Appartement Ronda I II & III** in Fuengirola Spanje beoordelingen 7.8 | Zoover

Beoordelingen Appartement Ronda I II & III**

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Appartement Ronda I II & III**

Paseo Marítimo Rey de España, 96, 29640, Fuengirola
Appartement Ronda I II & III scoort een 7,8 uit 10, op basis van 19 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Ronda I II & III**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Ronda I II & III** in Fuengirola, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Appartement Ronda I II & III** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Andalusie (Costa del Sol / de la Luz). Vergelijk Appartement Ronda I II & III** met andere accommodaties in Fuengirola.

19 beoordelingen over Ronda I II & III**

met oudere kinderen, Dec. 2011
"Wij zaten een week in Ronda IV ."
fr_woning
30-12-2011 -303- Met het vliegtuig naar Malaga en transfer per bus naar Ronda IV je moet dan nog een stukje lopen met je koffer naar het apartement. We hadden zon gevraagd , maar kwamen aan de schaduw kant terecht , met uitzicht op de autoweg die op een 50 meter langs het complex loopt. Bij de receptie gemeld dat we graag een balcon hadden met zon. De volgende dag kwam een kamer met zon beschikbaar. De volgende dag zijn we verhuist , we keken nu ook op het zwembad en hadden zijzeezicht zoals men dat noemt . Beneden even de weg oversteken en je liep op de boulevard , restaurantjes genoeg. Liep je verder naar het centrum dan had je een overdekte winkelgalerij , met hoofdzakelijk souvenirs en kleding . We hebben tijdens een wandeling de andere Ronda's , eens bekeken, ook van binnen, ze lagen wat dichter bij het centrum, maar voor de rest waren ze indentiek aan Ronda IV. We vonden een weekje toch wel kort en het is zo om. Op de markt, wel een eindje lopen kochten we een kistje heerlijke aardbeien ,

met partner, Okt. 2008
"Dit vind ik beter als ronda 4"
rini
11-11-2008 we zijn er al een paar maal geweest maar het ziet er nog steedt netjes uit een nadeel dat de handoeken een avond voor vertrek werden verwisseld

Familie
"Geweldig"
Connie
23-8-2008 Wij zijn drie weken in Ronda 1 geweest.Ruim appartement, goed ingericht, prima bedden, goede airco. Zwembad en tuin van complex worden uitstekend onderhouden. Ligging is perfect en super uitzicht vanaf balkon. Door aanwezigheid vele spanjaarden een super spaanse sfeer!

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Ronda I II & III** bi...

Familie, Aug. 2008
"Goed appartement"
j.moreno
17-8-2008 Zeer goede vakantie gehad in ronda 3,kamers waren mooi en zuiver,alleen nadeel geen airco wat je echt nodig hebt in augustus.
Verder als je op eigen gelegenheid reist en je komt na 18.00 uur aan moet je 30 euro betalen voor de sleutel.
Maar alles was goed onderhouden.
De tuin en zwembad werden iedere dag gereinigd.
Zeer mooie omgeving en leuke restaurants.
Waar je voor weinig geld goed kunt eten.
Ik ben net terug,Maar zo gauw het kan boek ik weer bij ronda 3 voor volgend jaar.

alleenreizend
Janssen
10-3-2008 Ronda 4 gezeten van 20 tot 27 februari in een 3 kamer apartement.
Schitterend uitzicht over zee, groot balkon, grote keuken, grote badkamer en 2 prima slaapkamers. Schoonmaak goed. Receptie vriendelijk.
Kleine supermarkt onder de apartementen.
Enige nadeel, ver vanaf centrum, voor ons geen probleem want wij hadden een auto gehuurd.
Het is ons goed bevallen een 2e keer gaan we hier zo weer naar toe zeker voor een combi vakantie, zonnen en skien in de Sierra Nevada.

Familie
Fam. J. Regaj
2-11-2007 Wij hebben onze vakantie in augustus doorgebracht in Ronda 1. Perfecte ligging, je loopt de tuin uit en je staat op het strand. Bushalte naar centrum op 100mtr. Tuin en zwembad worden netjes onderhouden. Jammer dat 'r niet iets meer is voor kinderen. Het appartement was ruim, 2 slaapkamers, badkamer met toilet en nog apart toilet, huiskamer en goede keuken en airco. Schitterend uitzicht vanaf balkon over strand en Fuengirola. Veel spanjaarden die hier 2e woning hebben, geeft Ronda I+II nog die echte spaanse sfeer! Wij komen hier graag terug!

Wim Telkamp
8-6-2007 We hebben er één keer gezeten (2 km app, eind 2004), we wilden in 2006 nog een keer, maar die reis werd door reisbureau geannuleerd. Het complex (smalle hoge flat) ziet er aan de buitenkant niet uitnodigend uit, maar zeer goed appartement (met aan twee kanten zicht naar buiten), goede bedden, als je zelf kookt: goede keuken (4, IR kookplaten, oven, magnetron, voldoende keukengerei), zeezicht. Ik denk dat we een gerenoveerd appartement hadden. Let op, er is géén 24h receptie, personeel vriendelijk (wij spreken Spaans).

jaap[
23-1-2007 heel leuk hehad .maar de banken zijn toe aan vervangig verder oke.j.dekker

met partner, Okt. 2006
j.stam-smink
23-10-2006 het appartement ligt prima tengunste van het
strand de hele dag de zon
wat ver van het centrum van fuengirola
wil dichtbij treinstation

Lynn
30-7-2006 Wij hadden een appartement in Ronda I, 2 ruime slaapkamers, ruime keuken, prima woonkamer, eenvoudige badkamer en een zeer groot balkon. Het appartement was erg schoon en netjes onderhouden, recent geschilderd en helemaal compleet. De tuin bij Ronda I en II werd uitstekend onderhouden en het zwembad ook. Ligging is perfect, in de wijk Los Boliches, waar ook veel spanjaarden komen. Naar het centrum van Fuengirola is het een half uurtje lopen of pak de bus. Het treinstation ligt op 10 minuten lopen en vanuit daar kun je weer uitstapjes maken naar andere plaatsen.
De ligging vna Ronda I, II en III is perfect, tegenover het strand! Supermarkten zijn 'r meer dan genoeg in de directe omgeving.
Kortom, wij hebben hier een topvakantie gehad.