Hostel Santa Ana in Córdoba Spanje beoordelingen 8.9 | Zoover

Beoordelingen Hostel Santa Ana

9,7

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hostel Santa Ana

Cardenal Gonzalez, 14003, Córdoba
Hostel Santa Ana scoort een 8,9 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hostel Santa Ana? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hostel Santa Ana in Córdoba, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Andalusie (Costa del Sol / de la Luz). Vergelijk Hostel Santa Ana met andere accommodaties in Córdoba.

4 beoordelingen over Santa Ana

9,7
wilfried De Paepe
3-6-2008 Echt gezellig pension goed gelegen in het historische centrum van de stad. Prima service, mooie kamer. Zeer goeie prijs/kwaliteitverhouding. Garage beschikbaar. 't Was een perfect verblijf. De enige kritiek : hotel was zeer moeilijk met de auto te bereiken (ik heb mij driemaal verloren gereden in het oude centrum voordat ik er uiteindelijk na een uur geraakt ben na degelijke uitleg van een politieagent). Ik vermoed dat werken aan een straat in de onmiddellijke omgeving mee oorzaak waren : mijn GPS stuurde mij telkens naar een onderbroken straat.

met vrienden, Juni 2008
"Goed hostal in hartje Córdoba"
Anja
22-6-2008 Keurig, modern ingericht hostal in hartje Córdoba, 5 minuten lopen van de Mezquita. Veel gezellige terrasjes in de buurt. Vriendelijke service, gratis PC met internet beschikbaar. Kamer en sanitair keurig, maar kamer wel klein voor een 3-persoons, en met onvoldoende plaats om kleren, handdoeken e.d. kwijt te kunnen. Ontbijt redelijk, er is veel keus, maar brood, koffie en sap vonden wij lekkerder bij een bakkertje.
Bereikbaar per auto, al lijkt dat niet zo; je komt een paal tegen die naar beneden gaat als je in de bijbehorende microfoon spreekt. Eigen parkeerplaats vlakbij.

Familie
Ans
14-5-2008 Een perfect liggende Hostel midden in Cordoba. Prima en schone kamers. Zeker aan te raden.

De beste prijzen en lastminutes voor Hostel Santa Ana bij:

met partner, Mrt. 2007
Didi
11-4-2007 zeer goede prijs/kwaliteit, eenvoudige, moderne hotelkamer maar proper, aan de Mezquita, overal dubbel glas, achterkant uiteraard rustiger dan straatkant ! heel vriendelijk en behulpzaam...en een receptioniste die behoorlijk engels sprak !