Villa De Nerja*** in Nerja Spanje beoordelingen 7.6 | Zoover
Video's toevoegen
Accommodatie toevoegen
Acco informatie toevoegen
Spanje
Andalusie (Costa del Sol / de la Luz)
Nerja
uit
, op basis van
beoordelingen
Lees meer >>
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Villa De Nerja***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Villa De Nerja*** in Nerja, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 46
vakantiefoto's
van Villa De Nerja*** vinden. Je kunt 1
video
van Villa De Nerja*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in
Andalusie (Costa del Sol / de la Luz)
. Vergelijk Villa De Nerja*** met andere accommodaties in
ENSCHEDE - TWENTHE
Van:
Naar:
jun '13
Vul een vluchthaven van vertrek in
Vul een aankomstvluchthaven in
De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Ophaallocatie:
Terugbrenglocatie:
jun '13
Vul een ophaallocatie in
Vul een terugbrenglocatie in
De ophaaldatum mag niet na de terugbrengdatum liggen
City Search
met jonge kinderen
(2)
(3)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(37)
ALL
met vrienden, Okt. 2011
"Niet meer voor herhaling vatbaar"
biancabeljaars76
15-1-2012
Vol goed moed zijn wij vertrokken naar een van de Villa's ( de recensies logen er niet om...) maar hoe groot zou de kans zijn dat wij in een van die slechte huisjes terrecht zouden komen....Nou heel groot ook wij hadden de pech om in een huisje terrecht te komen met al die honden om je heen en aangezien je in de bergen zit weerkaatst het en zit je de gehele tijd tussen afgrijselijk geblaf. Maar om bij het begin te beginnen de ontmoetingsplek om naar je villa toe gebracht te worden voldoet niet het is bijna niet te vinden ze waren er niet op tijd en zijn toen ruim 2 uur aan het lijntje gehouden. Wij hebben ons vooraf niet goed gerealiseerd dat je steile bergpassen op en af moet ( let op je "huur"auto) het is geen pretje en hierdoor ben je eigenlijk in de avonduren erg beperkt omdat de bergpaden niet verlicht zijn en zo ontzettend steil en smal dat je er niet voor kiest om s'avonds je villa te verlaten. Kortom wij hebben overplaatsing gevraagt en kregen daarna een prachtige Villa.
"Wat een ramp; hondengeblaf"
Erik en partner
4-10-2011
Helaas begon de ellende op het vliegveld. De autoverhuurder die bij touroperator gekoppeld is aan Villa's de Nerga krijgt per vliegtuig 100 klanten, wij waren klantnummer 18 en moesten al 1,5 uur wachten... Wachtend op iemand die ons naar de villa zou brengen bij de benzinepomp was ook al geen succes. Tot overmaat van ramp kregen wij het huis Clavetes (2), en zaten tussen de blaffende honden. Niet alleen van de kennel, maar ook van engelse buren en vele anderen. Ook voor ons was erg geen alternatief. Tv was inmiddels wel aanwezig. Verder schoon, en met 2 personen ruim genoeg. Als je vraagt om rustig gelegen krijg je dit huis dus ook. Vraag bij je reservering om "Geen honden". Ook de weg naar het huis is een ramp, via industrieterrein, vuilstortplaats, onder de snelweg een zandpad op naar je "villa". Van het zwembad en BBQ weinig tot geen gebruik van gemaakt.
"Een aanrader"
Annemieke
3-10-2011
De ligging van het huisje "Nuria" is erg gunstig. Precies tussen Nerja en Frigiliana in kun je genieten van de uitzicht op de bergen en de rust van het mooie landschap (beide minder dan 10 min. rijden). De veranda met buitenkeuken is fijn en het zwembad onder de veranda biedt heerlijke verkoeling. De eigenaar komt regelmatig langs om de planten te verzorgen, het zwembad schoon te maken en te werken op het naastgelegen land. Je hebt daar geen last van, omdat hij heel vroeg komt en geen 'praatjes maker' is.
Het huisje zelf heeft een wat ouderwetse inrichting en de keukenuitrusting is minimaal. Met twee badkamers en drie slaapkamers heeft het huis veel ruimte en mogelijkheden. De weg naar het huis toe is smal en hobbelig, maar goed te doen. Ideale plek om Malaga, Granada en kustplaatsen te bezoeken.
Wij hebben echt genoten van twee weken zon, zee, zwembad, strand, mooie steden en het Spaanse leven. Voor herhaling vatbaar!
De beste prijzen en lastminutes voor Villa De Nerja*** bij:
met oudere kinderen, Aug. 2011
"Heerlijk voor rustzoekers."
Anja
31-8-2011
Wij waren in het huisje 'Los Corrallilos'. Een vrij afgelegen huisje in de bergen. De weg ernaartoe was erg stijl, een auto die hoog op de wielen staat is erg handig vanwege de slechte weg ernaartoe. Er was wel een prachtig zwembad, met verlichting, dus kon je 's avonds ook nog een duikje nemen. Veel exotische dieren. Wel is er 's nachts een pomp die je hoort 's nachts waar je even aan moet wennen. Binnen 10 minuten ben je op de grote weg richting Nerja/Frigiliana, twee erg leuke dorpjes. Wasmachine, vaatwasser, magnetron en oven waren aanwezig. Kortom, we hebben genoten.
"Nooit meer, helaas..."
fam. Jacobs
5-8-2011
Wij kregen villa "Los Corrarillos" (4 kamer app.) toegewezen. Er is geen centrale receptie, maar je wordt, na een telefoontje vanaf een benzinestation, voorgeleid naar je villa. Dit is een vrij onduidelijke manier van werken, hier kunnen makkelijk verwisselingen ontstaan, hetgeen bij ons vermoedelijk is gebeurd. Een leuk vakantiehuis diep in de bergen. Helaas was de weg er naar gevaarlijk, steil, smal en onverlicht. De laatste 100 meter was een zandpad met keien uitmondend aan het pad aan onze villa. De afstand was 40 minuten vanaf Nerja. De rit in de bergen in de huurauto (opel Corsa 2.1.) was bijna niet te doen. Er moest voortdurend in de eerste versnelling worden gereden. Zo ga je niet met een huurauto om! Wij hebben besloten om hier niet te blijven. We zouden geen kant meer uit kunnen en zéker niet in de avond, zoals wij het hadden voorgesteld. Na 1 dag hebben we besloten niet akkoord te gaan en te vertrekken. Het alternatief was Torremolinos, waar we van de regen in de drup kwamen
"Prachtige ligging, klein kasteeltje"
Noor
1-8-2011
Villa La Perrinda is een klein kasteeltje met een torentje. Terrassen rondom het huis en een dakterras met bbq. Wasmachine aanwezig. Twee slaapkamers, badkamer met wc er tussenin. Handdoeken en beddengoed voldoende aanwezig. Steile toerit naar het huis. Zwembad is heerlijk, schoon. Veel groen en planten rondom het huis. Ligging is vlakbij Frigiliana (mooi dorp met veel restuarantjes) en ca. 8 km van Nerja. Goed te doen. Keukeninrichting was minimaal, rommelig serviesgoed, weinig bestek en glazen, minicuul koffiezetapparaatje. Alle 'probleempjes' werden razendsnel opgelost. Tuinmeubels zijn aan vervanging toe. Oud, kapot en vies.
met partner, Okt. 2010
"Villa La Perrinda op mooie rustige locatie....maar"
Monique Landzaat
31-1-2011
Villa La Perrinda was ons huis voor 2 weken. De oprit loopt stijl naar beneden, best een beetje eng. Ligging tussen de avocadebomen en heerlijk rustig.
Inrichting is te doen maar de bedden vonden wij erg matig, evenals de keukeninrichting. Het zwembad was steenkoud dus in oktober is het eigenlijk niet meer goed te gebruiken.
Ondanks dat er 1x per week schoongemaakt zou worden en het bedden- en linnengoed verschoond moesten worden is dat bij ons niet gebeurd. Doordat je een wasmachine hebt red je je hier wel mee, maar het hoort natuurlijk niet.
Groot nadeel vonden wij het gebrek aan privacy doordat de eigenaar van de woning 3x per week (vanaf 08.00 uur s' morgens) o.a. de planten water kwam geven.
Aardige man maar hij bleef telkens tot 12.30 uur en dan voel je je absoluut niet vrij.
Wij vonden het al met al niet zo geweldig dat we dit nog eens zouden doen.
met partner, Sept. 2010
"SUPER VAKANTIE"
even tussendoor
26-9-2010
Vila elvira hoog in de bergen van alle gemakken voorzien
Je hoort alleen de wind en de krekels
De keuken is zeer compleet zelfs vaatwasser
Alleen de route naar de ontmoetingsplek met
hostess staat wel goed beschreven alleen de naam van het hotle is niet zichtbaar ( staat aan de zijkant maar is begroeid) het is
eigenlijk het eerste hotel rechts daarnaast kan je parkeren s morgens kan je er ontbijten voor 6 euro pp ( is wel lekker als je een vroege vlucht heb) daar aangekomen bel je charo moet dan nog wel + 34 voor land nr
voor ons zeker voor herhaling
met partner, Aug. 2010
"Geweldig!!!"
Annika
22-9-2010
Wij zaten in Punta Lara Nr. 17
Echt een geweldig mooi huis, via oad geboekt. Wij hadden 3 badkamers, zwembad voor ons 2 groot genoeg! Prachtige ligging met uitzicht op zee vanaf het dakterras!
Wij hebben hier echt een fantastische vakantie gehad, rustige omgeving en zonnig weer. Wij vonden Nerja een ontzettend mooie stad, torrox costa vonden wij ook heel erg leuk. Daar hebben we een aantal keer gegeten op de boulevard, hoop leuke eettentjes! Rustig strandje op +/- 300 meter loopafstand van de villa!
"Voor herhaling vatbaar!!!"
D.Koens
13-6-2010
Villa ,,La Perrinda" was boven
verwachting.
Alles was keurig schoon voorzien van alle gemakken en schitterende locatie.
volgende
Kaart
Bekijk op kaart...
Kopieer onderstaande link
Bezienswaardigheden in Nerja
Grotten van Nerja ( Cuevas de Nerja)
Nerja Donkey Sanctuary
Nederland
Polen
Griekenland
Bekijk resultaten
Zoover biedt accommodatie eigenaren diverse mogelijkheden en opties.
Klik hier voor meer informatie