Appartement Marquès de Atalaya***** in Marbella Spanje beoordelingen 9.3 | Zoover

Beoordelingen Appartement Marquès de Atalaya*****

9,5
9,6

Appartement Marquès de Atalaya***** Marbella

Beoordelingen Appartement Marquès de Atalaya*****

Calle Pico Alcazaba 15 Appartement 4, 29680, Marbella
Appartement Marquès de Atalaya scoort een 9,3 uit 10, op basis van 56 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Marquès de Atalaya*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Marquès de Atalaya***** in Marbella, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 26 vakantiefoto's van Appartement Marquès de Atalaya***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Andalusie (Costa del Sol / de la Luz). Vergelijk Appartement Marquès de Atalaya***** met andere accommodaties in Marbella.

1 2 3 4 5 6 volgende

54 beoordelingen over Marquès de Atalaya*****

9,5
9,6
met partner, Jan. 2012
"Appartement Marques de Atalaya"
Meyers
24-2-2012 Het appartement was met smaak ingericht, perfect in orde en met heel veel zorg onderhouden. De keuken was volledig uitgerust en voorzien van een was- en vaatwasmachine. De ligging was ideaal (zicht op de fairway van de nabijgelegen golf), kortbij was een supermarkt. De persoon die instond voor het onthaal was uitermate behulpzaam. Kortom een echter aanrader.

met partner, Nov. 2011
"Fantastische accommodatie"
Ton en Anita Gaal
1-12-2011 De eerste week van november hebben wij appartement B012 gehuurd. De foto's op de website waren precies zoals het appartement er wekelijkheid uitzag. Alles was groot, de woonkamer, de slaapkamers, de keuken en het terras. Het gebruik van faciliteiten zoals de twee zwembaden, de tennisbaan, binnenbad, sportzaal etc. was inclusief. In de week dat wij er waren was het wel heel erg rustig. Er waren denk ik niet meer dan 15 mensen op het complex aanwezig maar wij kwamen voor de rust en we kregen rust. Je moet wel de beschikking hebben over een auto want strand, Marbella etc is niet lopend te doen. De begeleiding (Johanna en Bas) waren zeer aardig en behulpzaam. Daar het complex niet geschikt over een restaurant/bar moet je hiervoor het complex af. Echter vele restaurants zijn in de buurt (waaronder een geweldige Argentijn). De prijs van het appartement is in vergelijking met de kwaliteit bijna een lachertje (veel voor weinig geld). Wij kijken nu al uit naar volgend jaar.

"Super!"
margreeth
31-8-2011 Helemaal fantastisch, heerlijk luxeus appartement, alles brandschoon en lekker ruim. Mooie zwembaden waarin de kinderen zich uitstekend vermaken met de grappige badmeester. Na wat gedoe bij aankomst op de luchthaven met de huurauto die we niet mee konden krijgen hebben Bas en Johanna alsnog geregeld met een plaatstelijk bedrijf dat er een huurauto voor ons klaarstond. Super behulpzaam! Heerlijk verzorgd, Aanrader!!

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Erg mooi appartement, top geregeld allemaal."
fam Griffioen
23-8-2011 super gastvrij ontvangen, koelkast was ook gevuld bij aankomst,ook router voor 25euro p week geregeld allemaal top. Jammer dat je geen bar bij t zwembad hebt, biertje of cocktail hoort er wat mij betreft toch een beetje bij, en ook sochtends geen koffie kan drinken op t park zelf bij een bar of restaurantje. Je bent erg aangewezen op je auto, maar dat is puur persoonlijk.

"Heerlijk appartement"
margo
29-8-2011 We hebben een heerlijke week gehad. het appartement was top. Schoon, alles was aanwezig en erg ruim. Vriendelijk ontvangst en vertrek. Wie weet tot ziens.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Echt vakantie"
De Proostjes
17-8-2011 er valt niks af te kraken
iedereen is even vriendelijk en de omgeving is erg mooi (net als het weer)
bij aankomst lagen de eerste boodschappen al klaar in de koelkast.
en het appartement was helemaal af!!!
als we weer eens naar zuid-spanje gaan willen we graag terug komen.

"Wij komen terug"
Fam. de Boer
3-8-2011 Wij zijn inmiddels weer terug op koele Nederlandse bodem en willen jullie hierbij nogmaals hartelijk bedanken. Wij hebben een heerlijk verblijf gehad in een prachtige omgeving waar het ons, mede dankzij jullie inzet, aan niets ontbrak en met name het regelen van de WIFI aansluiting alsmede het ‘lenen’ van de Nespresso-cupjes hebben wij ervaren als een service van ongekende klasse, helemaal top!

Wij komen heel graag in september nog een weekje terugkomen om te golfen.

Het was helemaal top!

"Prachtig complex"
Fam. Burghoorn
1-8-2011 Ook wij bezochten dit prachtige park! I.v.m. de verjaardag van onze kleindochter zijn wij op maandag vertrokken naar Spanje. Geheel onverwachts, want zij wist er niets van.
We kregen een luxe appartement vlakbij het zwembad, zodat we niet te ver behoefden te lopen, i.v.m. mijn minder goede mobiliteit. Prima service!
Heerlijke dagen (tot vrijdag) bij de kinderen en kleinkinderen gehad. Natuurlijk stralend weer en erg gezellig gewinkeld en ’s avonds heerlijk in o.a. Marbella in het centrum gewandeld en op terrasjes gezeten.
Dit bezoek is zeker voor herhaling vatbaar. De kinderen hebben reeds voor volgend jaar geboekt

met vrienden, Juni 2011
"Zeker een aanrader"
Tino en Anne-Marie
31-7-2011 Het appartement is geweldig alles zit erop en eraan en is mooi ingericht. We zijn goed door Bas en Johanna ontvangen. De supermarkt en de Argentijn die op loop afstand zijn is ideaal. We hebben een heerlijke vakantie gehad en komen zeker nog een keer terug.

met vrienden, Juni 2011
"Heerlijke vakantie"
Hans en Tineke
2-7-2011 Bij aankomst werden we gastvrij ontvangen door Bas en Johanna. Zij hebben ons wegwijs gemaakt op het park, zodat we alles makkelijk konden vinden. Ook het appartement had na de rondleiding geen geheimen meer voor ons. Het welkomst pakket in de koelkast werd erg door ons op prijs gesteld.
Tijdens ons verblijf hebben we dagelijks gebruik gemaak van de uitgebreide keukeninrichting wat het vakantie gevoel versterkte.
Bij de zwembaden met de behulpzame badmeester was het heerlijk vertoeven.
De pas geopende supermarkt op loopafstand van het park is erg makkelijk.
Het is ons er prima bevallen, we komen er zeker terug

1 2 3 4 5 6 volgende