Appartement Villa El Palomar in Fuengirola Spanje beoordelingen 9.0 | Zoover

Beoordelingen Appartement Villa El Palomar

Appartement Villa El Palomar Fuengirola

Beoordelingen Appartement Villa El Palomar

Calle Las Palomas 19, 29640, Fuengirola
Appartement Villa El Palomar scoort een 9,0 uit 10, op basis van 21 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Villa El Palomar? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Villa El Palomar in Fuengirola, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 25 vakantiefoto's van Appartement Villa El Palomar vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Andalusie (Costa del Sol / de la Luz). Vergelijk Appartement Villa El Palomar met andere accommodaties in Fuengirola.

21 beoordelingen over Villa El Palomar

met partner, Mrt. 2012
"Aangenaam"
Van den Spiegel-De ...
26-4-2012 Palomar is een zeer nette woning, voldoende groot en volledig ingericht.
Ligt wel wat afgelegen van de kust maar de rust en de kalmte krijg je er voor terug....Zéér vriendelijke eigenaars die ook wat tijd vinden voor een babbeltje..Fuengirola ligt centraal voor bezoeken aan Granada, Malaga,Marbella,Benalmadena enz...Hebben een leuk en boeiend verlof gehad..

met partner, 2011
"Ons vakantie paradijsje."
jw zwart
20-11-2011 dit is een rust paradijsje van alle gemaken voorzien.overal dichtbij en het zwembad met ligstoelen in de tuin.loek en martha heel erg gastvrij staan altijd voor je klaar,ook met raad en daad. wij zijn er al vijf keer geweest dus zowat kind aan huis wij genieten er elke keer weer van om daar naar toe te gaan. dus zeker een aanrader, als je van rust houdt. want vijf minuten naar beneden rijden met de auto dan zit je al in de drukte van de gezellige boulevard van fuengirola en het strand.dus zoover zij krijgen van ons john en sisca zwart uit leiden een dikke 10.

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Een paradijs binnen handbereik"
Joop Schets
31-10-2011 Het appartement ligt fantastisch, het is uitermate compleet, met fraai zwembad, kortom een klein koninkrijk in Spanje.

met partner, Okt. 2011
"Goede accomodatie in mooi gebied!"
duveltje
16-10-2011 Een heerlijk ruim appartement, volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. Ook fijn dat er buiten een groot terras is met heerlijke ligbedden en een zitje. Beneden is er een zwembadje, ook met ligbedden. We vonden het fijn dat we de hele week een huurauto hadden zodat we de omgeving konden verkennen. Naar Fuengirola zelf is wel te lopen maar wij adviseren om de auto aan het begin van de boulevard neer te zetten en dan te gaan lopen, zeker tot voorbij het haventje.

"Heerlijke rustige plek"
Jolyde
14-9-2011 Voor de tweede maal op vakantie geweest bij Villa El Palomar en zeker niet voor de laatste keer. Heerlijk rustige bestemming, je hebt wel een auto nodig, maar in 5 minuten zit je op de boulevard van Fuengirola. De gastvrije ontvangst en belangstelling van Loek en Martha doen je echt goed. In de koelkast een heerlijke fles bubbels en een koud biertje is een goede start van je vakantie! De mooie omgeving is zeker de moeite waard om te verkennen en op het strand is het goed vertoeven.

"Geweldige vakantie."
Ruud en Caroline
19-9-2011 Een heerlijke zonnige vakantie gehad in een mooi appartement met groot terras en zwembad.Door de temperaturen wordt je genoodzaakt om het heerlijk rustig aan te doen! Vanuit appartement naar strand wat +/- 70 meter lager ligt is het niet een plek voor de de mensen die van een hoop vertier houden.Maar juist daarom is dit een heerlijke plek om tot rust te komen in de alledaagse hectiek.Met genoeg vertier en mooie plaatsen in de omgeving!
Loek,Martha,Miranda ,Ian en Lisa Bedankt voor deze fijne vakantie!!

"Een echte aanrader!"
Phillis Lakeman en ...
4-9-2011 Wij hebben wederom heerlijk genoten van de ruimte in de appartementen, het zwembad en de ontspannen en vriendelijke sfeer! En wat een rust zo 's avonds. Vanaf het balkon op het ligbedje kijken naar de sterrenhemel.

"HEERLIJK!!!"
Ger en Luus
2-7-2011 Wij zijn net terug van een verblijf, voor de 4e maal, uit Villa El Palomar. Zoals gewoonlijk weer geweldig genoten van de gastvrijheid van Martha en Loek! De rustige omgeving als je in het appartement en/of bij het zwembad verblijft is geweldig. De gezellige drukte, terrasjes heerlijke tapasbars en restaurantjes en het prima strand van Fuengirola is dicht in de buurt. Ook het achterland verkennen (met auto) is een aanrader! Kortom een fijne vakantiestek. Ger en Luus - Uithoorn.

met jonge kinderen, Mei 2011
"Prachtig appartement in rustige omgeving!"
redheadjeannet
5-6-2011 Voor de 2de keer verbleven bij Loek en Martha en zeker niet de laatste keer!
Ontzettend vriendelijke mensen die echt prachtige appartementen verhuren, mooi ingericht en van alle gemakken voorzien. Heerlijk zwembad waarin onze dochter van 5 zich prima heeft vermaakt!
Rustige omgeving, maar met een huurauto ben je in 5 min in Fuengirola.
Wij hopen snel weer terug te keren in Villa El Palomar!
Hartelijke groeten uit Lunteren!

met partner, Mei 2011
"Geweldig plekje"