Bed and Breakfast El Molino Santisteban in Guaro Spanje beoordelingen 9.5 | Zoover

Beoordelingen Bed and Breakfast El Molino Santisteban

Zwembad en hotel

Beoordelingen Bed and Breakfast El Molino Santisteban

Zona Paraje Rio Grande Ctra. A-366, km 50-51, 29108, Guaro
Bed and Breakfast El Molino Santisteban scoort een 9,5 uit 10, op basis van 45 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast El Molino Santisteban? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast El Molino Santisteban in Guaro, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 57 vakantiefoto's van Bed and Breakfast El Molino Santisteban vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Andalusie (Costa del Sol / de la Luz). Vergelijk Bed and Breakfast El Molino Santisteban met andere accommodaties in Guaro.

14 beoordelingen over El Molino Santisteban

9,6
met een groep, 2011
"Aanrader"
Cilla
11-11-2011 Namens ons allen (14 personen motorrijders) fantastisch.
Erg genoten van de plek,eten en in de buurt rondtoeren.
We zullen jullie aanbevelen bij onze motorvrienden, wie weet ?
Hartelijke Groeten.

met vrienden, Sept. 2011
"Heel gastvrije plek"
naam naam
6-10-2011 B&B El Molino is een gezellig B&B met 6 kamers. Je kunt er zwemmen, heerlijk uitrusten en je laten verwennen door de eigenaren. Het is ideaal als je er - zoals wij - met een groep bent. Granada, Sevilla en Cordoba liggen vrij ver; je kunt ze wel bezoeken maar dat kost je echt een hele dag. Malaga, Ronda en andere plaatsen liggen wel op een redelijke afstand.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Fantastiche plek voor gezinnen"
Petra Vriens
18-8-2011 Bed & Breakfast El Molino Santisteban vonden wij een fantastische ervaring. Met onze kids 10,12, 13 jaar oud hebben wij genoten van de enorme leuke authentieke sfeer met Hollands tintje en natuurlijk het fantastische eten door Madeline zelf bereid. Fijn dat je s' avonds niet op zoek hoeft naar een restaurant maar lekker 'thuis' kunt eten en wij kunt drinken. Onze kinderen hebben paardgereden door de Spaanse heuvels; voor hen een ervaring om nooit te vergeten. Daarnaast hadden zij veel aanspraak van andere kinderen en natuurlijk de kinderen van Molino zelf. Een groot familiefeest. Het cliche gaat weer op: als je kinderen het fijn hebben, heb je zelf ook een topvakantie!
Ondanks dat wij maar een week in El Molino zijn geweest hadden wij het gevoel dat door de combinatie van alle fijne factoren we weken weg zijn geweest. Reden om terug te gaan!

met oudere kinderen, Juli 2011
"Paradijs voor het heel gezin in Spaanse Heuvels"
Theo Janssen
18-8-2011 El Molino Sabtisteban is een waanzinnig oord waar je in alle rust kunt genieten van de Spaanse heuvels, maar binnen een half uur aan het strand kunt zitten. Wij hebben als gezin met kinderen van 10,12 en 13 enorm genoten de warme gastvrijheid van Gerard en Madeline, de rust, de authentieke Spaanse sfeer met een Hollands tintje, het verrukkelijke diner door Madeline zelf gekookt, dat je facultatief kunt boeken en vooral het feit dat je na een wijntje niet meer een auto in hoeft! Onze kinderen hebben vooral genoten van de de andere kinderen en de kinderen van Molino, de boomhut, de rivier, het zwembad, de trampoline en het paardrijden door de Spaanse heuvels (alsof in een film!). En het cliche gaat weer op: als de kids vakantie hebben en genieten, geniet je als ouder dubbel!

"Aanrader!"
Familie Slager
26-8-2011 We hebben hier een week gelogeerd eind juli. Het ligt lekker centraal in Andalusie, dus je kunt alle kanten op als je dat wilt. Gezwommen en gerelaxed bij het zwembad. Heerlijk gegeten 's avonds. Leuke tips gekregen voor de omgeving en de kinderen hebben heerlijk gespeeld met Clementine en Folkert. Een aanrader!

"Lieflijk en leuk hotel"
Wouter
18-7-2011 2e bezoek en wederom een succes met heerlijk eten, ruime keuze lokale wijnen, cava en andere lokale dranken. Perfecte verzorging en heerlijk ontspannen aan de pool met alle gemakken zoals thuis met poolhuis (keukentje/ijskast), porche en speelgoed voor de kinderen. Een "blijvertje" (en aanrader) in onze shortlist van favoriete bestemmingen/hotels.

met partner, Mei 2011
"Een heerlijk oord met dito bewoners"
Piet Hein en Annemi...
26-5-2011 Op zoek naar rust, cultuur en warmte binnen en buitenshuis? Bel de bewoners en boek minimaal 3 a 4 nachten om de omgeving goed te verkennen. Wij waren op meerdere lokaties, maar dit was echt top. Smaakvol ingericht. Heerlijke hapjes en desgewenst diner.

met oudere kinderen, Mei 2011
"The place to be"
jw doeksen
6-6-2011 mooie centrale lokatie, fijne mensen, lekker gebakken ei met tomaat, beste wijnen en hele lekkere bedden, makkelijk aan te rijden

met jonge kinderen, Apr. 2011
"Zeer grote aanrader!"
Minette Hooymeijer
10-5-2011 Een zeer grote aanrader voor een relaxte vakantie en de mogelijkheid voor leuke uitstapjes in de beurt. Wij waren met zn tienen (3 gezinnen) en wij vonden het een heerlijke 'formule'(de vrijheid om zelf iets klaar te maken, zelf drankjes uit de koelkast halen maar toch de luxe van een hotel waarbij elke dag de kamers worden schoongemaakt incl schone handdoeken en 's morgens een heerlijk vers ontbijt en 's avonds een waanzinnig diner! Kids aten eerst (vaak met de kids van Gerard en Madeline) en daarna konden wij heerlijk aanschuiven. Wij hebben enorm genoten en hopen volgend jaar weer te gaan!

met partner, Aug. 2010
"In een woord: fantastisch!!"
Marianne van der Ze...
14-9-2010 Het is een feestje om bij Gerard en Madeline te logeren. Ze zijn zeer gastvrij en Madeline kan heerlijk koken. Voor de gasten staat er ook een goed geoutilleerde keuken ter beschikking. Kinderen zijn hier van harte welkom! Een echte aanrader!!