Appartement Nerja Medina** in Nerja Spanje beoordelingen 7.7 | Zoover

Beoordelingen Appartement Nerja Medina**

leeuk een ritje door nerja

Beoordelingen Appartement Nerja Medina**

Urb. Nerja Medina, Apt.KB, Calle Mediterraneo, 29780, Nerja
Appartement Nerja Medina scoort een 7,7 uit 10, op basis van 30 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Nerja Medina**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Nerja Medina** in Nerja, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 9 vakantiefoto's van Appartement Nerja Medina** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Andalusie (Costa del Sol / de la Luz). Vergelijk Appartement Nerja Medina** met andere accommodaties in Nerja.

30 beoordelingen over Nerja Medina**

met oudere kinderen, Juli 2011
"Mooi appartement op een goede plek"
rob
8-8-2011 Ons appartement was zeer goed ingericht. Prachtige keuken, mooie badkamer.
het balkonnetje was daarentegen erg klein. We zaten aan de straat kant, wat eigenlijk best gezellig was, uitzicht op zee, geen geluidsoverlast.
In het complex logeren/wonen veel spanjaarden. Het is net of je even in Spanje woont (inc. kindergehuil en siesta-ritme; laat koken en laat slapen)

Strand op 1 minuut lopen. Mooi plein met restaurants 5 minuten en echte centrum 10 minuten. Busstation 20 minuten lopen.
Supermarktje aan de overkant. Grote supermarkt ong.8 minuten.
Een aanrader zeker voor mensen (zoals wij) die niet zo van grote toeristen hotels/resorts houden.

alleenreizend, Sept. 2010
"Fantastisch"
Ton Benjamins
10-10-2010 Groot appartement op nr.9 aan de straatkant.
Alles aanwezig. Mooie keuken met bar.Zelfs een strijkijzer en strijkplank.Tv met alleen spaanse zenders. Aan de overkant een supermarkt, telefooncel en brievenbus.Op het dak een terras met zwembad.15 minuten lopen naar het Balkon van Europa. Het strand op 400 meter.Gemiddeld betaal je voor een dagmenu 9 euro. Druipsteengrot van Nerja is een aanrader.

"Niet meer"
kluivers
23-10-2009 We hadden geboekt voor app Nerja Medina, maar kwamen terecht in toboso 2 aan de overkant! mooi uitzicht!!. Maar de volgende dag ging het licht kapot, dus we moesten naar de derde verdieping! erg hoog, we waren er niet blij mee! Het was een oude troep, zeker jaren zeventig, slechte bedden, nu zijn ze de appartementen beneden aan het uitbreken,!!! dus je zit in de herrie, en het duurt nog zeker een maand of langer, helemaal niks meer gehoord, want er is namelijk niemand!, geen receptie!Hebben de indruk gekregen dat de eigenaren van dit app het niet weten! dat hun app gebruikt is, kies voor iets gezelligers, de wasmachine was fijn.

"Vlak bij het strand"
MMNN
27-8-2009 Wij hadden een 3-kamerappartement in het gebouw Azahara. Niets op aan te merken! Mooi groot balkon met uitzicht op zee en vlakbij het strand.
Opmerkelijk was dat het appartement in een gebouw met "gewone" spaanse bewoners lag. Verwacht dan ook geen appartementencomplex voor en met toeristen. Wij hebben een hele leuke vakantie gehad in Nerja Medina!

met oudere kinderen, Aug. 2009
"Prima"
Bezemer
18-8-2009 Wij zaten in gebouw Toboso van appartementengroep Nerja Medina. Prima appartement met een balcon en uitzicht op zee, wasmachine. Enige nadelen: herrie (en luchtjes) van restaurants onder het appartement en klein tweepersoonsbed. Mankementen werden snel gerepareerd. Nerja is een pittoresk dorpje en een goede uitvalsbasis om Andalusie te verkennen. Ronda, Malaga en Granada (Alhambra) zijn goed te doen met huurauto. Alleen slecht te parkeren in Nerja. Rondrijden totdat je een plekje hebt.

met partner, Dec. 2008
"Mooie plaats en vrij rustige lokatie"
jo
3-3-2009 Als je aankomt moet je het zelf maar uitzoeken (na 18 uur krijg je alleen een automatisch antwoordapparaat). Meer dan een uur gezocht. Wasmachine/waterkoker defect, wisseling bedlinnen en badhanddoeken is kennelijk teveel moeite, douche is primitief gebeuren, water alleen maar lauw. Kwaliteit is dus niet wat ze beloven. Nerja is voor de rest een hele aardige plaats waar het goed toeven is vooral in voor- en najaar.

met partner, Okt. 2008
"Slecht onderhouden"
A.J. Sandmann
29-10-2008 Basic en schoon. Geen balkon. Zwembad is erg klein.

En er waren vele kleine zaken:
Broodrooster maakte kortsluiting, slecht werkende wc-vlotter, oude matrassen, douchekop hangt te laag en bad/doucheswitch was kapot, lamp kapot, tv kapot, defect droogrek, waterkoker kookt over, etc. De belangrijkste problemen worden wel direct verholpen. We hadden geen zin om de alle klachten aan te melden en te laten verhelpen. Onbekend is dus of deze verholpen zouden worden.

met partner, Sept. 2008
"Een leuk apartement, alleen geen balkon"
Jan en Annie
31-12-2008 e hebben genoten van de plaats Nerja, leuk, rustig (eind september) heel veel te zien in omgeving. Grotten (met openbaar vervoer}. Wij hadden 7 dagen een auto gehuurd. Ronda, gribraltar en ronda en nog veel meer gezien. Parkeerplaats aan andere kant van de weg, achter de supermarkt. Veel ruimte om te parkeren.

met partner, Sept. 2008
"We gaan zeker nog een terug, rustige omgeving."
Nicole en Wim
30-9-2008 origineel centrum, veel leuke restaurants en winkels. Ga alleen naar het Burriana strand als je van drukte en alleen engelse restaurants houd, anders is er niet veel aan, erg touristisch, de andere stranden zijn veel gezelliger.

met partner, Aug. 2008
"Topappartement als je in het juiste gebouw zit!"
Carla Westmaas
27-8-2008 in de omschrijving in de reisgids staat een fout, niet alle kamers beschikken over airco! We kregen eerst een ander appartement toegewezen zonder airco en dat was zeer vervelend met 37 graden. De dame had gelukkig nog een andere complex waar wel airco was, maar anders had ik een klacht ingediend. Ik zou u dus willen vragen om in de reisgids en ook bij boeking duidelijk te willen vermelden of in de geboekte kamer ook airco zit!