Bed and Breakfast Casa Clavi in Chirivel Spanje beoordelingen 9.5 | Zoover
1.508.629 beoordelingen - 43.455 bestemmingen - 273.629 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 1.808 bezoekers online
Home > Spanje > Andalusie (Costa del Sol / de la Luz) > Chirivel > Bed and Breakfast Casa Clavi

Beoordelingen Bed and Breakfast Casa Clavi

4 februari 2012

Bed and Breakfast Casa Clavi Chirivel
9,5

Bed and Breakfast Casa Clavi scoort een 9,5 uit 10, op basis van 105 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast Casa Clavi? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast Casa Clavi in Chirivel, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 94 vakantiefoto's van Bed and Breakfast Casa Clavi vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Andalusie (Costa del Sol / de la Luz). Vergelijk Bed and Breakfast Casa Clavi met andere accommodaties in Chirivel.

103 beoordelingen over Casa Clavi

met een groep, Aug. 2011
Alleen voor bestemd voor Belgen?
Bee
28-9-2011 Of de Nederlanders voor ons hebben het verpest of we hebben gewoon pech gehad maar dit was echt een teleurstellende ervaring. Er heerst een erg onvriendelijke sfeer. Geen hartelijke ontvangst. Als gast krijg je het gevoel een indringer te zijn. Dit heeft men name betrekking op de vrouw des huizes. Luc doet enorm zijn best om het iedereen naar de zin te maken. Het vakantiegevoel is hier echter ver te zoeken. Ze hebben een mooi zwembad maar als je daar gebruik van maakt voel je je ook tot last aangezien dat, terwijl er gasten in zwemmen erg nadrukkelijk wordt gepoetst. Zo ook met de kamers. Alles staat hier in het teken van poetsen. Jammer.

Echt genieten
Sandra
14-9-2011 Wij hebben 6 nachten bij Luc en Yvette gelogeerd. Het is een mooie locatie en zoals al vaker geschreven is alles heel netjes en is het ontbijt en het diner heel lekker.
Luc is echt heel enthousiast en elke ochtend gaf hij ons tips over wat we konden gaan doen. Als we dan eind van de dag terugkwamen nam hij altijd even de tijd om te vragen hoe het was of zomaar even een praatje te maken. Dat vonden wij heel gezellig. Met Yvette hebben we iets minder contact gehad omdat ze heel druk was, maar na het avondeten kwam ze er ook altijd even bij zitten.
Wij vinden Casa Clavi meer nog een kleinschalig hotel dan een B&B.

met oudere kinderen, Aug. 2011
OPNIEUW DE MAX
Luc De Roeck
25-8-2011 Net als in 2010 hebben wij hier weer 14 zalige vakantiedagen mogen beleven. De overvloedige zon, de tinto verano's, de lekkere soepjes, slaatjes, paëlla, bbq's, lomo... de kraaknette b&b, de Spaanse feesten in Velez Rubio, maar vooral de enorme gastvrijheid, kennis van zaken en vriendschap van Luc & Ivette maken van deze b&b een absolute topper. Doe zo verder.
De kamers zijn lekker koel om te slapen en dit door een simpele moeite om overdag alles dicht te houden.

Daarenboven hadden we nog leuk gezelschap van de andere koppels. Groeten aan Bart, Eef, Jan, Elke, Jan en Katelijne

Een echte aanrader!
Familie Anckaert
8-8-2011 Heel mooie, ruime en nette studio, voorzien van alle comfort. Alles is er trouwens kraaknet. Leuke zithoekjes, mooi en groot zwembad. Uitgebreid ontbijt. Ivette kookt voortreffelijk! We hebben enorm genoten van het gezelschap van Luc, Ivette en de twee hondjes Chico en Max en de leuke babbels tijdens het avondmaal. Luc zorgt voor uitgebreide informatie en tips wat uitstapjes betreft. Ons verblijf in Casa Claví was een voltreffer.

met vrienden, Juli 2011
Geen aanrader voor mensen met kinderen
Van der straeten
10-8-2011 deze mensen zijb gwn geopsedeert door hun rolluiken die in de kamers altijd dicht moeten,het zit zo dat je zelf zou moeten opstaan om ze dicht te doen voor de zon op komt. De uitbaters zijn 'kommaneukers' (ooit al iemand de klimop buiten zien stofzuigen?:s) ,de kinderen mochten geen woord zeggen of plezier maken want dan was het voor hun ondragelijk. Bv. De laatste dag moesten we de kamers verlaten om 11u,we hadden er 4. Voor we vertokken zijn we ons gewoon eens gaan opfrissen in 1kamer,yvette komt daar binnen gestormt en zegt: "maakt da ge uit die kamer zijt en dak u hier nimeer zie". Ook een goede morgen dus... De eerste dag zei ze nog goededag maar de 12 dagen erna liep ze ons gwn voorbij alsof we niet bestonden. Ik kan zo blijven doorgaan... Voor de rest was het verblijf en het eten wel heel goed.

met oudere kinderen, Juli 2011
Proficiat, Luc en Ivette ! Zalig genoten
Francis en Karin
24-8-2011 Proficiat

We zijn al enkele keren te Casa Clavi geweest en het blijft iedere keer zeer aangenaam. Dankzij de inspanningen van de eigenaars hebben we ook nu weer kunnen genieten van zeer propere en koele kamers (binnen 25 graden zonder airco, als het buiten 36 graden is!) Spijtig nochtans dat er deze keer een respectloze groep gasten was. Toch straf en egoïstisch dat zo´n mensen de rust moeten verstoren binnenshuis en aan het zwembad met hun muziekinstallatie, in een b&b waar ze nét prat gaan op de rust en ruimte! Proficiat Luc & Ivette, dat jullie zelf de rust hebben weten te bewaren met "moeilijke klanten" in huis. Wij keren in ieder geval terug en hopelijk kiezen zulke mensen in de toekomst voor een club-hotel of all-in, zodat ze geen b&b-eigenaars en -gasten meer moeten lastigvallen.

Zeker een bezoek meer dan waard.
Emiel & Marina
24-7-2011 Wij zijn net terug van een weekje B&B bij Luc en Ivette.

De ontvangst is vriendelijk en warm. De uitleg van Luc voor uitstapjes tip-top.
Het eten, zowel ontbijt als avondmaal, lekker en meer dan voldoende.

Zoals overal is het uiteraard zo dat je rekening moet houden met bepaalde afspraken, zoals de warmte buitenhouden (rolluiken en ramen gesloten houden) zolang de buitentemperatuur hoger is dan binnen. Doe je dit niet, dan is iedereen hier de dupe van. Dit werd door iedereen met alle begrip gerespecteerd. Er is nl. geen airco, maar die heb je ook niet nodig.

De kamers zijn ruim en luchtig. De badkamer zeker voldoende groot. Het zwembad is prachtig. Alles is netjes en wordt prima onderhouden. Niks op aan te merken.

Wat ons betreft, is dit één van de beste B&B die we tot nu toe bezochten. Zeker een aanrader.

E & M

Ideale plaats om tot rust te komen !
Jean-Marie Deblauwe
27-7-2011 De gastheer Luc en de gastvrouw Ivette doen werkelijk hun uiterste best opdat uw vakantie goed zo verlopen. Alles is kraaknet, de maaltijden zijn uitstekend !
Luc is heel goed op de hoogte van de omgeving en van de interessante bezienswaardigheden. Ik zou zekers teruggaan. Een aanrader !

Heerlijk genieten
Els en Dominique
27-7-2011 We waren dit jaar voor de vierde keer te gast in Casa Clavi. Het was weer fantastisch. We hebben genoten van de zeer propere kamers, de vriendelijke gastheer en gastvrouw, het heerlijke eten en het aangename gezelschap van de andere gasten. Luc en yvette bedankt voor het heerlijk verblijf en we komen zeker terug.

met oudere kinderen, Juli 2011
Zalig thuiskomen in Spanje
Fam. Olaerts
19-9-2011 Casa Clavi is een hele mooie B&B waar je heel hartelijk en gastvrij ontvangen wordt. Je wordt omringd met de beste zorgen, bijgestaan met raad en daad bij te plannen uitstapjes!! Alles is picobello in orde en het eten is er bijzonder lekker!!
Luc en Yvette staan altijd klaar voor hun gasten!! Echt een aanrader!

met een groep (4)
alleenreizend (1)