12 °C
9 februari 2010
We hebben erg genoten van onze vakantie in la casa roja in El Borge! Het is er heel rustig en het huis is gezellig en kindvriendelijk ingericht. Het dakterras is zalig! De inwoners van El Borge zijn heel vriendelijk. Je kan lekkere tapas eten bij Paco of op het plein bij de kerk. Bij het zwembad is een leuk speeltuintje voor de kids. Prima uitvalsbasis voor uitstapjes maar wij hebben het bij het strand gehouden.
Heerlijk comfortabel huis met veel ruimte in een typisch Spaans bergdorp (pueblo blanco) waar we hebben genoten van de ruste, de omgeving, goede tapas, heerlijke koffie en lieve dorpsbewoners. Het zwembad was nog niet open (meivakantie), desondanks hebben onze kinderen zich prima vermaakt. Je kunt ook prima een dag naar de kust (omgeving Nerja). Kortom, aanrader!
1/ Verhouding prijs/kwaliteit zeer goed2/ Ideaal om met de kinderen vakantie door te brengen3/ Mooie omgeving met zeer vriendelijke lokale bevolking
Vakantiehuis La Casa Roja in El Borge is de perfecte locatie voor een rustige maar authentieke vakantie in Spanje. Onze kinderen hebben zich kunnen uitleven terwijl wij konden genieten van de plaatselijke delicatessen. Een echte aanrader.
We zij hier 12 dagen geweest, gehuurd van een Belg. Midden in het centrum van het mooie dorpje. Inwoners ontzettend vriendelijk, zeker als je wat Spaans praat. Lekkere tapas en heerlijke wijn gedronken. Goede uitvalsbasis om diverse steden te bezoeken, o.a. Granada met Alhambra, Ronda, Gibraltar en Los pueblos blancos.
Nieuw! Het weblog van Zoover met vakantie nieuws, tips, trends en onderzoeken!
Get out of here! ActieRaad hoeveel regen er valt t/m 2 april en win 4 tickets Downunder of Azië
Welke Europese vakantiegangers zijn het slechtst gekleed?