Aparthotel Sunset Beach Club**** in Benalmádena Spanje beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Aparthotel Sunset Beach Club****

2 juni 2012

Aparthotel Sunset Beach Club**** Benalmádena

Beoordelingen Aparthotel Sunset Beach Club****

Avda.del Sol 5, 29630, Benalmádena
Aparthotel Sunset Beach Club scoort een 8,0 uit 10, op basis van 43 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Sunset Beach Club****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Sunset Beach Club**** in Benalmádena, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 33 vakantiefoto's van Aparthotel Sunset Beach Club**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Andalusie (Costa del Sol / de la Luz). Vergelijk Aparthotel Sunset Beach Club**** met andere accommodaties in Benalmádena.

1 2 3 4 5 volgende

41 beoordelingen over Sunset Beach Club****

met vrienden, 2012
"Super!"
Tery
1-5-2012 komende zomer kom ik er voor de 3e jaar achterelkaar, zo mooie plek aanrader voor iedereen.

met vrienden, Apr. 2012
"Goed apart hotel, goede service."
Nora
6-5-2012 Aparthotel is schoon en modern, iedereen is aardig en behulpzaam. Er wordt Engels gesproken. Hotel ligt aan het einde van benalmádena, dus niet aan een boulevard. Het aparthotel is zeer uitgebried, met animatie, restaurant, goed zwembad, supermarkt ( aan de overkant van hotel een grotere supermarkt) genoeg openbare wc's en een goede receptie. Ik had Zeezicht gevraagd als optie, maar was vol doordat wij pas s avonds aankwamen en waren eerst teleurgesteld dat we aan het bergzicht zaten, maar dat was een zeer goede keus!. Veel te zien vanaf je balkon en 's middags tot ver in de avond zon. De kamer was voor 2 personen groot, voor 4 personen zal het krap zijn. Goede bedden, leuk keukentje met alle gemakken en een zeer goede douche/bad. Elke dag schoonmaak.

zakelijk, 2011
"Comfortabel hotel"
de heer Pruijssers
1-11-2011 Hotel voor toerist die graag veel service wil. Veel faciliteiten, mooi aan zee gelegen. Zorg wel dat je kame rkrijgt met zeezicht, anders last van omgevingslawaai

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Viel reuze tgen"
Iefke
23-8-2011 we zijn net terug, mooi hotel en prachtig zeezicht daar lag het niet aan. Maar voor een 4 sterren hotel hele slechte bedden vooral bedbak. Ik heb het nu nog in mijn rug. Ontbijt aan de karige kant heel iers en Engels georrienteerd. Alleen taost en stokbrood. Animatie was binnen en dat in de zomer en allemaal weer Engels/Iers netals de zangers bij het restaurant. Zwembad te klein voor de grote van het hotel. Wij hebben er alleen geslapen en ontbijt gehad maar als je als Nederlandse familie dit hotel boekt weet dan dat je kids geen vrienden zullen maken omdat alles Engels is en je als NL gezin hooguit met 5 gezinnen bent in dit hele grote hotel. Het eten van het restaurant was niet goed. Wij gaan niet meer terug. Afstand tot centrum geen probleem voor sommige mensen misschien te ver, maar met bus en taxi goed te doen.

"Slecht"
samantha
7-7-2011 dit aparthotel is echt slecht!
-de bedden liggen slecht (kreeg er gewoon spierpijn van)
-het eten is elke dag hetzelfde vies engels eten.
-de facaliteiten zoals het binnenzwembad en de sportschool zijn niet inbegrepen.
-de kamers zijn veels te klein.
-er zijn veel luidruchtige engelsen vooral savonds op de gangen.
-het personeel is niet vriendelijk
-ligt ver van de bewoonde wereld zoals de winkels enz.
-het strand is niet echt voor de deur(moet een aardig stukje lopen in die hitte)
-de indoedel was in zeer slechte staat, de bank viel uit elkaar de oven deed het niet en het duurde een eeuwigheid voordat het fornuis op temperatuur kwam.

kortom dit hotel is zeker geen 4 sterren waard!!

met vrienden, Sept. 2010
"Prima Aparthotel"
A.J. van Oosten
22-9-2010 Hotel ligt aan het einde van de boulevard in rustige omgeving, binnen 5 minuten met de bus in het centrum. Bus stop bijna voor de deur, tevens voldoende taxi's voor het hotel. In de directe voldoende winkels, barretjes en restaurants. Keurige kamers, wij hadden zee/strandzicht

met partner, Juli 2010
"Mooi aparthotel"
niels
12-7-2011 zijn hier in de zomer van 2010 geweest, mooi complex, je moet alleen met de boeking vragen om kamer met zeezicht. dan zit je perfect.
wij hadden met zijn 2e een 2 kamer apartement op basis van logies. 's avond enkele keren bij het hotel gegeten dat was er goed, het all-incl buffet schijnt minder te zijn. 's middags bij het hotel aan het zwembad kun je goed eten, simpel maar lekker.
kamer (2 kamer app.) was groot en goed, niets op aan te merken, enige nadeel je kon de bedden niet tegen elkaar aan zetten dus we waren 12 dgn gescheiden van bed. veel mensen legde 's morgens de handdoeken bij het zwembad neer maar als je hier niet bij bleef tot 9 uur werden de onbeheerde handdoeken gewoon meegenomen en op een hoop gegooit. zo moeten ze dat overal doen.

het centrum is wel een stukje lopen (15-20min) maar is goed te doen.
met de taxi naar torremolinos is nier duur en aan de haven daar kun je lekker eten.

verder een aanrader om naar gibraltar te gaan met een tour in een mini-van

met jonge kinderen
"Had er meer van verwacht"
sabina
24-2-2010 Wij zijn hier eind augustus 2009 geweest met 2 kinderen van 2 en 4 jaar.
Voor de kinderen is er een leuke speeltuin/speeltoestel.
Animatie was gestopt die week want het was end of season?jammer vreemd bij andere vakantie waarin we in deze periode gingen nog nooit meegemaakt er was dus geen minidisco meer en andere activiteiten waren ook minder.Als we dat hadden geweten hadden we zeker niet geboekt.
Restaurant is al la carte wel goed en vlotte bediening.
Ontbijt erg simpeltjes
Zwembad is mooi maar voor de kindjes zo maar een klein kinderbadje.
Het hoeft van ons niet vol te zitten met nederlanders maar hier zat er geen 1.Veel time-sharing vaste klanten en veel spanjaarden.
Strand bij hotel is goed.
Afstand naar centrum is toch nog wel een eindje wandelen.
s avonds niets te doen erg saai...
Voor de prijs viel het ons wel tegen we hadden er meer van verwacht.

met jonge kinderen, Dec. 2009
"Super week gehad"
fam. Roelands
3-1-2010 Kerst en oud en nieuw door gebracht in dit complex. super week gehad. Kan geen negatieve dingen noemen over dit complex. Het enige was dat het ruim een half uur lopen is naar de haven van Benalmadena, maar op de boulevard zijn voldoende winkeltjes, restaurants en barretjes. Aanrader dus.

met oudere kinderen, Aug. 2009
"Mooie appartementen, maar nooi meer"
van de Wetering
26-9-2009 Ondanks verzoek voor kamer hoog en met zeezicht hadden wij uitzicht in een 'lifschacht'; echt vreselijk. Via hostes na 3 dagen andere kamer wel met zeezicht en 6 hoog gekregen, maar wel met bijbetaling.
Ligging is afgelegen aan drukke 4 baans weg zonder veel leuke restaurantjes in de omgeving.
Het complex zelf is zeer goed, goede service, eten, enz.

1 2 3 4 5 volgende