Vraag en Antwoord over vakantie in Nerja in Andalusie (Costa del Sol / de la Luz) | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 11.269 bezoekers online

Vraag & Antwoord Nerja

informatie (2 reacties)
Appartement Las tres pitas
Lucia
22-12-2011
Wie kan mij tips geven m.b.t. boekingen voor vlucht (bij welke maatschappij), hoe hadden jullie de transfer vanaf vliegveld geregeld etc? Ik ben benieuwd naar jullie reacties. Mvg, Lucia

Florentine
10-1-2012
Per toeval zag ik op zoover uw vraag, ik ben al meerdere malen in Nerja geweest en wij vliegen altijd met Ryanair op Malaga. Vanaf de luchthaven nemen we de bus naar het grote busstation in Malaga (kost ong 1,50 pp.) en vanaf daar kun je een buskaartje kopen naar Nerja, voor 3,95 euro. echt heel goedkoop! want met de taxi is het 60-80 euro. Mvg florentine

lucia
10-1-2012
Hoi Florentine, Bedankt voor je mail. We hebben de vlucht inmiddels al geboekt (via Brussels Airlines). Bedankt voor je tip. Als je nog meer leuke ideeen / tips hebt voor Nerja zijn deze zeer welkom. Groetjes, Lucia

Wie weet welk type ik moet nemen (0 reacties)
Hostel Abril
Janny
18-5-2011
Op de site van costasur.com staan meerdere types bij appartement Abril. Ze hebben het over type Abril en type Chalet. Anita, welk type heb jij, want ik wil wel graag airco in de slaapkamers vooral in juli/augustus.

info over Las tres pitas (2 reacties)
Appartement Las tres pitas
Iris
29-3-2011
Hallo! Wie kan mij helpen aan informatie over Las tres Pitas? Google levert niets op en ik ben heel nieuwsgierig naar een website o.i.d. Alvast dank!

michel
4-4-2011
Hallo Iris, Neem maar een kijkje op www.villandalux.nl of je kan ons een mailtje sturen via micheloosterwaal@live.nl Het webadres is al toegevoegd op zoover maar moet nog verwerkt worden. Groetjes Astrid

Peter
20-5-2011
Hey Iris, Ik ben net terug van dit appartement. En als je plannen hebt om naar Nerja te gaan. Boek dit appartement! Je krijgt daar geen spijt van! Het is echt een geweldig appartement waar je heimwee naar gaat krijgen Groeten, Peter

waar te boeken (0 reacties)
Appartement Los Fuentes de Nerja
cees. Valentijn
3-2-2011
Weet u soms bij welke reisorganisatie Los Fuentes de Herja te boeken is ?

koffiezetapparaat (0 reacties)
Appartement Nerja Medina**
wim
15-7-2010
Wie weet of er een koffiezetapparaat aanwezig is in gebouw Toboso Bij voorbaat dank