Appartement Casa Charlotte in Nerja Spanje beoordelingen 9.8 | Zoover
1.510.733 beoordelingen - 43.459 bestemmingen - 273.707 accommodaties - 19.823 bezienswaardigheden - 18.733 bezoekers online
Home > Spanje > Andalusie (Costa del Sol / de la Luz) > Nerja > Appartement Casa Charlotte

Beoordelingen Appartement Casa Charlotte

8 februari 2012

9,9
Appartement Casa Charlotte Nerja

Appartement Casa Charlotte scoort een 9,8 uit 10, op basis van 25 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Casa Charlotte? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Casa Charlotte in Nerja, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 46 vakantiefoto's van Appartement Casa Charlotte vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Andalusie (Costa del Sol / de la Luz). Vergelijk Appartement Casa Charlotte met andere accommodaties in Nerja.

14 beoordelingen over Casa Charlotte

Een echte aanrader...
Fam. Verlee-Callaer...
15-7-2011 Gastvrije ontvangst door Frans en Nuttee die alles in het werk stellen om het volledig naar de zin van hun gasten te maken. Heel mooi, nog vrij rustig stadje dat zijn eigenheid bewaard heeft. Appartement prima uitgerust en kwaliteitsvol. Lectuur, strandparasol, stoeltjes,strandhanddoeken...zijn allemaal ter beschikking! Veel restaurantjes, kruideniers, bakkers in de buurt... Op wandelafstand van het strand. Rustig gelegen en binnen wandelafstand toch zo in de 'gezellige toeristische drukte' indien gewenst. Op het gelijkvloers was er een appartement zelfs helemaal ingericht naar rolstoelgebruikers toe.

met vrienden, Juni 2011
Mooi ruim appartement in Spaanse wijk
Marian
19-6-2011 Casa Charlotte is een heerlijk appartement in een gezellige wijk. In deze wijk verblijf je tussen de Spanjaarden, dat maakt het extra leuk. Frans en Nuttee, de eigenaren, zijn heel vriendelijke mensen die er alles aan doen om het verblijf zo prettig mogelijk te maken.

Het appartement is heel ruim, schoon en van alle gemakken voorzien. De ligging is perfect, zowel het strand als het centrum ligt op een paar minuten lopen.

We hebben een heerlijke tijd gehad, zowel Nerja als dit appartement zijn een aanrader.

met jonge kinderen, Apr. 2011
Onbeschrijflijk goed!
Fam. Webers-Akkerma...
21-5-2011 We hebben dit appartement gekozen op basis van de zeer positieve feedback op zoover van onze vele voorgangers. In de mei vakantie zijn we 10 dagen in Casa Charlotte geweest en we kunnen het alemaal onderschrijven!. Zonder teveel in herhaling te willen vallen: Frans en Nuttee: een gezellig, behulpzaam, etc.etc. kortom fantastische gastheer en gastvrouw. Het appartement is overcompleet: alles wat je wenst is aanwezig! Heerlijk genieten in centraal Nerja en gezellig tussen de spanjaarden, je proeft en ervaart de sfeer en cultuur. En lekker chillen op het dakterras met koelkast en bbq en ligbeddenna het strandbezoek bijvoorbeeld! Onze beste vakantie tot nu toe!! Een aanrader!!!

met partner, Apr. 2010
Casa Charlotte is een heerlijk appartement
J. Teunissen
11-5-2010 Casa Charlotte is een heerlijk appartement in een authentieke wijk dicht bij het gezellige centrum. Het is compleet en goed ingericht. De eigenaren, een vriendelijk en behulpzaam echtpaar, doen er alles aan om het de gasten naar de zin te maken.
Voor een groter gezelschap is het leuk om alle drie de appartementen te huren.
Er is een dakterras dat sinds kort omheind is met glazen schuifwanden, daar kan men tijdens de winter geriefelijk in de zon zitten.
De supermarkt, de bushalte, de stranden en het centrum liggen op loopafstand. Een fijne plek vooral voor mensen die de echte Spaanse sfeer willen proeven.

met partner, Mrt. 2010
Uitstekende en knusse uitvalsbasis
Bas van den heuvel
19-3-2010 Wij zijn van 13 tot en met 16 maart in Nerja geweest en verbleven in Casa Charlotte. Het appartement in ruim en van alle gemakken voorzien. Frans en Nuttee hebben ons fantastisch verwelkomd en allerlei tips gegeven om zoveel mogelijk te kunnen genieten van al het moois dat Nerja en de omgeving te bieden hebben. Een echter aanrader dus!

met partner, Mrt. 2010
Wanneer opnieuw
SARRON, Thérèse
13-4-2010 Als je ooit iets zoekt om uitgerust en tevreden en zonder zorgen een zonnige vakantie te beleven , EEN plaats Casa Charlotte. EEN DROOM van een verblijf, en ik droom er nu nog van .
Een echte aanrader,zonder franjes!!!

met partner, Juli 2009
Oprecht het beste apparement uit de omgeving!
Ron & Karent
5-8-2009 Ik ben samen met mijn vriendin in Juli 2 weken op vakantie geweest in Nerja. Ik had geen enkele twijfel na het lezen van de beoordelingen op deze site dat het appartement uitstekend zou zijn, en nog overtrof het mijn verwachtingen bij aankomst, echt top. Bij aankomst werden we opgewacht door de gastheer en zijn we direct ergens gaan eten en drinken en hebben we snel even gesproken over alle do's and dont's uit de regio.

Twee heerlijke weken gehad aldaar en ik denk er over om nog een keer terug te gaan. Dat zegt best wel veel want ik ga normaal gesproken nooit twee keer naar dezelfde plek.

Leuk om te vermelden: Ik was bij het vertrek vergeten mijn Jas mee te nemen. De gastheer heeft deze jas, inclusief een duur horloge die in de jaszak zat direct op de post gedaan en per post terug naar Nederland verstuurd. Ik wist niet eens dat mijn horloge in die jas zat!

met partner, Juni 2009
Verwennerij
Tantiest
19-7-2009 We verbleven in juni 2009 een week in dit appartement. Gastheer Frans zorgde voor alle details : nette kamers, wifi en satelliet televisie voor handen met alle nederlandstalige zenders, een welkomstdrinkje, .... Voorts kun je steeds terecht bij Frans met vragen over restaurants, cafes of lokale bezienswaardigheden.
Als Vlaming weet hij uitstekend zijn plan te trekken in Nerja. We werden echt wel in de watten gelegd. In het verleden verbleven we al meermaals in dit dorpje, maar dit was zeker een heel aangename ervaring. We kunnen het iedereen aanraden !

met partner, Mrt. 2009
Fantastisch appartement
Gerrit en Anneke Go...
21-3-2009 Voor ons was het appartement in "Casa Charlotte" een fantastische plek om onze vakantie door te brengen. Echt alles wat een vakantie goed kan maken was aanwezig, zelfs voor ons als niet al te mobiele mensen , en niet in de laatste plaats door de fantastische ontvangst en begeleiding van de eigenaars Frans en Nuttee. Casa Charlotte is zeker een aanrader voor een aangenaam verblijf in Nerja, zeker ook voor mindervaliden, alle voorzieningen zijn hiervoor aanwezig.
Frans en Nuttee..... bedankt!

met partner, Sept. 2008
Falize Adilia
19-9-2008 je kan letterlijk op beide oren slapen, voordat je vertrekt én tijdens je verblijf in een appartement van Frans en Nuttee. Ons verblijf in Casa Charlotte maakte de heerlijke vakantie in het zalige Nerja en omgeving, nog mooier doordat we logeerden in een perfect verzorgd appartemtentje, voorzien van al wat je je maar kan voorstellen en dat van pas zou kunnen zijn tijdens een vakantie aldaar.
Geen anonieme afhandeling van de zaken, maar een positief en persoonlijk contact met Frans en Nuttee, waardoor je je onmiddellijk thuis voelt in het appartement én in Nerja. We konden voortdurend terecht bij Frans en Nuttee met welke vragen of noden ook.
Voor ons de beste vakantie die we ooit hadden!
We zijn blij dat we zijn verdergegaan op de positieve feedback die we lazen van voorgangers, want alles was waar.

9,9