Hotel Iberostar Royal Andalus**** in Chiclana/Novo Sancti Petri Spanje beoordelingen 8.5 | Zoover

Beoordelingen Hotel Iberostar Royal Andalus****

Hotel Iberostar Royal Andalus**** Chiclana/Novo Sancti Petri

Beoordelingen Hotel Iberostar Royal Andalus****

Urb. Novo Sancti Petri s/n, 11130, Chiclana/Novo Sancti Petri
Hotel Iberostar Royal Andalus scoort een 8,5 uit 10, op basis van 48 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Iberostar Royal Andalus****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Iberostar Royal Andalus**** in Chiclana/Novo Sancti Petri, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 120 vakantiefoto's van Hotel Iberostar Royal Andalus**** vinden. Je kunt 3 video's van Hotel Iberostar Royal Andalus**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Andalusie (Costa del Sol / de la Luz). Vergelijk Hotel Iberostar Royal Andalus**** met andere accommodaties in Chiclana/Novo Sancti Petri.

1 2 3 4 5 volgende

41 beoordelingen over Iberostar Royal Andalus****

met een groep, Mei 2012
"Rustig en ruim hotel met alles wat je nodig hebt"
Chris
5-5-2012 Chic hotel maar een op de kamers wat achterstallig onderhoud. Het uitzicht op zee maakt zeer veel goed!
Personeel is vriendelijk en zeer behulpzaam. Het hotel is superschoon en wordt voortdurend gepoetst.
Wij hadden halfpension en hadden een fabuleus buffet. Zeer vers en uitgebreid. Veel werd terplekke naar wens bereid. Vegetariers komen niets te kort.
Winkeltjes in de directe omgeving; sommige voor souveniers maar ook leuke kledingwinkeltjes.
Avondentertainment kan me normaal gestolen worden maar de Flamencoavond is een aanrader. Echt een feestje.
Toen wij er zaten (begin mei) waren er vooral (hoog) bejaarden.
Wifi is traag en kost 21 pw of 7 pd.

met vrienden, Sept. 2011
"Top hotel"
Oppie
8-10-2011 Een geweldig hotel, we kregen een familiekamer aan het zwembad de kamer was zeer schoon en werd ook goed schoon gehouden.
Het eten was uitstekend grote keuze en goede kwaliteit.
Personeel uitermate vriendelijk en attent.
Het is echt een aanrser

met een groep, Aug. 2011
"Goed 4* hotel"
janbloemen
10-10-2011 een goed 4* Iberostar hotel, voldoende ligbedden.
80% spaanse gasten, nauwelijks duitsers of engelsen. Best een verademing.
Eten uitstekend, kamers goed.

"Fantastisch Hotel"
Ted
8-8-2011 Geweldige vakantie gehad. Heerlijk eten en genoeg variatie. Rustige ligging, 100 meter lopen en je staat in een leuk winkelcentrum. Animatie was matig, vooral voor Nederlandstalige kinderen. Geweldige golfbanen in de buurt.

"Mooi en vooral schoon hotel"
Patrick en Chantal
6-8-2011 Wij vonden dit hotel erg goed vooral het de bufetten s´avonds waren erg gevarrieerd waaronder een keer een mexicaans buffet en dan weer een buffet met streekspecialiteiten.
Het personeel was erg vriendelijk met name de schoonmaaksters en het personeel van de eetzaal.De animatie `s avonds was redelijk maar we hebben in andere Iberostar hotels wel betere en gevarieerdere shows meegemaakt. Het hotel was verder erg schoon en de tuin en het zwembad waren erg goed onderhouden. Wij hebben met onze 2 kinderen een geweldige vakantie gehad. Het enige minpuntje vonden wij dat de eetzaal vrij massaal was.

"Een super Hotel"
Peter.v.Voren
16-6-2011 Wij zijn pas terug van dit prachtige Hotel.
Alles is prima geregeld,goed eten,prachtige kamers en een prima service.
Ook TO een pluim,prima service ter plaatse.
De streek is mooi en niet overvol met toeristen.
Peter en Ina Hoogeveen

met een groep, Apr. 2011
"Verouderd maar zeker niet slecht."
s_v_d_schaft
24-8-2011 Vanwege bezoek aan de MotoGP-race in Jerez 3 nachten in dit hotel overnacht. Hotel en kamers zeer schoon, bijna steriel. Het hotel is wel een beetje gedateerd, nl. nogal veel bruine en gele kleuren. Voor de rest niets op aan te merken. Het eten was erg goed, zeker een pluspunt. Klantvriendelijk personeel en ook niet duur. Mooie zwembaden en direct aan het strand.

met partner, Sept. 2010
"Een echte aanrader voor een rustige vakantie"
Chris en Hans
13-10-2010 We hebben in September 1 week in dit hotel verbleven en het was echt super...
Grote kamer , heel vriendelijk personeel . Indien je iets nodig had stonden ze direct klaar om je te dienen. Dit geldt zowel voor het kamerpersoneel als voor de mensen aan de receptie. Deze spreken zeer goed Engels en Duits . Frans iets minder .
De buffetten zijn zeer uitgebreid en gevarieërd . Wij hadden voor de All Inn formule gekozen en dit is zeker een aanrader . Je haalt het supplement er zeker uit als je graag een sangria of cava of een flesje wijn bij het eten drinkt. Je kan een aantal excursies zelf ondernemen met het openbaar vervoer. De Bus stopt aan het hotel , van hieruit kan je 1,50 Euro naar Chiclana en zo verder naar Cadiz (2,50 euro) of zelf naar Sevilla. Een aanrader is ook de overtocht met de Stoomboot vanuit de haven van Cadiz naar Puerto de Santa Maria . Deze duurt 40 min. en kost voor een retour ticket 5 euro . Je kan ook prachtige wandelingen vanuit het hotel maken . Leuke bestemming

met partner, Aug. 2010
"Subliem, een aanrader"
gaby Van Nieuwenhuy...
12-9-2010 We zijn een week terug van een vakantie in Royal Andalus. We zijn werkelijk over alles tevreden. Bij aankomst werden we aangesproken in verschillende talen, frans, engels, duits. De bagagedrager is zeer vriendelijk. De hotelgasten zijn hoofdzakelijk duitsers en spanjaarden. Nederlandstaligen vormen de minderheid, maar dat is geen probleem, zo oefenen we nog eens onze talen. Je kan er van alles genieten in de all inclusive formule, het eten wordt à la minute bediend met verse producten. Sommige kelners zijn heel vriendelijk en attent. Zowel onthaal, serveerdienst als poetsdienst zijn uiterst vriendelijk. De faciliteiten (zwembad binnen en buiten, golf, wellness, animatie) vallen reuze goed mee. Uitstappen in de omgeving (Sevilla, Cadiz, Gibraltar) zijn de moeite waard. Vooral Cadiz, dat we op eigen houtje met openbaar vervoer bezochten, viel heel goed mee. Het was een deugdoende vakantie, en alhoewel we nooit tweemaal naar dezelfde plaats gaan zouden we toch nog eens terugwillen.

met partner, Aug. 2010
"Prettig en goed hotel"
Marno
6-9-2010 Wij zijn enkele dagen geleden teruggekomen vanuit Chiclana.
We hebben hier een prima vakantie gehad, naast het mooie weer is dit hotel wat ons betreft een echte aanrader.

Zowel de kamer, sanitair, service en eten/drinken zijn goed verzorgt.
Het hotel ligt aan een mooi strand met uitzicht op zee vanaf get zwembad.

Het hotel wordt met name bezocht door Duitse en Spaanse gasten (weinig Hollanders), voor ons geen probleem wij kwamen met name voor rust.
Golfliefhebbers zijn hier volledig op hun plaats, het hotel wordt in directe omgeving omringt door diverse golfbanen.

1 2 3 4 5 volgende