Bed and Breakfast la Perla de Frigiliana Bed & Breakfast deluxe***** in Frigiliana Spanje beoordelingen 9.7 | Zoover

Beoordelingen Bed and Breakfast la Perla de Frigiliana Bed & Breakfast deluxe*****

9,5
9,6

Bed and Breakfast la Perla de Frigiliana Bed & Breakfast deluxe***** Frigiliana

Loma la Casilla 66, 29788, Frigiliana
Bed and Breakfast la Perla de Frigiliana Bed & Breakfast deluxe scoort een 9,7 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast la Perla de Frigiliana Bed & Breakfast deluxe*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast la Perla de Frigiliana Bed & Breakfast deluxe***** in Frigiliana, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Bed and Breakfast la Perla de Frigiliana Bed & Breakfast deluxe***** vinden. Je kunt 1 video van Bed and Breakfast la Perla de Frigiliana Bed & Breakfast deluxe***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Andalusie (Costa del Sol / de la Luz). Vergelijk Bed and Breakfast la Perla de Frigiliana Bed & Breakfast deluxe***** met andere accommodaties in Frigiliana.

8 beoordelingen over la Perla de Frigiliana Bed & Breakfast deluxe*****

9,5
9,6
met partner, Mei 2012
"Top Bed & Breakfast!"
Bert & Rebecca
27-5-2012 Vier dagen in La Perla de Frigiliana. In één woord: Fantastisch! De naam "Bed & Breakfast deLuxe" wordt zeer zeker waargemaakt.
Prachtige locatie, uitstekende accommodatie. Andre en Remco weten op een uitstekende manier het de gasten naar hun zin te maken. Er zijn voldoende mogelijkheden voor dagtrips, restaurants, strand, wandelingen, etc.
We komen zeker nog een keer terug!

met partner, Mei 2012
"Waanzinnige plek om van je vakantie te genieten"
Jos en Lieke
31-5-2012 Wow..... wat een mooie locatie en wat een fantastisch uitzicht. Dat was onze eerste reactie toen we bij deze B&B aankwamen. De B&B is in stijl ingericht en de kamers zijn zeer prettig met kwalitatief goede bedden, wat niet veel voorkomt in Spanje. De service die door Remco en Andre wordt veleend is subliem. Ze staan altijd voor je klaar en niets is ze teveel. Daarnaast maken ze heerlijke gerechten waarvan je 3x per week kunt genieten. Wij hebben dit twee keer gedaan en hebben daarna ook een fantastisch leuke avond gehad. Kortom wanneer je lekker wil relaxen en dichtbij twee leuke stadjes wil zitten dan is deze B&B, die zeker deluxe is, zeer zeker aan te raden.

met partner, Apr. 2012
"Een absolute topper op alle fronten"
Hetty Verzaal
11-5-2012 Bij aankomst gaat het indrukwekkende hek vanzelf open en dan zie je via de oprijlaan het schitterende landgoed liggen. Je wordt uiterst vriendelijk ontvangen door Remco en André, de eigenaren van de B & B. Twee geweldige gastheren die zich niets gelegen laten om het je naar de zin te maken tijdens je verblijf. Mooie slaapkamers die zeer sfeervol zijn ingericht, met een eigen badkamer, incl. toilet. Met als topper de suite, met een prachtige badkamer en een balkon met uitzicht op zee.
De gemeenschappelijke living is een plaatje op zich: zeer stijlvol ingericht, met een gezellige open haard. Een grote eettafel waar een paar keer per week een overheerlijk diner geserveerd wordt. Vanuit de living kom je in de schitterende grote en mooi aangelegde tuin met een terras waar ‘s ochtends het ontbijt geserveerd wordt. En dan het grote prachtige zwembad met heerlijke ligstoelen. Alles omringd door fraaie fruitbomen en palmen.

De beste prijzen en lastminutes voor Bed and Breakfast la Perla de Fri...

met vrienden, Apr. 2012
"Dit moet je beslist zelf meemaken!!"
Dirk en Bianca Gler...
8-5-2012 Op een prachtige plek, sfeervol ingericht, een gastvrije ontvangst en heerlijke hapjes... Wat heb je nog meer te wensen? Niets! Gewoon boeken dus!! Wij hebben erg genoten van ons verblijf in de B&B La Perla de Frigiliana. We komen zeker terug! Zeker ook, omdat de ligging heel centraal is. En als je er voor kiest om ergens anders te gaan eten; er zijn prima restaurants in Frigiliana of Nerja. En ook qua natuur kun je alle kanten op... Naar het strand, de stad in..noem het; het is dichtbij! Terwijl je ook in alle rust kunt genieten van de tuin, het zwembad of het huis van de B%B. Top!

met partner, Apr. 2012
"Een belofte voor de toekomst..."
Rutger & Mirjam
1-5-2012 Net een paar maanden bezig (Remco en André) en dan al zo'n kwaliteit! Een prachtige plek waar het je aan weinig ontbreekt. Natuurlijk zitten er wat tips in voor de eigenaren, als je in het topsegment wil acteren is het natuurlijk nooit helemaal goed, maar die hebben we ook gegeven. Zeker is dat zij nu al ver bovengemiddeld zijn, in de korte tijd dat ze er zitten. Het kan dus zomaar 'perfect' worden! Maar nu al een absolute aanrader, die we blind aanbevelen. Maar, niet voor mensen met (kleine) kinderen. Voor mensen zonder kinderen gewoon een extra plezierig, want soms zit je daar gewoon niet op te wachten. Wij komen zeker terug, omdat het een hele fijne plek is, om te kijken of ze nog beter zijn geworden en om te genieten van het prachtige Andalusie.

met partner, Dec. 2011
"Spaanse Kerst met gouden randje in Frigiliana"
M.A. Moesker
8-1-2012 Wat meer kun je je wensen dan ontspannen Kerst te vieren onder de Spaanse zon op een heerlijke locatie. B&B La Perla de Frigiliana biedt een warme en sfeervolle uitgangsbasis om de fantastische omgeving te bewonderen. De beide gastheren doen er alles aan om je van een comfortabel verblijf te laten genieten. Met weemoed denk ik dan ook terug aan de verzorgde ontbijttafel, de heerlijke tapas, en het smakelijk diner dat met liefde en stijl wordt geserveerd. De locatie van de B&B is grandioos. De kamers zijn smaakvol ingericht en de gemeenschappelijke zitkamer met haardvuur biedt 's avonds alle comfort voor het lezen van een goed boek of een goed gesprek. Als de zon schijnt is er buiten op het terras voldoende gelegenheid om van de tuin met het zwembad te genieten. Het vergezicht naar zee doen de home made tapas en een glas huiswijn bijzonder goed smaken.

met partner, Dec. 2011
"Zeker voor herhaling vatbaar!"
Hamans
8-1-2012 De korte vlucht (150 minuten) en de korte transfer van airport Malaga naar de meer dan prachtige locatie waar “la Perla” gelegen is, hebben optimaal bijgedragen aan een relaxed begin van onze vakantie. Na de meer dan gastvrije en professionele ontvangst werd ons al snel duidelijk waar wij terecht waren gekomen. Een sfeervolle B&B, voorzien van alle comfort, met een prachtige tuin, mega zwembad, en dit alles in een oase van rust. De ultieme setting om te onthaasten. Door de situering in een dal bleek al snel dat de temperatuur 4 tot 5 hoger was dan werd aangegeven op @. Op eerste kerstdag in je bikini naast de rond het zwembad geplaatste kerstbomen te zitten was voor ons een bijzondere beleving. Het gegeven dat 1 van de gastheren van origine een befaamd binnenhuisarchitect is en de andere gastheer zijn gouden sleutels heeft verdiend in het top segment van het hotelwezen was meer dan herkenbaar. Heel plezierig! Voor herhaling vatbaar.

met vrienden, Dec. 2011
"Klein stukje hemel op aarde.."
Dominique
15-12-2011 Ben net terug van een week vakantie in La Perla de Frigiliana.De omgeving is werkelijk prachtig, het huis is beeldschoon en heel belangrijk..het bed was zalig!!!
Heb elke ochtend genoten van het ontbijt in het ochtendzonnetje in de prachtige tuin (met mijn favoriete nespresso..) . Probeer 's avonds eens hun chorizo schotel..een echte aanrader!!
1 tip... Je hebt echt een auto nodig maar dit kan door de eigenaren zo geregeld worden..
Ik ga zeker nog een keer terug...