Villa Karina in Nerja Spanje beoordelingen 8.0 | Zoover

1 beoordeling

Beoordelingen Villa Karina

Nerja
Villa Karina scoort een 8,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Villa Karina? Bekijk hier dan de beoordelingen van Villa Karina in Nerja, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Villa Karina vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Andalusie (Costa del Sol / de la Luz). Vergelijk Villa Karina met andere accommodaties in Nerja.

1 beoordeling van Karina

1 beoordeling
"Prachtige Villa op een hoge berg"
fam vd veer
18-7-2011 Wij zijn onlangs een week 9-7 tm 16-7-2011 naar deze prachtige Villa geweest. De Villa is werkelijk prachtig en zeer luxe. De bedden zijn prima en de Villa was bij aankomst goed schoon. De enige negatieve dingen die ik toch graag wil melden zijn:
De villa ligt erg hoog in de bergen, de route is gewoon gevaarlijk!! Met name het laatste stuk twee zeer scherpe en stijle weggetjes zonder vangrail!. Je moet dus echt een goede autobestuurder zijn!!! Een taxi nemen is echt geen optie. Helaas is dit in de omschrijving bij TO niet vermeld! Ook kwam de eigenaar in deze week 3 x langs??!!! Erg vervelend!. Verder is de omgeving echt schitterend!!. Als wij ( gezin met 2 kids 7 en 9) weer een villa gaan huren dan zal dat zeker niet meer zo afgelegen zijn maar dichter bij de kust en boulevard. Wij hebben ook nog een lekke band gehad, gelukkig waren wij net boven en hebben we met behulp van vrienden de band kunnen laten repareren in Nerja.
Voor een vakantie met privacy & luxe een aanrader