"Top, ook met kinderen"
mireille
16-5-2012
Ik heb eigenlijk helemaal niets toe te voegen aan de recensies die er al staan. Margreet en Bert hebben een hele waardevolle plek weten te creeren met een ongedwongen sfeer. Het is hip, zonder overdreven hip te zijn, op en top buitenleven en de dag plukken. Vooral de combi van 2 kamers met twee (glamping) tenten vond ik erg leuk. We waren zonder onze kinderen (7 en 3) op vakantie, maar kinderen zijn hier ook erg welkom. Zekere de safaritent is dan echt een aanrader!!
"Fantastische plek!"
Veronique en Albert...
30-4-2012
Bed and Breakfast Finca Alegria de la Vida is een paradijs. Dit jaar zijn we voor de tweede keer weer naar de Finca geweest. De hartelijke eigenaren Bert en Margreet hebben van hun Finca een bijzonder plek gemaakt. De tuin staat vol bloeiende bloemen en planten, het zwembad is heerlijk, om het schoon te houden wordt een natuurlijk middel gebruikt en geen chloor. Bert en Margreet zijn heel gastvrij en doen alles om het de gasten naar de zin te maken. Bert kan heerlijk koken, Margreet heeft de gastenkamers, de Tippi tent en de safaritent met oog voor detail en heel veel smaak ingericht . Er heerst rust en aan de grote tafel onder de Vals Peperboom krijgen we elke ochtend een heerlijk en zeer uitgebreid ontbijt van Bert. Die week was er een vrouwenverwen week.Tip zeker doen, erg leuk. Dit jaar zaten we in de kamer Azul. Prachtig met een groot terras met een supermooi uitzicht. Alles is heel schoon, handig is dat er een koelkast staat voor de gasten met drinken.Prijs/kwaliteit uitstekend.
"Aanrader!"
Joke en Pieter
25-5-2012
We hebben 3 heerlijke weken gehad. Knusse en gezellige B&B. Uitgebreid en lekker ontbijt en enkele keren per week meegegeten. Bert kookt heerlijk. Margreet en Bert zijn betrokken en geven de gasten oprechte aandacht. En toch blijf je je daarbij volledig vrij voelen om lekker te doen waar je zelf zin in hebt.
De tuin is een klein paradijsje met een zwembad en veel zitjes om zowel alleen als met andere gasten te relaxen.
Wij zaten in de blauwe kamer (Azul) met een mooie badkamer en goede bedden. Daarbij hoort een privéterras dat een prachtig uitzicht biedt. Zelfs opstaan was hierdoor een genot. Wij zijn zeker van plan om nog eens terug te komen.
Een goede basis om uitstapjes te maken naar Malaga, Cordoba, Sevilla, Ronda, Granada etc.
Het ligt redelijk achteraf dus een auto is dan wel een must.
Kortom, een aanrader!
met jonge kinderen, Apr. 2012
"Heel erg leuk"
T. van Ham
16-5-2012
Wij zijn met onze kinderen (18, 11 en 9 jaar) een weekje in de meivakantie geweest ivm. onze trouwdag. Het was geweldig, zowel de ontvangst als de beide tenten (tipi en safaritent), de omgeving en de klantvriendelijkheid van de eigenaren. Het weer was dit keer niet zo mooi, maar dat is ruimschoots goed gemaakt door Margreet en Bert. Zij hebben ons diverse tips aangereikt voor uitjes in de omgeving en we hebben mogen genieten van twee heerlijke maaltijden samen met onze medegasten. Margreet en Bert hebben hun droom nu al waar gemaakt.
"Een prettig weerzien"
Erika
29-4-2012
Voor de tweede keer een week bij Bert en Margreet doorgebracht, en opnieuw genoten van het lekkere eten, de heerlijke Cava, de uitstapjes in de mooie omgeving, de prima bedden, mooie kamer, loungehoek enzovoort. Er zijn vast nog meer hele mooie plekjes te vinden in Spanje, laat staan in heel Europa of all around the world. Maar al deze plekken missen 1 ding: de gastvrijheid en de spontaniteit van Bert en Margreet. Dat maakt dat er zeker een derde keer gaat komen!!
Groet Erika
met vrienden, Apr. 2012
"Paradijs"
sandra kruitbosch
30-4-2012
geweldige locatie, hele gastvrije mensen, mooi uitzicht, veel leuke excursiemogelijkheden in de directe omgeving, heerlijk ontbijt.
met vrienden, Apr. 2012
"Verwenweek vrouwen april 2012, gewoon genieten."
Corrie van Vulpen
1-5-2012
Verwenweek voor vrouwen april 2012 Finca Alegria de la Vida een heerlijke onderdompeling dat elke vrouw zichzelf zou moeten gunnen. Bert en Margreet weten een sfeer te creëren waarin, volgens mij, iedereen zich thuis voelt. De met zorg bereide en opgediende gerechten van Bert, de leuke cadeautjes en activiteiten welke Margreet heeft uitgezocht, een waar feest. De finca ademt rust en sfeer uit en plek om voor korte en langere tijd te vertoeven, het is gewoon genieten.
volgende
Nederland
Polen
Griekenland
Bekijk resultaten
Zoover biedt accommodatie eigenaren diverse mogelijkheden en opties.
Klik hier voor meer informatie