Villa Ricardo (in Fornes) in Fornes Spanje beoordelingen 6.9 | Zoover
1.508.629 beoordelingen - 43.455 bestemmingen - 273.629 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 2.603 bezoekers online
Home > Spanje > Andalusie (Costa del Sol / de la Luz) > Fornes > Villa Ricardo (in Fornes)

Beoordelingen Villa Ricardo (in Fornes)

4 februari 2012

5,7
Villa Ricardo (in Fornes) Fornes

Villa Ricardo (in Fornes) scoort een 6,9 uit 10, op basis van 12 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Villa Ricardo (in Fornes)? Bekijk hier dan de beoordelingen van Villa Ricardo (in Fornes) in Fornes, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 30 vakantiefoto's van Villa Ricardo (in Fornes) vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Andalusie (Costa del Sol / de la Luz). Vergelijk Villa Ricardo (in Fornes) met andere accommodaties in Fornes.

12 beoordelingen over Ricardo (in Fornes)

met vrienden, Aug. 2011
Prijs/kwaliteit prima, heerlijk buiten vertoeven
Samir
31-8-2011 Voor het geld (€650 euro, 8 dagen) is dit een goede optie. Wij zaten met 4 man hier en het interieur doet er voor ons niet toe omdat we altijd buiten zijn of weg. De bedden zijn idd wel dramatisch, dat is jammer maar gebeurt vaker als je een huis huurt.
Waar het om gaat is het buitengedeelte en dat is gewoon perfect hier. Lekker groot zwembad waar je in kan duiken en een overdekt gedeelte waar je heerlijk kan zitten s'middags en s'avonds. Geen last van muggen (augustus) maar wel van wespen, bij schemering zijn die echter weg. Verder veel fruitbomen in de tuin met heerlijk vers fruit die u kunt plukken.
In het dorp is idd niet veel te beleven maar, wil je wat doen dan zal je naar Granada moeten wat ongeveer 50 minuten rijden is, goed te doen en is een erg leuke stad.
Toezichthouder is zeer vriendelijk, bij ons zijn er 2 drinkglazen gesneuveld, dit vond hij geen probleem en binnen een dag hadden wij de borg dus gewoon terug (uiteraard wel goed schoongemaakt en al het vuil weggezet).
Eigenaar H.Visser, 11-9-2011
Eigenaar zegt:  Heren bedankt voor jullie beoordeling.Je zegt het al in de eerste zin de prijs voor zo'n groot huis is laag,dan kan je ook geen top bedden verwachten.En jouw eigen bed ligt natuurlijk altijd het beste.Maar je komt ook niet naar Spanje om te slapen.Jullie hebben als groep van vier jonge mensen laten zien dat het ook anders kan.Bedankt voor het netjes achterlaten van de villa.

met vrienden, 2011
Aanrader, doen we zeker weer,!
Antoine Poumerolle
16-8-2011 mooie villa, mooi weer top.
Ardige eigenaar die behulpzaam was en ons meerdere malen goed geholpen heeft. Enige wat echt jammer was is dat we de villa gehuurd hebben, en deze dus niet van ons is.
Groet en bedankt ; Antoine Poumerolle
Eigenaar H.Visser, 27-8-2011
Eigenaar zegt:  Beste heer Poumerole, Ik dank uw voor uw beoordeling heel fijn dat er nog normale gasten zijn die normaal hun beoordeling geven.

Fantastische villa in mooie omgeving
Frank Boerkamp
9-11-2011 In juli hadden we deze villa voor een week gehuurd. Qua prijs/kwaliteit perfect.
Sfeervol en gedeeltelijk gedateerd ingericht maar dat heeft juist zijn charme. Schoon en geriefelijk ingericht. De (ouderlijke) bedden hadden iets beter gekund maar wat ons betreft prima te doen.
Omgeving is prachtig. Met de kinderen (8 en 6) hele leuke wandelingen gemaakt. Zelf nog een fantastische hardloop ronde gelopen door het natuurreservaat. Daarnaast was het heerlijk vertoeven aan het meer.
Prima uitvalsbasis voor o.a. Granada.
Zwembad fantastisch. Wat een heerlijke week was het met de villa helemaal voor onszelf.
Hele positieve ervaringen met dhr. Visser. Van te voren hadden we recenties gelezen en vroegen ons af hoe dit zat. Echter, we hebben heel prettig met hem gesproken. We hebben het huis opgeruimd achtergelaten. Ondanks dat er een potje op een nachtkastje was stuk gegaan hadden we de borg binnen een week teruggestort.
Zeker een aanrader!

met vrienden, 2011
Oplichterij!
D.Kemper
21-3-2011 Wij hebben afgelopen februari de Villa in Fornes gehuurd. In eerste instantie leek dit allemaal prima te verlopen. Echter bij vertrek wilde eigenaar de woning niet controleren, dit zou hij de volgende dag, samen met zijn vrouw doen.
Echter de volgende dag kregen wij bericht dat wij teveel diesel hadden verstookt en dat hij onze borg, €250,-!!!, hiervoor zou inhouden.
Allereerst was dit niet vooraf afgesproken, we hadden all-in gehuurd. (eigenaar heeft na onze thuiskomst per direct de huurvoorwaarden hierop aangepast.)
Ten tweede bleek na wat zoeken op het internet dat men er een vast gewoonte van maakt om de borg in te houden.
Mensen zijn weer terug in Nederland en kunnen niets meer doen, immers eigenaar zit in Spanje!
Eigenaar H.Visser, 29-3-2011
Eigenaar zegt:  Beste heer, Als u een week in de villa zit in februari dan is het normaal dat u de kachel aanzet.En dat allemaal voor € 400,- t/m 4 personen.Als u het dan voor elkaar krijgt om een dieseltank van 500 liter leeg te krijgen heeft u zich niet aan de regels gehouden.En voor een makelaar uit Groningen verbaasd mij dat nog meer,want die moet beter weten.Ik heb u gevraagd om de thermostaat overdag lager te zetten maar daar had u lak aan.Net zo goed als om alle restanten van de boodschappen netjes op te ruimen.En de vuilnisbak aan de straat te zetten. Nu moest ik een nieuwe tank laten vullen voor € 500,- en minus uw borg kunt u wel zien wat een kapitaal wij verdient hebben die week met u.

met jonge kinderen, 2010
Gedoe met de borg
J.Molenaar
12-12-2010 Het huis is redelijk ok, alhoewel de bedden erg slecht zijn, en één van de badkamer is echt gedateerd en slecht. Ook de verwarming deed het niet, je stookt je suf met het hout en alles stinkt naar rook, het was afzien. De eigenaar is aardig, maar met de borg moet je uitkijken, want die waren wij dus kwijt voor iets lulligs, en je bent direct de klos, want je kan niets doen. Wij waren vergeten de vuilcontainer aan de weg te zetten, hupsakee direct 75 euro eraf, en zo ging het maar door. Dus let op, en sta erop dat de eigenaar er is bij vertrek, anders ben je de klos.
Eigenaar H.Visser, 4-3-2011
Eigenaar zegt:  Beste heer, Als u de klep van de schoorsteen open zet heeft u geen last van rook.En het verbaasd mij dat mensen die geen onderscheid kunnen maken tussen mijn en dijn en privé spullen stuk maken van de eigenaar omdat ze door het raam zijn geklommen,nog een reactie durven geven.Zeker omdat u in het begin van het jaar niet kon komen door de stofwolk en u deze periode gratis was in de villa. Met vriendelijke groet

met oudere kinderen, Okt. 2010
Teleurgesteld
J Bakker
4-11-2010 De ligging is mooi, in het dorp is er verder weinig. In de omgeving is er wel wat te doen, maar je zit wel even in de auto voordat je er bent. Het meer is mooi, maar er zit een giftige mossel in, dus er mag mondjesmaat gezwommen geworden, of je wordt ziek. Het huis is basic, maar ok. De bedden zijn slecht, te klein, krap, met kuilen, en de veren steken er dwars doorheen. De douche is een ramp, de hele badkamer is nat omdat er geen wand of gordijn is, je doucht in bad. De douchestraal is zwak. De c.v. deed het niet, en 'snachts vroor het, dus het was afzien voor ons. Verder veel gedoe over de borg, want het huis was niet schoon volgens de eigenaar, terwijl er gestofzuigd en gedweild was. Toen wij weggingen was de eigenaar niet aanwezig, dus ja dan kan je alles aanwenden, en dat gebeurde ook. Dat is dan makkelijk geld verdienen he? Als de spullen bij vertrek niet precies zo staan als dat je ze aantrof ben je 75 euro kwijt. En dat wordt letterlijk genomen, dus neem foto's bij binnenkomst!
Eigenaar H.Visser, 4-3-2011
Eigenaar zegt:  Beste heer Bakker?? Bij mijn weten bent u niet in de villa geweest in Oktober 2010.Dat de veren er door heen steken is een pertinente leugen.En het verhaal van de mossel heeft niets met zwemmen te maken of de gezondheid van mensen.Ik denk dan ook dat u NIET vorig jaar in de villa bent geweest,want in 2010 was er geen waarschuwing meer.En al was hij er nog wel je mocht alleen niet varen met een boot i.v.m. verspreiding hiervan. Als u kijkt naar de huurprijs van € 400,- is het logisch dat het huis basic is.Anders moet u uitkijken naar een luxer huis wat ook meer kost. Met vriendelijke groeten,

met vrienden, Aug. 2010
Super genoten
Sylvia van den Brin...
23-8-2010 Wij zijn 2 weken in villa Ricardo geweest.Totaal 8 personen, ruimte in overvloed. Het zwembad is heerlijk vertoeven. Lekker liggen zonnen, maar ook een schaduwplek is goed gelukt. We hadden wat last van de bedden, maar goed er ligt dan ook geen bed zo fijn als je eigen bed. De prijs kwaliteit verhouding is gewoonweg goed. Er was zelfs een basketbal gelegenheid, waar we ook veel gebruik van hebben gemaakt. Je word goed begeleid door de verhuurder. Als je vragen hebt dan kun je daarmee zeker terecht bij Harry. Het is niet toeristisch, dus de grotere winkels liggen op 40 minuten afstand, maar dat is dan ook de soort vakantie waarbij je hiervoor kiest.
Harry heeft ons enorm geholpen met de terugreis, die iets anders verliep dan verwacht. ID-kaart laten liggen in de villa... Echt helemaal TOP!!! Ik raad deze vakantie zeker aan bij iedereen. Bedankt voor de mooie vakantie!!! Wij komen vast nog eens terug, met de motor lekker rijden door deze prachtige natuur.
Groet Fam. Toonen/Frauenfelder
Eigenaar H.Visser, 27-8-2011
Eigenaar zegt:  Ik dank jullie voor deze beoordeling hoop jullie nog eens te zien maar dan op de motor.

met partner, Sept. 2009
Zalig gerelaxed
Renata Zwanenburg-V...
9-9-2009 Wij zijn net terug van een vakantie naar deze villa.(28/8 tm 5/9)
Voor rust kan je heel goed terecht in villa Ricardo. Fantastisch weer gehad en ondanks dat het overdag in de schaduw 33 graden was, als je de rolluiken overdag dicht laat, is het s'avonds lekker koel in de villa.
De bedden liggen lekker. De keuken is goed ingericht met voldoende servies.
Broodrooster, Koffiezetapparaat, Koelkast met vriezer is aanwezig.
Wij hebben hier een zalige vakantie gehad. Zeker met het grote zwembad.
Villa ligt prive net voor Fornes.

Aardige verhuurder, die de laatste avond nog even langs is geweest om te vragen hoe onze vakantie was. Hebben lekker nog even zit kletsen onder het genot van een bakkie koffie.
Wij konden lastig een supermarkt vinden maar denk dat dat echt aan ons heeft gelegen.

Voor de rest gewoon een super vakantie!!!!!!!!!!!!!!

De bijgevoegde foto's van binnen zijn nogal donker aangezien wij de rolluiken dicht hadden.
Eigenaar H.Visser, 2-6-2010
Eigenaar zegt:  Bedankt voor uw leuke reactie.Ben blij dat jullie zo genoten hebben.Misschien tot een volgend keer.

met oudere kinderen, Juli 2009
Heerlijke plek om te relaxen.
inge debaere
10-8-2009 Mooie villa, met mooi zwembad, heel rustig gelegen . Niet zo ver van Granada om te nodige boodschappen te doen. Dicht bij de Sierra Nevada om mooie routes af te leggen, mooie wandelingen te doen en de natuur heeft zeker in Andalusië zijn charmes. De villa ook heel ruim, wij waren met 4 volwassenen en 1 kindje van 15mnd. De verhuurder kon je elk moment ook bereiken indien je iets wilde weten , dus hij stond zeker standby. Natuurlijk bij het verlaten van de villa na je vakantie zorg je dat die ook terug opgenet is , want iedereen heeft graag een propere villa om in te logeren. Villa Ricardo is zeker een aanrader, wij gaan zeker in de toekomst nog eens terug. Fam. D'Hondt, België.
Eigenaar H.Visser, 2-6-2010
Eigenaar zegt:  Bedankt familie d`Hondt zie jullie graag nog eens terug.

met vrienden, Nov. 2008
Nooit meer
Ron Koobs
13-2-2009 De villa is netjes ingericht; de keuken is eenvoudig. Er waren wat gebreken (lekkende radiator, verstopte gootsteen). Ons verblijf eindigde met een konflikt met de beheerder over de borgsom, waarvan hij een deel niet heeft terugbetaald. Tijdens de discussie daarover via de mail werden de algemene voorwaarden door hem aangepast. Dus ons advies: bezint eer gij begint.
Eigenaar H.Visser, 27-8-2011
Eigenaar zegt:  Beste heer Koobs, Als u een grote villa met zwembad huur voor een luttel bedrag mag je natuurlijk geen topspullen eisen.De gebreken kwamen pas nadat u er in zat en is gewoon gerepareerd zoals het hoort.En als ik dan toestemming geef om wat niet gebruikte levensmiddelen achter te laten moet u niet de keuken vol met troep achter laten zodat wij 5 vuilnis zakken konden opruimen.Als normaal mens doe je zo iets niet.En dan moet u achteraf niet gaan zeuren over een deel van de borg die wij ingehouden hebben,zoals vermeldt wordt in de voorwaarden,die inderdaad langer en langer wordt door gasten zoals u.

5,7