Kies een internationale website
Video's toevoegen
Accommodatie toevoegen
Acco informatie toevoegen
Spanje
Andalusie (Costa del Sol / de la Luz)
Conil de la Frontera
Piedramar***
Beoordelingen Appartement Piedramar***
22 °C
19 juni 2013
Weersverwachting en klimaat...
Beoordelingen Appartement Piedramar***
Córdoba 1, E-11149, Conil de la Frontera
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Piedramar*** in Conil de la Frontera, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Piedramar*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Appartement Piedramar
scoort een
uit
, op basis van
beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Piedramar*** in Conil de la Frontera, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Piedramar***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Appartement Piedramar*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 30
vakantiefoto's
van Appartement Piedramar*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
Spanje
. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in
Andalusie (Costa del Sol / de la Luz)
. Vergelijk Appartement Piedramar*** met andere accommodaties in
GRONINGEN - EELDE
ENSCHEDE - TWENTHE
Naar:
Toon luchthavens op kaart
Vul een vluchthaven van vertrek in
Vul een aankomstvluchthaven in
De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Car rental
Ophaallocatie:
Terugbrenglocatie:
Vul een ophaallocatie in
Vul een terugbrenglocatie in
De ophaaldatum mag niet na de terugbrengdatum liggen
Hotel booking
met een groep
(1)
(8)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(15)
ALL
met partner, Juni 2012
"Perfect stay and location"
remco van der wal
8-7-2012
Prima locatie en zeer vriendelijk personeel, wij hebben deze locatie gebruikt als basis en hebben vanuit hier onze diverse tour tochtjes gedaan.
met partner, Okt. 2011
"Licht in een mooie wijk 3.5km van conil "
herman
22-10-2011
Leuke appartementen voor 2 personen.zijn +10 jaar oud
schoonmaak 1x per week
lakens 1x per week.
handdoeken2x afwas 2x bad 2x wastafel per week
tv met Bvn ned en belgie.
kookplaatje 2 pits.
parkeerkelder. kleine koelkast.
4km van groote suppermarkt.
leuk zwembad.geen wasmachine
Pannen en bestek summier.
leuke lokatie om met de auto leuke plaatsen te bezoeken
400meter van strand.
prijs is goed .
"Heerlijke plek"
marja
Bekijk foto's
4-10-2011
Apartamentos Piedramar is een mooi complex te midden op 5 á 10 minuten lopen van het mooie strand van Conil Fuente de Gallo. De appartementen zijn smaakvol ingericht en hebben airco. Er is een buitenzwembad mét bubbelbad.
De receptie is 24 uur geopend en de mensen zijn erg vriendelijk en behulpzaam.
Het complex ligt wel in een buitenwijk van Conil zelf. Er is éen restaurant en supermarkt op korte loopafstand. Voor meer keus moet je naar Conil, wat kan met een bus, een auto of, wat wij deden omdat we geen auto hadden: lopend langs het strand heen en dan terug met de taxi ( 7,= euro) Conil is een schattig stadje. Wij hebben een heerlijke week gehad!
De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Piedramar*** bij:
met een groep, Sept. 2011
"Piekfijn appartementecomplex."
wassink
9-9-2011
De appartementen zijn leuk ingericht en schoon. Mooi zwembad.
Minpuntjes: gehorig en keiharde bedden.
"Heerlijk rustig gelegen appartementen"
Sharon Pas
14-7-2009
Wij waren er eind juni 2009. De nette appartementen liggen op 10 minuten afstand van het Fuerte del Gallo strand. Een heel mooi breed en langgerekt strand. Supermarkt is hier vlakbij. De tweekamerappartementen zitten op de begane grond en we hadden een mooi klein tuintje erbij met zitje en parasol. Schoonmaak is goed en bij de receptie is er handdoekenservice voor bij het zwembad. Zeer handig. Er is inderdaad geen bar, maar er is wel ijs te verkrijgen en er staat een frisdrank en snackautomaat. Het zwembad heeft geen kindergedeelte. Wij hebben een erg leuke vakantie gehad.
Mochten er vragen zijn dan kunnen jullie me mailen voor tips!
"Wij hebben een fijne vakantie gehad."
Taede en Riet
6-7-2009
Piedramar is een vrij nieuw kleinschalig appartementen complex, en ligt in een bungalow wijk Fuerte del Gallo.
Wij hadden een 3 kamerapp. op de 1e etage met een groot terras en nog een balkon aan de slaapkamerzijde. Het app. was zeer netjes ingericht.Ook het zwembad zag er goed en schoon uit en was voorzien van ligbedden en parasols.Om naar het strand te gaan moet je wel 10 minuten lopen. Om de omgeving te verkennen of gewoon naar het dorp te gaan is een huuraoto met airco wel een must. Wij waren daar in juni 2009 en het was toen dagelijks ruim 30 graden
met partner, Juni 2008
john en linda
17-7-2008
Heel leuk complex alleen zaten wij eerst beneden naast de receptie en die zijn daar 24 aanwezig.Helaas was dat erg gehorig met name het schuiven van de stoel en de hakjes op de plavuizen waren zeer storend.Maar de ontzettende vriendelijke mevr. van de receptie gaf ons een andere kamer,boven.Werkelijk schitterend,groot balkon en mooie grote kamers.Dus kamer 202 daar moet je niet wezen.
met partner, Sept. 2007
Mark Jense
6-10-2007
Prima appartement in een erg rustige omgeving. Gelegen aan de rand van een soort villawijk, het centrum van Conil is eigenlijk alleen per auto te bereiken: zo'n 4,5 km. Dichtbij is 1 supermarktje en een restaurant, dat overigens vrij duur is.
Appartement is volledig ingericht met magnetron en fohn. Zelfs aan een theedoek en tafellaken is gedacht! Er is een handdoekenservice, hiervoor hoeft alleen €10,- borg per handdoek te worden betaald.
Op het complex zijn behalve het zwembad en bubbelbad (koud water) geen faciliteiten. Bij de receptie staat wel een frisdrank- en snoepautomaat.
In Conil is 1 grote supermarkt (Eroski) die niet al te duur is. Hierdoor wordt het goed mogelijk om zelf te koken: er zijn 2 elec. kookplaten in het appartement. Prijsniveau van de restaurants is vrij hoog. Voor 1 salade, 2 hoofdgerechten en een fles wijn hebben wij nooit minder dan €50,- betaald.
Nogmaals, de locatie van Piedramar is perfect voor een rustige vakantie! Voor kinderen is er niets.
Familie, Aug. 2007
P. van den Berg
Bekijk foto's
26-8-2007
goed appartement met keurige verzorging en schoonmaak. goede Engelssprekende receptie die klaarstaat met adviezen. Rustige ligging en prettige temperatuur. goed verzorgd zwembad. Auto noodzakelijk, omdat anders de ligging slechts geschikt is als strandvakantie.Heel mooi strand trouwens. Vanuit deze lokatie zijn vele steden in Andalusië te bezoeken evenals Gibraltar en Marokko.
Ed en Marie-Louise ...
6-7-2007
Piedra Mar is een appartementencomplex in de buitenwijk Fuente del Gallo in Conil de la Frontera. Het hebben van een huurauti is wel een must. Het complex is nog vrij nieuw en ziet er piekfijn uit. De tuin en het zwembad zijn mooi aangelegd en ademt een luxe sfeer uit. Een barretje bij het zwembad zou leuk zijn maar is er niet. De appartementen zijn modern en sfeervol ingericht en zijn voorzien van o.a. airco en (gratis) internetaan-sluiting.Er wordt iedere dag door vriendelijk personeel schoongemaakt.
Het is voor ons een prima vakantie
verblijf en zou het iemand anders ook zeker aanraden.
volgende
Kaart Conil de la Frontera
Foto's Conil de la Frontera
Video's Conil de la Frontera
Vraag en Antwoord Conil de la Frontera
Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?
Nee
Een olie
Factor 10-20
Factor 30-50
Ik vermijd de zon
Bekijk resultaten
Maak een Zoover Account en beheer uw accommodatie, bezienswaardigheid, attractie of restaurant.
Klik hier voor meer informatie