Aparthotel Toboso*** in Nerja Spanje beoordelingen 8.4 | Zoover

Vooraanzicht

Beoordelingen Aparthotel Toboso***

Plaza Balcón De Europa S/N, 29780, Nerja
Aparthotel Toboso scoort een 8,4 uit 10, op basis van 17 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Toboso***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Toboso*** in Nerja, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 35 vakantiefoto's van Aparthotel Toboso*** vinden. Je kunt 1 video van Aparthotel Toboso*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Andalusie (Costa del Sol / de la Luz). Vergelijk Aparthotel Toboso*** met andere accommodaties in Nerja.

17 beoordelingen over Toboso***

5,5
met partner, Apr. 2012
"Prima appartement op fantastische locatie"
BJ
17-4-2012 Een kleinschalig complex in het hart van Nerja gelegen. Twee-kamer appartement niet groot, eenvoudig ingericht met balkon en zeezicht voor een prima prijs. Vriendelijk personeel aan de receptie. Gewoon goed.

met partner, Sept. 2010
"Geweldig appartement, zeer centrale ligging!"
Noes
18-10-2010 Wij zijn vorige week teruggekomen uit Toboso en hebben er een supertijd gehad.
We hadden een kamer zonder zeezicht geboekt en toch zeezicht/zwembadzicht gekregen met balkon (kamer 007). Op de kamer is kookgerei aanwezig zodat je bijvoorbeeld een eitje kunt bakken en dit lekker op kunt eten op je balkon. Toboso ligt erg centraal, aan de voorkant stap je zo het gezellige, drukke plein op met o.a. een terras wat bij het appartementencomplex hoort. Aan de achterkant ligt de zee en ook hier een mooi groot terras wat bij het appartementencomplex hoort met een prachtig uitzicht op de zee. Beneden het appartement ligt een Engelse pub, hier wordt in het weekend live-muziek gespeeld en zijn ongeveer tot 4 uur open. Wij zijn in het voorjaar van plan om terug te gaan naar Nerja, Toboso, het is ons supergoed bevallen!

met partner, Aug. 2010
"Fantastische locatie!"
Martijn en Willemij...
18-8-2010 Wij hebben met zijn 2en erg genoten van Toboso in Nerja. Het appartement zag er goed uit en was prima verzorgt. Doordat wij geen zeezicht geboekt hadden, hadden wij ook geen balkon. Dit wisten wij van te voren en vonden wij ook geen probleem. De locatie van Toboso is perfect. Centraal bij het gezellige centrum van de stad en dicht bij het strand. De tapasbar Lizarran vonden wij erg leuk en lekker, ze hebben er ook een NL kaart erg handig. Ook het terras bij Toboso is aan te raden, voor een lekker drankje of een cocktail.

met oudere kinderen, Juli 2010
"Heerlijk comfortabel."
Josephine Maatman
3-8-2010 Het appartementen-hotel ligt bij het Balcon Europa, hetgeen een toeristen-trekpleister is. Alles lekker dicht in de buurt; strand, ijs, restaurants, openbaar vervoer. Ook zonder auto kun je met het openbaar vervoer of excursies overal naartoe (Granada, Sevilla, Frigilania). Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Wij hadden een appartement met zeezicht. Een aanrader.

met partner, Juni 2010
"Geweldig hotel!!"
E M
7-7-2010 Wat een schattig hotelletje! Leuk omdat t zo kleinschalig is, alles ziet er keurig verzorgd uit, ligging super!! Inderdaad klein nadeel is het verschil in afmetingen kamers en balkons, wij zaten aan de voorkant dus frans balkon maar dan heb je wel de gezelligheid van het plein. Terras met uitzicht over de zee en aardige bediening. Had hotel ook geboekt vanwege fitness maar snap niet dat ze daarmee adverteren; benauwd hok met verroestte apparaten. En daar moet je nog 6 euro voor betalen ook?! Je kunt beter gezellig door t stadje wandelen als je wat beweging wilt, echt supergezellig en romantisch en vreselijk veel leuke terrasjes/restaurantjes. Elke dag genoten! Met kinderen denken wij niet zo'n geschikte bestemming maar als stelletje zeker voor herhaling vatbaar! Echt een supervakantie gehad, lokatie van t hotel heeft daar zeker een behoorlijke bijdrage aan geleverd. Top!!

"Centraal gelegen complex"
eds
8-9-2009 Geschikt voor mensen die centraal willen zitten, ligging in cnetrum en aan zee.Erg drukke plaats in zomer! Erg leuk terras waar je lekker kunt zitten en drinken, en een gezellige ierse pub. Nadeel, ze hebben diverse afmetingen appartementen. Je kunt bv wel een zeezicht boeken maar de afmetingen van studio of app is erg verschillend, ze hebben nl ook erg kleine kamers. Service receptie uitstekend.

"Topper!"
A. Hatumena
13-9-2008 Wij hebben dit complex bezocht van 17 t/m 31 augustus dit jaar. Erg naar ons zin gehad. Nerja is een prachtige plaats. Ligging van het complex is zeer centraal gelegen..3 minuten lopen van het strand. Zeer goede service en erg schoon!Echt een aanrader!

met partner, Juli 2008
"Een absolute aanrader!"
Thei Pouw
18-7-2008 Zéér goede service. De baliemedewerkers hebben wij als zeer vriendelijk en behulpzaam ervaren. De kamer werd eens in de 2 dagen schoongemaakt, erg netjes, men maakt waar wat wordt aangegeven over deze frequentie. We hadden een mooie studio (leek bijna 4 ipv 3 sterren, in vergelijking met de Nederlandse maatstaven) met uitzicht over zee. Enige 2 minpunten die ik kan noemen: 1 de gehorigheid: er ligt een Irish Pub beneden het complex, en van donderdag t/m zaterdag speelde er bandjes. Ik slaap heel licht, en het heeft mijn nachtrust behoorlijk verstoord. Van het plein voor het complex heb ik verder geen overlast ervaren. 2 de kans een studio/ appartement te krijgen dat aan geen van de aangegeven voorkeuren voldoet mbt uitzicht op zee, verdieping, ligging op een hoek etc. Een nederlandse dame en haar dochter kregen een kamer op de begane grond, zonder uitzicht op zee, zonder balkon of plek om buiten te zitten. Sneu vonden wij. Conclusie: aan absolute aanrader, maar houdt rekening met 1 + 2

Familie, Juli 2008
"Super vakantie Marinas de Nerja"
Van der Krol
7-7-2008 Van eind juni tot begin juli 2008 verbleven wij in Marinas de Nerja. Een super hotel/appartementen- complex. Netjes en schoon, iedere dag schoonmaak en nieuwe handdoeken.

Het restaurant is in buffetvorm, lekker ontbijt voor ieder wat wils. De kinderen konde ook lekker en goed eten, voor half geld. Er is voldoende vermaak voor de kinderen. En 6 avonden per week is er vermaak voor groot en klein.

Het zwembad is lekker groot in een leuke vorm, met een bruggetje. Er is een badmeester aanwezig en er worden waterspellen georganiseerd. Handdoeken voor het zwembad kun je lenen.

Het stadje van Nerja is erg gezellig met leuke winkeltjes en veel restaurants. Maar voor de lekkerste paella ga je naar Paraiso de Nerja (naast het complex), de kok komt de pan zelf brengen en het smaakte ons prima!

Wij gaan volgend jaar zeker terug !

henk
21-4-2008 Aparthotel Toboso(Toboso apar-turis)is een klein intiem complex dat fantastisch is gelegen in het centrum van Nerja. Linksom de voordeur uit is 30 m tot aan een autovrij plein en naar de boulevard die leidt naar het Balcon de Europa. Rechtsom naar beneden naar het kleine leuke strand. Ca 100 m. Wel sterk hellende toegang.
Toboso zelf heeft mooie kamers, is enigszins gehorig en er was niet goed schoon gemaakt toen wij de kamer betrokken. Kamers aan zeezijde mooi gelegen. Uitzicht zee en zwembad.
Binnenbad/sauna/fitness tegen betaling van 6 €. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam.
Directe omgeving van Toboso erg plezierig. Je loopt zo de straatjes in met winkeltjes en cafe's/restaurants etc. Heel prettige ongedwongen sfeer. Ligt misschien ook nog aan het seizoen. Daar geweest van 3 tot 10 april 2008.
Is voor herhaling vatbaar.