6-7-2011
Voor mensen die van een heerlijk rustige relax vakantie houden, is dit zeker een aanrader.
Twan en Jose doen super hun best, om het alle gasten naar de zin te maken, en hebben ook nog een goede service naar hun gasten toe.
Elke morgen zorgen ze voor een heerlijk ontbijtje, op het gezellig, zonnige terras.
De stad Nerja is gezellig, sfeervol, hier vind je alles, zoals winkels, terrasjes, en heel veel goede restaurantjes.
Wij zullen er zeker nog ooit terug gaan.
14-6-2011
4 dagen overnachten, in een prachtige, zeer schone accomodatie, zitten op een terras met uitzicht op zee, liggen aan een zwembad dat rustig gelegen een verdieping lager ligt, met vooral de zeer vriendelijke en erg gastvrije gastheer en gastvrouw, Twan & Jose, waren de top-ingredienten voor onze succesvolle korte vakantie. Daarbij is het prettig dat alle omliggende dorpjes goed met de auto te bereiken zijn. Er is voor ieder wat wils. De zee, wandelen, shoppen, relaxen, cultuur, alles is mogelijk in deze mooie omgeving. Foto's toevoegen zijn overbodig omdat de website van Cortijo La Residencia een heel goed en reeel beeld geven van de werkelijkheid. Een echte aanrader dus!