Appartement Cortijo Fontanilla*** in Conil de la Frontera Spanje beoordelingen 8.4 | Zoover

Beoordelingen Appartement Cortijo Fontanilla***

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Appartement Cortijo Fontanilla***

Aptdo, 11140, Conil de la Frontera
Appartement Cortijo Fontanilla scoort een 8,4 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Cortijo Fontanilla***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Cortijo Fontanilla*** in Conil de la Frontera, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 14 vakantiefoto's van Appartement Cortijo Fontanilla*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Andalusie (Costa del Sol / de la Luz). Vergelijk Appartement Cortijo Fontanilla*** met andere accommodaties in Conil de la Frontera.

7 beoordelingen over Cortijo Fontanilla***

"Leuk en heerlijk rustig"
M. de Roo
10-11-2011 Cortijo Fontanilla is een leuk vakantieparkje. De appartementen zijn in verschillende gebouwtjes gevestigd. Het parkje is leuk aangelegd met slingerende paadjes en veel begroeiing. Wij kregen het appartement Bandolero op de begane grond met een groot terras. Heel ruim voor ons tweetjes! We hadden nog een slaapkamer over. Het geheel was schoon en netjes en in aparte, wat ouderwetse stijl ingericht maar van alle gemakken voorzien. Wij vonden het geheel wel sfeervol.
Enige minpuntje waren de matrassen, maar ja dat hebben we vaker in hotels. En de mugjes!!! Muggenmiddel is vereist!

Het was heerlijk rustig in het park, totaal geen last van anderen of van de bovenburen gehad. Het zwembadje leek wel voor ons alleen. Het brede strand lag op 5 min. lopen en het centrum en winkels waren ook goed aan te lopen. Geen Nederlanders daar gehoord. Meest Spanjaarden zelf en ook wel Duitsers en wat Fransen. Prima plek om naar Sevilla, Gibraltar (bijna 2 uur), Cadiz e.d. te gaan.

"Ligging in mooie tuin met veel privacy"
Elly
30-9-2008 Van 3-17 Sept. hier geweest.Benedenappartement in prachtige tuin,supergroot terras.Veel privacy, zwembad leek wel ons privezwembad.Prima keuken met oven (voor afbakbroodjes)en inductiekookplaten voor als je zou willen koken.Na 5 dagen zijn wij om schone handdoeken gaan vragen.Daarna nog 3x gekregen.Schoonmaak stelde niets voor.Wel jammer dat huis muf en stoffig was en te vol stond en hing met soms kapotte spullen.Hele slechte matrassen.Wel heerlijke vakantie gehad.Het echte Spanje gezien.Uitstapjes naarSevilla,Cadiz,Gibraltar, Vejer enz.

Yvonne de Grood-van...
19-1-2008 Juli 2007. Ons appartement lag aan de zijkant van het complex. Aan de straatzijde en via de ingang bereikbaar. De inrichting was zeer opmerkzaam. Hele oude meubels, glas in lood ramen en antieke deuren. Het strand was prima bereikbaar. Ook het dorp zelf en aan de overkant van het complex restaurantjes. Naast het complex wel veel bouwaktiviteiten. Veel privecy. Heerlijk rustig.

Familie
Yvonne
22-7-2007 mooi complex, mooi aangelegde tuin. Via kinderwagenvriendelijk pad is de zee snel bereikbaar ondanks dat het iets op een hoogte ligt. Eigenaren waren wel behulpzaam maar toen we na de vakantie de gids nog eens nalazen zagen we dat het inderdaad de bedoeling was geweest dat ze zouden schoonmaken: ze hebben wel 2 x de handdoeken gewisseld maar in 2 weken tijd niet 1 x tussentijds schoongemaakt. Ook dicht bij het dorpje etc. Jammer dat er pas na 9.30 uur bood te koop was maar dat ligt aan de streek, niet aan het appartement.

met vrienden, Okt. 2006
Joke
2-11-2007 Huis "la Casa" gehuurd. Rook muffig of het al een tijd niet bewoond was. Huis gedateerd, zowel lbinnen als buiten. Badkamer niet schoon. Centrale ligging t.o. v. mooi strand en winkels. Steden als Sevilla en Cadiz zijn makkelijk te bereiken. Naast het complex is men aan het bouwen, wat voor overlast zorgt.

met partner, Okt. 2006
j. van den top
29-10-2006 Leuke bestemming in prachtig aangelegde tuin.allemaal verschillende huizen. Voor mensen, die rust zoeken prima. Weinig te doen voor kinderen. Huurders voornamelijk Duitse echtparen.

AJ.W.
27-9-2006 Rustig complex, bestaande uit tuin vol fruit-/palmbomen, struiken, paadjes (gras alleen bij enkele huisjes en rondom zwembad), en 18 appt./huisjes. Zwembad + ligweide/-bedden. In 5 slagen aan "overkant". Geen apart kinderbad. Huisjes verspreid over terrein (meer privacy); appartementen in cluster in hoek van terrein (minder privacy/niet vrijstaand).
Voor ons 'n fijn complex, vooral vanwege tuin die beschutting biedt tegen vaak harde wind/felle zon. Ons huisje was comfortabel met voldoende bestek, etc. Geen muggen, maar wel wat mieren in keuken. Vanwege dichtbegroeide tuin en vanwege rustiger type mens dat dit complex bezoekt, soms het gevoel dat bijna niemand in het complex aanwezig was. Voor rustzoekers, en voor diegenen die vaak met de auto weggaan. Let wel: in zomer 2006 zagen wij naast complex 'n bouwrijp gemaakt terrein dus in toekomst vindt wellicht bouwactiviteit plaats.