Vakantiehuis La Huerta del Cura in Nigüelas Andalusie (Costa del Sol / de la Luz) | Zoover

Beoordelingen Vakantiehuis La Huerta del Cura

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
1 beoordeling

Beoordelingen Vakantiehuis La Huerta del Cura

Nigüelas
Vakantiehuis La Huerta del Cura scoort een 10,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis La Huerta del Cura? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis La Huerta del Cura in Nigüelas, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 7 vakantiefoto's van Vakantiehuis La Huerta del Cura vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Andalusie (Costa del Sol / de la Luz). Vergelijk Vakantiehuis La Huerta del Cura met andere accommodaties in Nigüelas.
Er zijn helaas nog geen Nederlandse beoordelingen aanwezig voor La Huerta del Cura / Nigüelas. Je kunt wel een beoordeling toevoegen.

Heb je deze accommodatie bezocht?

1 beoordeling van La Huerta del Cura

1 beoordeling
met jonge kinderen, Mrt. 2010
"Aanrader: Prachtig landhuis in hartje Niguëlas"
Francis Braekeleire
9-7-2010 Wij hebben een geweldige vakantie gehad in La Huerta del Cura te Niguëlas. Eigenaars Queta en haar man hebben ons erg goed opgevangen door hun gastvrijheid en behulpzaamheid. Ze waren steeds ter beschikking voor tips of vragen of problemen mochten die er al zijn geweest.
Hun mooie domein is ruim met een mooi zwembad in de lounge-tuin. Ons dochtertje kreeg maar niet genoeg van de konijntjes en kippen naast de uitgebreide moestuin die met veel liefde verzorgd wordt! Het oude huis zelf bevat enkele ruime appartementen met erg mooie rustieke afwerking van lokaal houtsnijwerk. De bedden zijn van goede kwaliteit (we hebben heerlijk geslapen) net als de sanitaire voorzieningen in de ruime badkamer.
Hoewel de keuken voor ons iets ruimer uitgerust mag worden (we koken graag uitgebreid zelf), bevat ze wel alle noodzakelijke voorzieningen, zelfs met oog voor detail. Comfortvoorzieningen zijn ruim aanwezig zoals wasmachine, microgolfoven, oven, dampkap, ...
Hier willen we zeker nog terugkomen!