Bungalow Casas Montejaque*** in Montejaque Spanje beoordelingen 8.0 | Zoover

Bungalow Casas Montejaque*** Montejaque

Beoordelingen Bungalow Casas Montejaque***

C/ Manuel Ortega, 16, 29360, Montejaque
Bungalow Casas Montejaque scoort een 8,0 uit 10, op basis van 17 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bungalow Casas Montejaque***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bungalow Casas Montejaque*** in Montejaque, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 22 vakantiefoto's van Bungalow Casas Montejaque*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Andalusie (Costa del Sol / de la Luz). Vergelijk Bungalow Casas Montejaque*** met andere accommodaties in Montejaque.

17 beoordelingen over Casas Montejaque***

4,1
met partner, Mei 2012
"Eenvoudige appartementen op schitterende lokatie"
fvdgein
6-5-2012 Eenvoudig qua inrichting en service: moesten zelf vragen om schone handdoeken en wc-papier moesten we zelf maar kopen toen het op was. Kamer wel schoon en groot. De lokatie van het dorpje / appartement is fantastisch! Midden in het oude centrum van een klein bergdorpje. Dorpje heeft veel cafés en kleine winkeltjes. Prima plek om Sevilla en Granada (2uur rijden) te bezoeken en wandelingen te maken. Dorpje ligt wel naast het meest regenachtige dorpje en in mei doet het dat ook. Helaas staat tegenover appartement enorme bouwval waar onze kamer op uitkeek: jammer.

met partner, Feb. 2012
"Sfeervol appartement"
heer Wijland
11-2-2012 Kleinschalig appartementencomplex, maakt een zeer verzorgde indruk. Gezellige inrichting, typisch spaans (veel steen / tegelwerk). Beneden royale woonkamer/keuken, boven grote slaapkamer / keurige badkamer.

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Mooi appartement in mooi bergdorp"
Matheij
13-10-2011 We hebben de laatste 2 weken verbleven in casas de montejaque, dit in het 3 kamerappartement aan het zwembad van accomodatie 'casas de montejaque'. De benedenverdieping was ruim met 2 stenen banken met daarop kussens. TV met spaanstalige kanalen. Keuken met 4 pits gasstel, gasoven en magnetron. Boven een hele grote 2 persoons slaapkamer en een iets kleinere 2 persoons slaapkamer. Daarnaast een kleine badkamer met douche in bad en toilet. Het zwembad was erg koud wat jammer was voor ons kindje van anderhalf maar met een plastic badje gekocht in het dorp is dit opgelost. Montejaque is een gezellig dorpje, waarbij de restaurantjes redelijk basic zijn, verder voldoende barretjes, supermarktjes en een bakker.

"Rust gevende omgeving"
Floor van Berkel
13-10-2011 Geweldig ruim en schoon app. Zeer vriendelijke eigenaar/beheerder en personeel. Dicht gelegen bij de ruime natuuir voor fijne wandelingen in de bergen.

met partner, Apr. 2011
"Tussen de Spanjaarden met mooi uitzicht"
Karin
17-4-2011 Het appartementencomplex bevindt zich midden in het dorp. Eenmaal in onze 'casa' (nr. 1) heb je buiten een schitterend uitzicht op de bergen. Binnen best ruim en Spaans ingericht. Erg kleine t.v., veel trapjes. We hadden een keuken verwacht maar die zat er niet in, waardoor we toch elders moesten eten. Dat is in het dorp wel een probleem want er is bijna niks te doen of te krijgen. In de 'casa' hing een vreemde ontsmettingsmiddel-lucht, die we er niet uit kregen helaas. Auto moet je ergens in het dorp parkeren, niet handig als je veel bagage hebt.
Het zwembad is heerlijk, met lekkere ligstoelen en een uitzicht op de bergen waar je U tegen zegt!

met vrienden, Apr. 2010
"Mooie accommodatie in Sierra de Grazalema"
Rob
22-5-2010 Mooie appartementen voor 2 of meer personen, voorzien van alle gemakken. 4-persoons appartement had 2 mooie slaapkamers en 1 douche, grote woonkamer met open keuken. Appartementen liggen rondom het zwembad. Mooi uitzicht op de ruwe bergen van het gebied. Lokatie is een goede uitvalsbasis voor Sierra de Grazalema, Sevilla, Ronda.
Ligging is in een klein dorpje met beperkte faciliteiten (maar wel goede ambiance). Nadeel is dat er geen parkeergelegenheid is bij het appartement.
Bij boeking snelle reactie op vragen. Men spreekt redelijk goed Engels (is redelijk uniek).

met partner, Juni 2009
"Prachtig accomodatie"
henny Kuijpers
7-7-2009 De 2 persoons appartementen liggen rond het zwembad (7 stuks), wij hadden nr 2, erg groot voor 2 personen, spaans ingericht.
Voorzien van waterkoker, Nedl koffiezet apraat, frituurpan!!, broodrooster en elektrische vruchtenpers, groot gasfornuis met oven, prima koelkast enz.
Door de luiken kun je de hitte buiten houden.
In het kantoortje kun je internetten, is er allerlei foldermateriaal over de omgeving en er staan wat leesboeken.
Het dorp zelf vonden wij wel wat saai, maar de omgeving is echt prachtig!!

met partner, Mrt. 2009
"Somber, ouderwets, matig ingericht appartement"
Bert Harmsen
2-4-2009 Onze dorpswoning Abuela is ons niet bevallen: kleine ramen, donker houtwerk, donkere meubels, veel prullaria, wij houden toch van een frisser interieur. Bovendien onvoldoende verwarming, matige bedden, oude dekens en wat lekkage. Positieve punten: zonnig dakterras en ligging middenin het dorp

Familie
"Montejaque in de zomer"
Karin Faber
7-8-2008 We waren met gezin (2 kinderen van 9 en 7) in juli jl. in Casas de Montejaque. De 3 kamer appartementen liggen in het dorp en niet rond het zwembad. Ons appartement lag aan de doorgaande weg in het dorp (verkeer, af en toe veel lawaai,vooral in de avond en nachtelijke uren, kinderen kunnen niet alleen buiten spelen). Het huis is ruim en van alle gemakken voorzien, echter door de ligging minder geschikt voor kinderen. Om het zwembad te bereiken, moet je door het dorp. Zwembad is prima, alleen meer geschikt voor echtparen zonder kinderen. In het dorp is hartje zomer nagenoeg niets te doen; winkels sluiten van 1 tot half 6, voor een 'gezellig terrasje'moet je de auto in.
Let op: neem in geval van wagenziekte etc. niet de bergweg van San Pedro naar Ronda (zeker niet in de avonduren), beter en veiliger is de weg via Campillas.

Mart
14-5-2008 Wij waren er in april,het huis was prima en van alle gemakken voorzien behalve goede verwarming.Het was die week slecht weer en daardoor erg koud in het huis,gelukkig was de douche en het bad wel warm.De omgeving is meer dan geweldig en de mensen aardig.Wij willen nog een keer terug,maar dan met warmer weer.