Appartement Hacienda Guaro Viejo in Guaro Spanje beoordelingen 9.5 | Zoover
1.509.783 beoordelingen - 43.458 bestemmingen - 273.635 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 3.037 bezoekers online
Home > Spanje > Andalusie (Costa del Sol / de la Luz) > Guaro > Appartement Hacienda Guaro Viejo

Beoordelingen Appartement Hacienda Guaro Viejo

7 februari 2012

zwembad
9,5

Appartement Hacienda Guaro Viejo scoort een 9,5 uit 10, op basis van 79 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Hacienda Guaro Viejo? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Hacienda Guaro Viejo in Guaro, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 84 vakantiefoto's van Appartement Hacienda Guaro Viejo vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Andalusie (Costa del Sol / de la Luz). Vergelijk Appartement Hacienda Guaro Viejo met andere accommodaties in Guaro.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

75 beoordelingen over Hacienda Guaro Viejo

met partner, Okt. 2011
Plaatje
Jan
1-11-2011 Zoals onze voorgangers zijn wij ook blij verrast door de super positieve en klantvriendelijke instelling van Gerardo, Judith en hun kinderen. De dag voor vertrek werden we via de mail zelfs uitgenodigd voor de laatste bbq van het die op onze aankomstdag werd gehouden.
De ligging is qua uitzicht perfect, jammer dat in oktober de zon al om 17.00 verdwijnt.
Als je een boulevard en avondentertainment zoekt zit je hier fout. Rust, natuur en gemoedelijkheid worden hier geserveerd.
Hoewel er geen restaurant is verzorgt Judith en bezorgt Gerrit een heerlijk tapasmenu op je eigen terras. Pizza's ook uit eigen keuken.
Resume:
Bed is prima, keuken prima, badkamer ruim voldoende (lastig gordijn), zitbanken voldoen als ligbank, tv klein, dvd prima, inrichting smaakvol.
De prijs/kwaliteitverhouding is uitstekend, zeker buiten het seizoen.

met oudere kinderen, Sept. 2011
Fantastische plek met super enthousiaste eigenaren
AnkyvE
17-10-2011 In september hebben wij hier 9 dagen vakantie gevierd en het was werkelijk heerlijk. Super service, mooie accommodatie, perfecte ligging in het achterland van Marbella maar toch dichtbij de kust. Vooral de tips zijn goud waard m.b.t. de leuke restaurantjes, stranden, routes etc. Helaas waren het maar 9 dagen en dus hebben we nog lang niet alles kunnen doen. En dat betekent dat we gewoon nog een keer terugkomen (maar wellicht wel veel vaker). Zowel wij, als ouders, maar ook onze kinderen (9 en 16 jaar) hebben genoten. We hebben de eigenaren Gerrit en Judith leren kennen als mensen met een positieve drive en een hoog kwaliteitsniveau die alles doen om het hun gasten naar de zin te maken.
Alles kan maar niets moet. Kortom: een heerlijke plek die we zeer zeker zullen aanraden aan vrienden, familie en bekenden

Prachtige lokatie
Henny en Jan
17-9-2011 Het was voor ons een heel leuke week. Goede huisvesting en in een prachtige omgeving met schitterend uitzicht.
Gerrit en Judith zijn zeer gastvrij en doen verschrikkelijk hun best de gasten naar de zin te maken. Niets is teveel en alles kan en mag.
Ontbijt is prima en de barbecueavond was ook erg gezellig.
Er zijn mooie autoritten te maken en de wegen zijn goed.
In de korte tijd dat wij er zijn geweest heb ik een zeer goede indruk gekregen
Het is een echte aanrader en beslist aan te bevelen.

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Hacienda Guaro Viejo ...

alleenreizend, Aug. 2011
Prachtige en gezellige locatie
Arjan Bachman
11-9-2011 Hacienda Guaro Viejo is een super locatie om te verblijven, heerlijk relaxen en zeer gemoedelijk, gastvrijheid staat hoog genoteerd!!!

Voor iedereen die op zoek is naar een heerlijke vakantie, die je zelf zo druk kan maken als je wilt..... Ga naar de Hacienda.....

Judith en Gerrit, nogmaals dank voor het prettige verblijf!!!

Kom er heerlijk tot rust!
fam. Dalm
21-9-2011 Onder het genot van een opkomende zon op je ruime balkon met veel privacy genieten van een heerlijke vakantie...het kan niet beter!

Het heeft een schitterend uitzicht.
Bert Bremmer
13-9-2011 Op Hacienda Guaro Viejo kom je elke keer weer "thuis".

Relax!
mother in law :-)
14-8-2011 De accommodatie is functioneel. Geen luxe maar wel compleet. Behalve de prachtige ligging zorgen vooral Gerrit en Judith en hun kinderen ervoor dat je hier een unieke vakantie beleeft! Ongedwongen en geheel zichzelf bieden zij gezelligheid en een goede service. Hier wordt gewerkt op maat en krijgt iedere gast wat hij verlangt. Heel knap om het zo eenieder naar de zin te maken. Daarnaast ligt de hacienda in een heel mooi en voor een groot deel nog authentiek stukje Spanje. Veel te zien en te beleven en ook daarom voor herhaling vatbaar!

TOP LOCATIE!!!!!!!!!!!!!
Remco, Angelique en...
24-8-2011 Wij zijn recentelijk terug van een heerlijke 2 weken op deze top locatie. De gastvrijheid van Gerrit, Judith en niet te vergeten de kinderen heeft meegewerkt aan een SUPER vakantie. De BBQ-, pizza- en paella avondjes waren ontzettend lekker en vooral ook gezellig. Ons appartement was leuk en gezellig, het terras ruim met veel privacy en een BBQ, voor onze eigen BBQ-avond. Een prima uitvalbasis voor de vele mooie plaatsjes en steden, strand en andere activiteiten en niet te vergeten om te relaxen. Mijas, Ronda, Grenada, Gibraltar, de Sierra Nevada, Tarifa en de stranden om Marbella zijn zeker aanraders. In Guaro zelf kan je heerlijk tapas eten, Gerrit en Judith vertellen je graag waar je zijn moet. We zijn ook met een aantal gasten op excursie (van Gerrit en Judith) naar een fantastisch meer El Chorro geweest. Wat een omgeving....prachtig..... zwemmen in helder blauw water met de bergen en bomen om je heen en door Judtih waren er lekkere broodjes en hapjes verzorgd. Kortom TOP!!!!!!!!

Een absolute aanrader!
Lara en Ralf
9-8-2011 De voorbije twee weken hebben wij een heerlijke tijd gehad in Guaro, Andalusië. Heerlijk weer, prachtige natuur en vele bezienswaardigheden. De combinatie vlucht met huurauto is ons goed bevallen.

Maar belangrijker nog: we hadden een geweldige verblijfplaats. Haciendo Guaro Viejo ligt midden in een mooi natuurgebied en de appartementen zijn ruim, bieden alle benodige faciliteiten en hebben een groot balkon met prachtig uitzicht. Gerrit en Judith zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds (zeer) laat in de weer om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. De ontbijtjes, de tapa's en de pizza's waren heerlijk. Ook de tripjes naar het meer en de gezamenlijke pizza- en bbq avonden waren heel gezellig. En waar we ook heen gingen, altijd hadden Gerrit en Judith extra tips en adviezen.

Haciendo Guaro Viejo is in werkelijkheid net zo mooi als de foto's doen vermoeden en is dankzij de inzet van Gerrit en Judith een geweldige vakantiebestemming!

Een dikke vette 10 voor Gerrit en Judith!
Familie Boonstra, G...
26-7-2011 Wat hebben wij een heerlijke week gehad in Hacienda Guaro Viejo! Het ontvangst door Judith, Gerrit, Carmen en Luna was hartverwarmend en de bestelde tapa's verrukkelijk! Deze week kon voor ons al niet meer stuk, geen kwestie van "nog even wennen bij aankomst" dus. Je hebt hier écht vakantie. Hacienda Guaro Viejo is prachtig gelegen, het uitzicht vanaf je terras is fantastisch. De andere ochtend een compleet verzorgd ontbijt bezorgd door Gerrit op je eigen terras en ook de paëlla-avond en bbq (inclusief mini-concert door BNer) maakten deze week voor ons onvergetelijk. Verder valt er vanaf deze plaats enorm veel te zien (Gibraltar, Tarifa, Ronda, Puerto Banus, Mijas) en is makkelijk aan te rijden, maar daarvoor was onze week helaas veel te kort, dus we moeten beslist nog eens terug. Er zijn totaal geen minpunten te bedenken, daarom van ons een vette 10. Gerrit, Judith, Carmen en Luna (en natuurlijk ook nog de Spaanse zusjes van Gerrit) ontzettend bedankt voor deze fantastische week!

alleenreizend (3)

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende