24-8-2011
Wij zijn recentelijk terug van een heerlijke 2 weken op deze top locatie. De gastvrijheid van Gerrit, Judith en niet te vergeten de kinderen heeft meegewerkt aan een SUPER vakantie. De BBQ-, pizza- en paella avondjes waren ontzettend lekker en vooral ook gezellig. Ons appartement was leuk en gezellig, het terras ruim met veel privacy en een BBQ, voor onze eigen BBQ-avond. Een prima uitvalbasis voor de vele mooie plaatsjes en steden, strand en andere activiteiten en niet te vergeten om te relaxen. Mijas, Ronda, Grenada, Gibraltar, de Sierra Nevada, Tarifa en de stranden om Marbella zijn zeker aanraders. In Guaro zelf kan je heerlijk tapas eten, Gerrit en Judith vertellen je graag waar je zijn moet. We zijn ook met een aantal gasten op excursie (van Gerrit en Judith) naar een fantastisch meer El Chorro geweest. Wat een omgeving....prachtig..... zwemmen in helder blauw water met de bergen en bomen om je heen en door Judtih waren er lekkere broodjes en hapjes verzorgd. Kortom TOP!!!!!!!!
26-7-2011
Wat hebben wij een heerlijke week gehad in Hacienda Guaro Viejo! Het ontvangst door Judith, Gerrit, Carmen en Luna was hartverwarmend en de bestelde tapa's verrukkelijk! Deze week kon voor ons al niet meer stuk, geen kwestie van "nog even wennen bij aankomst" dus. Je hebt hier écht vakantie. Hacienda Guaro Viejo is prachtig gelegen, het uitzicht vanaf je terras is fantastisch. De andere ochtend een compleet verzorgd ontbijt bezorgd door Gerrit op je eigen terras en ook de paëlla-avond en bbq (inclusief mini-concert door BNer) maakten deze week voor ons onvergetelijk. Verder valt er vanaf deze plaats enorm veel te zien (Gibraltar, Tarifa, Ronda, Puerto Banus, Mijas) en is makkelijk aan te rijden, maar daarvoor was onze week helaas veel te kort, dus we moeten beslist nog eens terug. Er zijn totaal geen minpunten te bedenken, daarom van ons een vette 10. Gerrit, Judith, Carmen en Luna (en natuurlijk ook nog de Spaanse zusjes van Gerrit) ontzettend bedankt voor deze fantastische week!