Aparthotel Myramar Castle Beach**** in Fuengirola Spanje beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Aparthotel Myramar Castle Beach****

6,7

Uitzicht vanaf balkon

Beoordelingen Aparthotel Myramar Castle Beach****

San Miguel 1, 29640, Fuengirola
Aparthotel Myramar Castle Beach scoort een 8,0 uit 10, op basis van 62 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Myramar Castle Beach****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Myramar Castle Beach**** in Fuengirola, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 37 vakantiefoto's van Aparthotel Myramar Castle Beach**** vinden. Je kunt 1 video van Aparthotel Myramar Castle Beach**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Andalusie (Costa del Sol / de la Luz). Vergelijk Aparthotel Myramar Castle Beach**** met andere accommodaties in Fuengirola.

1 2 3 4 5 6 volgende

60 beoordelingen over Myramar Castle Beach****

6,7
met partner, Apr. 2012
"Leuk"
heer Liew-On
27-4-2012 Een leuk hotel. De interieur is wel een beetje aan de oude kant. Vooral de keuken die mag wel een vernieuwing krijgen.

met oudere kinderen, Feb. 2012
"Niet in de wintermaanden"
mvb
1-3-2012 februari is in het hotel niets te beleven
binnenbad gratis maar kinderen onder de 18 mogen niet alleen in het binnenbad
ontbijt redelijk - avondeten ver beneden de maat
en wij zijn geen moeilijke eters. geen animatie
's avonds ook geen show e.d.
ik denk wel dat het in het seizoen een gezellig hotel kan zijn (maar geen HP boeken). het heeft een gezellig terras,
animatie buiten een engelse pub, leuke speelhal voor de kinderen maar helaas dit was allemaal gesloten. ver uit het centrum maar wel tegenover een heel groot winkelcentrum.

met een groep, Sept. 2011
"Niet voor herhaling vatbaar"
Mar
10-10-2011 Net terug uit Fuengirola en de accomodatie waar we verbleven is ons erg tegengevallen. We kregen bij aankomst een 2 ipv 3 kamer appt toegewezen. Dit werd wel rechtgezet, maar je moet wel 2x met je spullen slepen. Het is zeker niet aan te raden lo of hp te boeken. Wij hadden lo en het was elke dag hetzelfde. Bovendien kun je beter het ontbijt in het hotel zelf afrekenen, mocht het je aanstaan. dat is nl goedkoper dan lo te boeken. In de buurt van het hotel zitten 2 wokrestaurants(weet niet of ze goed waren), verder niets. Het is best een eind lopen naar het centrum, waar de gezelligheid is. Er is wel een strand dichtbij, kant van het kasteel op, ongeveer 15 min lopen. Rustig strand. Met de bus of lopend kun je naar het drukkere gedeelte. Hostess kwam het hotel niet bezoeken, te ver af.... Bovendien goed op je spullen letten, onze rugzakken zijn op het strand (centrum) gestolen, onder onze parasol vandaan. Even ingedut... Receptiepersoneel niet erg behulpzaam, alle vragen lijken teveel!

met vrienden, Okt. 2010
"Mooi gelegen aan de boulevard"
cj nagel
14-3-2011 kamer eenvoudig, maar schoon en het ontbijt was prima. Het personeel is vriendelijk.

met vrienden, Aug. 2010
"ERG LEUK GEHAD"
Bastiaan
31-8-2010 Perfect hotel, ligging iets minder, strand ligt wat verder, het is te lopen en voor een euro ben je er met de bus.
Jeep excursie is een aanrader!!

met oudere kinderen, 2010
"Gezellig complex"
Esmee
9-6-2010 Dit was zeker een mooi complex maar behoorlijke afstand naar het centrum/strand. Zwembad was daarin tegen prima en 's middags altijd waterpolo! ook waren er mogelijkheden tot tennis en midgetgolf. De kinderen vermaken zich de hele dag met het animatie team en 's avonds altijd een mini disco (ook avond entertainment voor volwassenen). Eten was goed en een mega winkelcentrum naast het complex (ideaal voor onze dochters) Kamers waren redelijk (wel schoon niet erg groot). Slaapbanken niet aan te raden. Al met al vooral veel inkopen in het winkelcentrum gedaan en lekker bij het zwembad gelegen. Excursie naar Granada aan te raden!

met partner, Apr. 2010
"Mooi hotel, onvriendelijk personeel, ligging goed"
J.van Gameren
21-4-2010 Bij aankomst kregen we minimale informatie. We hadden alleen de overnachtingen geboekt voor een week en geen ontbijt/avondeten. Er werd niet aan upselling gedaan en bij navraag voor bezienswaardigheden werd zeer weinig verteld. 1x 's avonds een klein gerecht gegeten waar geen smaak aan zat. Door de weeks vaak zelf op hotelkamer gekookt (keukentje is super!) Aanbod van animatie in deze tijd is voldoende, heb er geen gebruik van gemaakt dus van de kwaliteit kan ik niks zeggen.

ELke dag werden de bedden opgemaakt, nieuwe handdoeken neergelegd. WIj zaten in het hoofdgebouw(middelste) op kamer 1410, 1e gebouw,4e verdieping, kamer 10.

Strand bereikbaar in 10-15 minuten te voet. Om de hoek van hotel een WOK restaurant 12,95 euro p.p all you can eat! Is echt super en kwaliteit is goed! Aan het strand is vlak voor de haven van Fuengirola een restaurantje met relatief uitgebreide kaart. Kwaliteit is goed.

Voor ons niet voor herhaling vatbaar in deze periode, misschien wel in de zomer.

met partner, Okt. 2009
"Myramar Castle Beach"
Tamara
2-6-2010 In 2009 naar Myramar Castle Beach geweest en heb een heerlijke week gehad , we hadden LO geboekt maar kregen HP .
Het avond eten vond ik wat minder vaak koud en weinig smaak, Maar verder een mooi restaurant en het ontbijt is zeer goed .
De kamers waren zeer netjes en ruim en er werd elke dag netjes schoongemaakt .
Aan de overkant van het het complex ligt het grote overdekte winkelcentrum erg leuk .

met jonge kinderen, Sept. 2009
"Mooi complex personeel niet altijd behulpzaam"
brugman
22-11-2009 boek geen kamer in gebouw 2 aan de zwembadzijde, je hebt hele dag geen zon, wilden ruilen van kamer mocht niet terwijl er div kamers leegstonden. verder schoon en mooi complex, er was echter geen kinderanimatie meer laatste 2 wk sept, wel badmeesters aanwezig en kindvriendelijk zwembad, maak echter geen bommetje of ga niet met je luchtbed in het zwembad, je wordt letterlijk met een scheidsrechterfluit eruit gefloten !!!! TIP: de familybar in de haven, hebben we 4 keer gegeten, terwijl we elke avond ergens anders wilden gaan eten, erg gezellig.

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Ruime nette kamers. Fantastisch voor kinderen."
Marc van Lierop
6-9-2009 Leuke animatie voor zowel kinderen als volwassen. Compliment aan Martha, Bas en Tim. Ruime appartementen worden dagelijks schoongemaakt incl. nieuwe handdoeken. Fijn zwembad, loopt over de gehele lengte langzaam af. Groot winkelcomplex met zeer grote supermarkt vlakbij. Dus zelf ontbijt regelen is geen probleem (we hadden alleen logies, 3-kamer app.). Het complex ligt inderdaad wat verder van het centrum (15 min. lopen), dus auto is handig. Met de auto leuke uitstapjes gemaakt naar Granada, Gibraltar en Ronda. Verder is de dierentuin van Fuengirola erg leuk.

1 2 3 4 5 6 volgende