Vakantiepark Club La Costa-Marina del Sol**** in Fuengirola Spanje beoordelingen 8.1 | Zoover

Beoordelingen Vakantiepark Club La Costa-Marina del Sol****

Vakantiepark Club La Costa-Marina del Sol**** Fuengirola

Beoordelingen Vakantiepark Club La Costa-Marina del Sol****

Ctra. de Cadiz Km 206, 29649, Fuengirola
Vakantiepark Club La Costa-Marina del Sol scoort een 8,1 uit 10, op basis van 29 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Club La Costa-Marina del Sol****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Club La Costa-Marina del Sol**** in Fuengirola, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 36 vakantiefoto's van Vakantiepark Club La Costa-Marina del Sol**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Andalusie (Costa del Sol / de la Luz). Vergelijk Vakantiepark Club La Costa-Marina del Sol**** met andere accommodaties in Fuengirola.

24 beoordelingen over Club La Costa-Marina del Sol****

met partner, Jan. 2012
"Vakantie"
heer Quik
Onderkomens
13-2-2012 Lekker genieten van een welverdiende vakantie, in de winter maanden is Costa del Sol een uitstekende lokatie m.b.t. de temperatuur ed.

met partner, Jan. 2012
"Toffe tussentijdse vakantie"
Liesbet Cambré
Onderkomens
29-1-2012 Wij zijn net terug van weekje club la costa, voor ons een hele fijne week.
Je weet dat je een presentatie moet bijwonen vandaar de lage prijs.
Wij hebben niet gekocht en hebben ook niet het gevoel onder druk gezet te zijn.
Je moet gewoon voor jezelf uitmaken wat je met je vakanties wil doen en voor ons was dit een leuk tussendoortje!

met oudere kinderen, Okt. 2010
"Geweldig"
Arjan Koopmans
Onderkomens
16-10-2010 We hebben een fantastische vakantie gehad! Een prachtig appartement met uitzcht op zee. Volledig ingericht en dagelijks onderhouden. Prachtige tuinen en zwembaden. Volop luxe. Allen van het bed had ik rugpijn, en de slaapbank is waardeloos. Daar kon je met goed fatsoen echt niet op slapen. Dus ik adviseer met max. 4 personen te gaan. De 5e en 6e moeten op die krakkemikkige slaapbank. We mochten met z'n vijven een week verblijven voor €99,- om dit uit te proberen met verplicht bijwonen van een presentatie. Die werd netjes gedaan ik voelde me geen moment onder druk gezet. Ik heb geen timeshare genomen maar overweeg het wel later nog te doen. De vakantie is ons allen heel goed bevallen. Wel heel engels allemaal. Een geweldig mooi aanbod van Club la Costa!

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Club La Costa-Marina...

met jonge kinderen
"Wij hebben een geweldige week gehad!!!"
Mieke Hoogendijk
Onderkomens
22-1-2010 Wij zijn met gezin en aanhang een week op dit fantastische resort geweest, heerlijke vakantie. Ook wij zijn benaderd om naar Maarssen te komen in ruil voor een week vakantie. Aan de telefoon waren ze eerlijk over het doel van de afspraak. Ik heb geluisterd maar het was niks voor ons. Onze vrienden zijn wel lid geworden en genieten nu al een jaar voor weinig geld. Wij kunnen op hun membership heel goedkoop op vakantie gaan!!! Aanrader voor iedereen...

"Pure afzetterij als je je dit aanschaft"
Doeterniettoe
Onderkomens
2-10-2009 Men word gratis uitgenodigd,en dan proberen ze je een produkt te verkopen met achteraf zulke hoge onderhoudskosten en de aanschaf is zo geweldig duur dat ge uiteindelijk 3x zoveel betaald voor uw vakantie dan waneer ge naar een 5steren hotel gaat waar ze de stoel onder je kont schuiven.mooie praatjes maar pure timeshare en veel te duur.

met jonge kinderen, Juli 2009
"Erg Goed !!!"
Erwin Valk
Onderkomens
27-7-2010 Club la costa is een organisatie die alles tot in de puntjes verzorgd heeft.
Wij zaten eerst in een niet al te kind vriendelijk appartement, maar dit werd na een paar dagen al veranderd. Toen kregen we een prachtig appartement, vanuit de tuindeuren 20 meter lopen naar het zwembad.
Het personeel is altijd behulpzaam, en ik heb geen chagerijnige gezichten gezien.
Al met al een top verblijf.

"Prima vakantie maar niet ons ding"
René en Maaike
6-11-2008 Wij hebben ook een gratis weekje "gewonnen".
Leuk om een keer te proberen, wij zijn geen lid geworden.Je krijgt een presentatie, het systeem wordt uitgelegd en ze willen uiteraard graag dat je lid wordt, maar er was geen sprake van pusherig of vervelend gedrag. Het zijn mooie luxe appartementen, mooi aangelegd park maar helaas zijn die resorts meestal buiten een dorp of stad. Er is ongetwijfeld een markt voor maar het is niet de soort vakantie die wij ambiëren en daar werd niet moeilijk over gedaan.
gewoon doen, een fijn voordelig weekje vakantie en wat je niet wilt kopen koop je toch gewoon niet.

met oudere kinderen, Nov. 2008
"Een fijne vakantie bij club la costa"
fam.lemmens
Onderkomens
1-2-2009 een weekje gewonnen en wij naar spanje, daar aangekomen hebben we een appartement gekregen met alles er op en er aan en voor onze zoons kregen we een studio die vast zat aan ons apppartement, onze zoons zijn 15 en 18 jaar oud.
de service was prima, als er iets kapot ging werd het direct gerepareerd, we hebben enorm genoten en hebben dus ook besloten om lid te worden.
het zwembad bij ons appartement was koud maar vlak bij de receptie was een verwarmd bad waar we dan ook dagelijks gebruik van hebben gemaakt.
we hadden een auto gehuurd en ook dat was prima geregeld door de medewerkers van club la costa.
het eten smaakte prima en de service die er bij hoorde was ook netjes.
in de buurt zijn ook genoeg bezienswaardigheden, je kunt denken aan ronda, marbella, mijas, de rots van gibraltar, ook fuengirola heeft een leuk stadshart.
zoals je wel hebt begrepen we gaan er van dit jaar weer naar toe.

"Verouderd appartement,eten goed"
tineke,albert,wim e...
29-9-2008 via maarsen een gratis week "gewonnen"ontvangst erg vriendelijk,mooi aangelegd,eten in restaurants duur maar wel erg goed.
zowel in maarsen als in fuengirole geen lid geworden , nergens voor getekend gewoon genoten van een weekje weg.
simpel appartement,geen vaatwasser of airco dus geen 5*.
geen enkele druk van clc.
wel heeeel erg veel engelsen en dus daar op gericht.
maar dat is op elke reisbestemming waar wij zijn geweest,mallorca,gran ganaria,tenerife ect,het is allemaal erg engels.
dus weekje weg kun je accepteren en rustig doen maar wordt geen lid,het is erg duur en je punten raak je niet meer kwijt.

Familie
Timeshare, sprookje...
Onderkomens
17-5-2008 Marina del Sol is een timeshare vakantiepark. Prachtig verzorgd, prachtige ligging, vriendelijke mensen, mooie huisjes. Gigantisch duur!!
Mensen uit Nederland worden door de WTC(=CLC Nederland) te Maarssen gebeld en winnen een week hier, het verkooppunt van CLC timeshare.
Mensen die gaan, dienen sterk in hun schoenen te staan, want een gladde verkoper probeert timesharepunten te verkopen.

Mensen, wees waakzaam met de gladde verkooptactieken. Het gaat om duizend tot tienduizenden euro's aanschaf en jaarlijks nog honderden euro's aan 'fees'. De timeshare punten zijn geen investering, maar leveren bij herverkoop een beperkt bedrag op.

Ga voorbereid op gratis vakantie. en laat, als u geinteresseerd bent in timeshares, beloftes altijd op schrift stellen.

De redactie van Timeshare, sprookje of nachtmerrie?

Voor meer informatie of vragen? stuur een mailtje.