Landhuis Hacienda La Colora*** in Montoro - Adamuz Spanje beoordelingen 9.5 | Zoover

Beoordelingen Landhuis Hacienda La Colora***

9,7

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Landhuis Hacienda La Colora***

Carretera Montoro-Adamuz km 9 , 14600, Montoro - Adamuz
Landhuis Hacienda La Colora scoort een 9,5 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Landhuis Hacienda La Colora***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Landhuis Hacienda La Colora*** in Montoro - Adamuz, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Landhuis Hacienda La Colora*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Andalusie (Costa del Sol / de la Luz). Vergelijk Landhuis Hacienda La Colora*** met andere accommodaties in Montoro - Adamuz.

4 beoordelingen over Hacienda La Colora***

9,7
"In 1 woord fantastisch"
Erwin en Inge
12-9-2011 Het kost wat moeite om er te komen, maar als je er eenmaal bent ... wow!! Een prachtige hacienda, fantastisch onderhouden, met vele faciliteiten. Zwembad, sportveld, paarden, overal zithoekjes om een goed boek te lezen. En dat alles uitstekend gerund door Theresa en haar moeder. Een absolute aanrader.

met partner, Aug. 2010
"Wauw wat een prachtige plek!!!"
Malou_V
16-8-2010 We hebben een rondreis gemaakt door Andalusie en kwamen op een gegeven moment uit bij deze Hacienda. Het was de bedoeling wanneer we daar aankwamen om onze spullen in ons huisje neer te leggen en gelijk weer door te gaan naar Cordoba om naar de la mezquita te gaan en de volgende dag weer te vertrekken. Maar toen we daar aankwamen werden we heel gastvrij ontvangen (we waren daar wel de enige) en werden we omvergeblazen door de prachtige locatie van de hacienda. Onze kamer was ruim en leuk ingericht, de bedden waren wat aan de kleine kant. We sliepen in de oude stallen van de ossen die werden gebruikt voor de olijvenoogst. De grond die de familie van de hacienda bezit is ongeveer 134 hectare groot! Je heb dus een enorm wijds uitzicht! We hebben daar ook gegeten, oh wat was dat heerlijk!Ik eet geen vlees wel vis dus ze zorgden ervoor dat er voor s'middags en s'avonds verschillende soorten vis was! wat een luxe! We hebben genoten van de rust en we zijn uiteindelijk 2 dagen gebleven!

met partner, Mrt. 2008
Edwin
21-4-2008 Prachtig locatie boven op een berg voor ultieme rust met authentieke kamers. Zwembad, sportveld, paardrijden e.d.. goed voor elkaar. Goed eten en vriendelijk personeel.
Echte aanrader om een paar dagen te vertoeven.

De beste prijzen en lastminutes voor Landhuis Hacienda La Colora*** bi...

met partner, Sept. 2007
"Een echte aanrader voor luxe rustzoekers"
Saskia en Alfred Bo...
7-9-2008 Eerste bezoek in september 2005. Eigenaren waren net gestart en zeer gastvrij. Ligging ongelofelijk mooi.
Zijn in september 2006 nogmaals terug gegaan, vanwege deze geweldige rustbeleving.
Toen was er veel aan confort bij gekomen en de ervaring was nog beter. Keuken was uitstekend. Eigenaren nog steeds zeer gastvrij.